shukush202 349 פורסם נובמבר 2 שיתוף פורסם נובמבר 2 טוב אני יודע שהיה דיבור על סדרת האשכולות החדשה, אבל היא קיימת בעיקר לשבועות שאני נמצא בעיקר בישיבה ולא יכול לספק לכם ציורים מלאים ומושקעים, ולמזלכם ולמזלי השבוע הייתי רובו בבית, ככה שהספקתי לצייר את זה: הדובדבן בפני עצמו הוא לדעתי הדבר הכי יפה שציירתי, זה לקח לי שעה וחצי, יש לי גם טיימלאפ של הציור למי שמעוניין, ככה שאוכל להוכיח שזה לא העתקה או משהו 🤷♂️ את הגבעול לא כזה אהבתי, גם לא ממש השקעתי בו, בשלב הזה השעה היתה 2 בלילה והייתי זקוק לשעות שינה. קיצור תגידו לי מה דעתכם, והאם ציורים בסגנון הזה בכלל מעניינים אתכם והיה שווה להשקיע? בנוסף תודה קטנה ל @Kira שבזכותו חשבתי ב1 בלילה לצייר ציור שיעזור לי להתאמן על הצללות 😆 3 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 20 פורסם נובמבר 2 שיתוף פורסם נובמבר 2 שעה וחצי?🫠 מטורף אין מה לומר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Senku 84 פורסם נובמבר 3 שיתוף פורסם נובמבר 3 אלוף אחי כל הכבוד ! 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Kira 171 פורסם נובמבר 4 שיתוף פורסם נובמבר 4 היי, אני חושב שהצלחת לעשות כאן עבודה ממש טובה! מספר דברים שקצת חסרים לי: 1. חסר קצת צבע אדום, אתה משתמש כאן בצבעים יותר בורדו, וחסר קצת צבע חיי, כי אם אתה מסתכל על הדובדבן בתמונה האמיתית הוא יותר אדמדם, אצלך הוא בגוונים מאוד דומים, ואין הבדלי צבע, שזה מה שמוסיף חיים. 2. חסר קצת דיוק בצורה אבל לא בצורה קריטית. 3. חסרה איזו מברשת כדי לתת קצת טקסטורה ופקטורה של פירורים, זה יחייה לך ישר את העבודה. 4. החלק העליון מרגיש קצת אחיד מדי לעומת שאר הציור. 5. את הצל למטה הייתי עושה טיפה פחות חדה. אבל סה"כ עבודה מעולה שלך! אני אישית מאוד ממליץ לעבוד קודם על ציורים בשחור לבן כדי להבין את כל משחקי אור וצל, וברגע שתצליח להבין איך הדברים עובדים כי קל יותר לעבוד בפלטת צבעים מצומצת תתחיל להיכנס יותר לצבעים וגוונים. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
RoeeA 0 פורסם נובמבר 4 שיתוף פורסם נובמבר 4 נראה טוב! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.