FreddieNF 858 פורסם נובמבר 9 שיתוף פורסם נובמבר 9 סבסטיאן דה קסטל עם ספר חדש- והוא בכלל לא אכזב!. למי שלא מכיר -הנהו: סבסטיאן דה קסטל הסופר האהוב עליי יחד עם ג'יי קיי רולינג. הסדרה שלו- קלע הכשף- הצליחה כל כך, שהיא הולידה סדרת בת- המדברת על העבר של אחת הדמויות האהובות: פריוס פרפקס. עכשיו *אזהרת ספויילר!!* אני עכשיו מדבר על הספר השלישי בסדרה, ועקב כך הוא מכיל כמה ספויילרים על הספרים הקודמים- ובנוסף מספיילר גם על כמה דברים בסדרה המקורית- קלע הכשף. אז אם אתם לא קראתם את הסדרה, אני ממליץ להתרחק מהאשכול הזה כמו מאש (אלא אם כן אתם כמוני ולא אכפת לכם מספויילרים). ועכשיו לסיקור: שם הספר📖: ספינת הכשף שם הסופר✏️: סבסטיאן דה קסטל תמונה📷: ז'אנר🤓: פאנטזיה תקציר📰: פריוס פרפקס, בת המאדק ששרדה והפכה לארגוסית, מתחילה את דרכה באמת- ומנסה למצוא מהי באמת 'דרך החיננית הפראית' שבחרה לעצמה. אבל רוצח שכיר בן מאדק שהיא פוגשת בכלא מצליח לערער אותה, וגורם לה לתהות כמה היא באמת נאמנה לבני עמה. בצוות מוזר של גנבת מקצועית, עז מסריחה, ומגית דיפלומטית ושניהם- הם מחליטים למצוא מקום טוב בו בני המאדק יוכלו לחיות, ופריוס להוטה להפטר מהחוב המעיק עליה. אבל האם בני המאדק עצמם מוכנים? דעה אישית🥰: אהבתי! אהבתיאהבתיאהבתיאהבתיאהבתי, ואני לא יכול להדגיש מספיק כמה אהבתי- סבסטיאן שוב הצליח לשבות אותי בעולם שלו, וכל כמה שרציתי להתעסק בלימודים, בשיעורי בית ובדברים חשובים- גיליתי שאני לא יכול לעשות כלום מבלי לגמור את הספר הזה קודם. אז אני מניח שמדבקת אזהרת התמכרות מגיעה לספר הזה. אבל עכשיו ברצינות- ספר מותח, סבסטיאן פיתח אפילו יותר את העולם שלו, ועוד רובדים של פריוס פרפקס נחשפים עם כל עמוד בספר- ואם לא קראתם עדיין את הספרים האחרים שלו- אין זמן טוב יותר! אתם לא תתאכזבו. ואם כן? אממממ........... באסה. ציון🏆: 9.9/10 3 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Senku 84 פורסם נובמבר 9 שיתוף פורסם נובמבר 9 ברחתי ישר לסוף אשמח לפרטים בפרטי על הספר ואולי ארכוש אותו (עשית לי דודא רק מהשם לרצות לקרוא אותו) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 20 פורסם נובמבר 10 שיתוף פורסם נובמבר 10 וואי וואי עוד לא קראתי את הראשון של הסדרה של פריוס, אז דילגתי על חצי מהאשכול מגניב שיצא עוד אחד, עושה חשק להמשיך ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.