TITAN 321 פורסם אוקטובר 27 שיתוף פורסם אוקטובר 27 פרטי המציע: שם במשחק: TITAN קישור לפרופיל: https://www.pokeisrael.net/?page=profile&player=TITAN פרטי ההצעה 1 : כותרת ההצעה: מפתח חדש - מפתח יהלום תיאור ההצעה (כולל תמונות להמחשה אם יש): מפתח חדש במשחק בשם מפתח יהלום הוא יכול לפתוח כל תיבה ויוציא מהתיבה פוקימון מוזהב!/אחוז מסוים לפתיחת תיבה שיצא ממנה פוקימון מוזהב(שיקול של ההנהלה) כמובן שהוא יהיה נדיר מאוד ברמה של שיקוי תחייה/מפתח שמיימי(שיקול של ההנהלה) במה ההצעה תשפר את חווית המשחק: תוסיף עניין בליגה משהו חדשני בתחום המנהל אוצרות שלא היה עדכון שם זמן רב פרטי ההצעה 2 : כותרת ההצעה: הורדת אחוזים לתיבת זהב ופלנטיניום ומפתחות! והעלאת הזהב בתוכם! תיאור ההצעה (כולל תמונות להמחשה אם יש): ידוע שבתקופה האחרונה יש בעיה חמורה של יותר מדי תיבות בשוק ברמה שתיבת פלנטיניום נמכרה ב-99 זהב שלפני שנה היא הייתה מגיעה ל-160 יש היום מלא תיבות פלנטיניום ב-130 שזה מחיר מציאה אמור להיות והיום זה נחשב לא שווה את הזהב תיבות זהב היום גם ב-40 זהב לא קונים אותם שזה ממש בעיה כי יכול לצאת משם מגות ממש טובות גם מפתחות כבר נהיה שגרתי למצוא 4-5 ביום שלדעתי לא אמור לקרות ולעלות את האחוזים גם להם אז ההצעה שלי היא כזאת להוריד את הסיכויים לתיבות באופן משמעותי!! אבל שיהיה עניין בתיבות יותר לעלות את הכמות זהב וחפצים בכללי בתיבות תיבת פלנטיניום: 20-25K כסף 30-35 זהב 20-25 מטבעות תיבת זהב: 10-15k כסף 20-25 זהב 10-15 מטבעות במה ההצעה תשפר את חווית המשחק: תוסיף מסחר בליגה, שימוש בתיבות ובמפתחות ושלא יהיה התדרדרות נוספת במחירים פרטי ההצעה 3 : כותרת ההצעה: הוספת חפץ אוונט בתיבות תיאור ההצעה (כולל תמונות להמחשה אם יש): להוסיף לתקופת האוונט שכל פתיחת תיבת זהב מקבלים רוח ועל פתיחת פלנטיניום מקבלים 3 רוחות במה ההצעה תשפר את חווית המשחק: שימוש לתיבות שגם ככה היום הוא על הפנים לפחות יעודד מסחר בתיבות ושימוש קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 61 פורסם אוקטובר 28 שיתוף פורסם אוקטובר 28 (נערך) אתה יודע לדעתי זה אחלה תיבות אבל זה מרגיש שאתה עושה את זה במיוחד השלישי לטובתך ולאו דווקא לטובת אחרים כי כולם יודעים שיש לך כמויות של תיבות פלטינום וזהב והמטרה שלך זה למכור אותם או לפתוח מלא כדי להשיג טיטניום כמו שאתה אומר בשלישי אם יעשו את זה זה יהיה כמו פשוט להוריד את האחוזים של הרוחות כי הפלטיניום והתיבות זהב הם די נפוצים גם אם יורידו אחוזים זה עדיין יהיה יותר קל מלתפוס רוח ואנשים לא יחפשו רוחות יותר ופזוט ינסו לקנות ממך תיבות או שתפתח הכול ותשיג טיטאניום אתה פשוט מקל על עצמך בהעפת התיבות שלך והשני יעזור לך למכור את כל התיבות כי אנשים לא יצליחו למצוא או שלא ימצאו הרבה אבל אני כן בעד החלק השני של העלאת התוכן כי זה באמת לא מספק מספיק והראשון דווקא אחלה הצעה אני בעד ואת המפתחות צריך להוריד מהר אחוזים אבל בתיבות אני לא חושב נ.ב: אתה צריך לחלק את ההצעה השנייה לשתי הצעות כי יש כאלו שיסכימו רק עם חלק ואז יבחרו לא להצביע פשוט נערך בתאריך אוקטובר 28 - על-ידי jkk קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
FreddieNF 858 פורסם אוקטובר 28 שיתוף פורסם אוקטובר 28 אני בעד מוזהבים, ההצעה של מפתח מיוחד שמוציא מוזהבים גם הוצעה כבר בעבר, ואם אני לא טועה נדחתה- אבל אני בעד להחזיר אותה. (לדעתי המפתח צריך לתת סיכויים למוזהב בהתאם לתיבה: כסף -100% זהב- 50% פלטיניום-25% טיטניום-10% ) על ההצעה השנייה אני נגד, סתם נראה לי מיותר- אבל לא באמת יפריע לי אם ההצעה תכנס למשחק. ההצעה השלישית סימנתי בעד אבל אני נמנע, היה מגניב אם פשוט בכל תיבה היה *סיכוי* לקבל רוחות ולא חובה. קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 321 פורסם אוקטובר 28 מחבר שיתוף פורסם אוקטובר 28 לפני 4 שעות jkk כתב: אתה יודע לדעתי זה אחלה תיבות אבל זה מרגיש שאתה עושה את זה במיוחד השלישי לטובתך ולאו דווקא לטובת אחרים כי כולם יודעים שיש לך כמויות של תיבות פלטינום וזהב והמטרה שלך זה למכור אותם או לפתוח מלא כדי להשיג טיטניום כמו שאתה אומר בשלישי אם יעשו את זה זה יהיה כמו פשוט להוריד את האחוזים של הרוחות כי הפלטיניום והתיבות זהב הם די נפוצים גם אם יורידו אחוזים זה עדיין יהיה יותר קל מלתפוס רוח ואנשים לא יחפשו רוחות יותר ופזוט ינסו לקנות ממך תיבות או שתפתח הכול ותשיג טיטאניום אתה פשוט מקל על עצמך בהעפת התיבות שלך אחרי שניסית לצאת עליי, ולא חשבת קצת מה אתה כותב הגיב לך תיבת פלנטיניום מחיר ממוצע 150 זהב תיבת טיטאניום באוונט170 רוחות מה שאומר שאתה צריך לפתוח 57 תיבות פלנטיניום בשביל לקבל תיבת טיטאניום(שזה גם לא הםרס הכי שווה שם) נגיד ואתה אומר שאני הצעתי את זה בשביל שיקנו ממני(לא שיש לי המון רק 7 תיבות כאלו) הם צריכים 8550 זהב אז בוא תאמר לי בבקשה איך אני עושה לטובתי האישית כי מהתחלה לא שווה לפתוח תיבות פלנטיניום *רק* בשביל הרוחות לפני 4 שעות jkk כתב: והשני יעזור לך למכור את כל התיבות כי אנשים לא יצליחו למצוא או שלא ימצאו הרבה אבל אני כן בעד החלק השני של העלאת התוכן כי זה באמת לא מספק מספיק אתה חי בסרט קצת על התיבות שלי הציעו לי נכחדים שאתה רק יכול לחלום עליהם אני לא מתכוון לענות לך גם למה ההצעה הזאת יעילה וטובה למשחק כי זה כתוב באשכול ואתה בסך הכל אחד שלא פעיל שמנסה להשיג דברים לא עשית עשירית מהקרבות שלי מה שאומר שאתה לא ידוע אפילו מה זה לחרוש או לקבל כמויות של תיבות ההצעה הזאת יותר נגדי מאשר עבורי, כי אני יכול לפתוח את כל התיבות שלי ולהשיג כמויות של זהב ומטבעות ומגות שבטוח יצא משם כמה טובים ובלמכור אותם בסכום שעוקף את כל התיבות ביחד ובכל זאת אני מציע את זה כי השווי של תיבות נהיה אפסי ותיבות פלנטיניום נמכרות פה ב-100 זהב שיכול לצאת משם אגדיים ששווים 1000 זהב לפני 4 שעות jkk כתב: נ.ב: אתה צריך לחלק את ההצעה השנייה לשתי הצעות כי יש כאלו שיסכימו רק עם חלק ואז יבחרו לא להצביע פשוט לא אכפת לי מהדעה של אנשים שרוצים רק לעלות את האחוזים כי זה מראה שהם לא חורשין ולא אכפת להם מהמצב שוק בליגה אלא שהם יוכלו להשיג כמה שיותר חפצים בלי להתאמץ שזה הורס את המטרה בליגה לפני 1 שעה FreddieNF כתב: אני בעד מוזהבים, ההצעה של מפתח מיוחד שמוציא מוזהבים גם הוצעה כבר בעבר, ואם אני לא טועה נדחתה- אבל אני בעד להחזיר אותה. (לדעתי המפתח צריך לתת סיכויים למוזהב בהתאם לתיבה: כסף -100% זהב- 50% פלטיניום-25% טיטניום-10% ) רעיון יפה ואפשרי בהחלט לפני 1 שעה FreddieNF כתב: על ההצעה השנייה אני נגד, סתם נראה לי מיותר- אבל לא באמת יפריע לי אם ההצעה תכנס למשחק. מבחינתך זה בסדר שתיבת פלנטיניום נמכרת ב-100 זהב שיכול לצאת משם אגדי בשווי 1000 זהב?(במיוחד שמקבלים שם מטבעות, כסף וזהב שכבר מגיע לחצי מהשווי של התיבה במידה והיא נמכרת ב-100 זהב) קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 41 פורסם אוקטובר 28 שיתוף פורסם אוקטובר 28 לפני 3 דקות TITAN כתב: אחרי שניסית לצאת עליי, ולא חשבת קצת מה אתה כותב הגיב לך תיבת פלנטיניום מחיר ממוצע 150 זהב תיבת טיטאניום באוונט170 רוחות מה שאומר שאתה צריך לפתוח 57 תיבות פלנטיניום בשביל לקבל תיבת טיטאניום(שזה גם לא הםרס הכי שווה שם) נגיד ואתה אומר שאני הצעתי את זה בשביל שיקנו ממני(לא שיש לי המון רק 7 תיבות כאלו) הם צריכים 8550 זהב אז בוא תאמר לי בבקשה איך אני עושה לטובתי האישית כי מהתחלה לא שווה לפתוח תיבות פלנטיניום *רק* בשביל הרוחות אתה חי בסרט קצת על התיבות שלי הציעו לי נכחדים שאתה רק יכול לחלום עליהם אני לא מתכוון לענות לך גם למה ההצעה הזאת יעילה וטובה למשחק כי זה כתוב באשכול ואתה בסך הכל אחד שלא פעיל שמנסה להשיג דברים לא עשית עשירית מהקרבות שלי מה שאומר שאתה לא ידוע אפילו מה זה לחרוש או לקבל כמויות של תיבות ההצעה הזאת יותר נגדי מאשר עבורי, כי אני יכול לפתוח את כל התיבות שלי ולהשיג כמויות של זהב ומטבעות ומגות שבטוח יצא משם כמה טובים ובלמכור אותם בסכום שעוקף את כל התיבות ביחד ובכל זאת אני מציע את זה כי השווי של תיבות נהיה אפסי ותיבות פלנטיניום נמכרות פה ב-100 זהב שיכול לצאת משם אגדיים ששווים 1000 זהב לא אכפת לי מהדעה של אנשים שרוצים רק לעלות את האחוזים כי זה מראה שהם לא חורשין ולא אכפת להם מהמצב שוק בליגה אלא שהם יוכלו להשיג כמה שיותר חפצים בלי להתאמץ שזה הורס את המטרה בליגה רעיון יפה ואפשרי בהחלט מבחינתך זה בסדר שתיבת פלנטיניום נמכרת ב-100 זהב שיכול לצאת משם אגדי בשווי 1000 זהב?(במיוחד שמקבלים שם מטבעות, כסף וזהב שכבר מגיע לחצי מהשווי של התיבה במידה והיא נמכרת ב-100 זהב) עקרונית 90% מהאגדיים שיוצאים מתיבות שווים 50 סילבר של פוקדור רגיל קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 321 פורסם אוקטובר 28 מחבר שיתוף פורסם אוקטובר 28 (נערך) לפני 14 דקות AlphaZero כתב: עקרונית 90% מהאגדיים שיוצאים מתיבות שווים 50 סילבר של פוקדור רגיל ממש לא נכון, אולי 40% מהאגדיים ויכול לצאת לך גם אגדי מטורף ששווה 5-6 תיבות פלנטיניום אז נניח שיצא לך אגדי של 20 זהב החפצים שיש בתוך התיבה ביחד עם האגדי כבר מכסים לך 70-80 אחוז משווי התיבה אז איפה הסיכון פה? זה או לקבל משהו סביר שהמקסימום מפסיד 20 זהב או לקבל משהו שיכול להיות שווה 10 תיבות פלנטיניום נערך בתאריך אוקטובר 28 - על-ידי TITAN קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 61 פורסם אוקטובר 28 שיתוף פורסם אוקטובר 28 לפני 5 שעות TITAN כתב: ממש לא נכון, אולי 40% מהאגדיים ויכול לצאת לך גם אגדי מטורף ששווה 5-6 תיבות פלנטיניום אז נניח שיצא לך אגדי של 20 זהב החפצים שיש בתוך התיבה ביחד עם האגדי כבר מכסים לך 70-80 אחוז משווי התיבה אז איפה הסיכון פה? זה או לקבל משהו סביר שהמקסימום מפסיד 20 זהב או לקבל משהו שיכול להיות שווה 10 תיבות פלנטיניום אני נגיד הרבה מהפעמים שפתחתי פלטינום יצא לי פרוסט רוטום או רוטום אחר קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 41 פורסם אוקטובר 28 שיתוף פורסם אוקטובר 28 לפני 8 דקות jkk כתב: אני נגיד הרבה מהפעמים שפתחתי פלטינום יצא לי פרוסט רוטום או רוטום אחר ואני קיבלתי פיונה פעם. הסיכון לקבל את הדברים האלה הוא חלק מהתמחור הנמוך של התיבות. גם לטיטניום יש סיכון לקבל קיוגר וגראודון... ולטיטאן: המחיר היום של פלטינום נחשב דווקא לגבוה... לפני הפאס של הטיטניום המחיר הסטנדרטי היה 120 והפאס הזה היה סיבה עיקרית שפתחו את כמעט כולן קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 321 פורסם אוקטובר 28 מחבר שיתוף פורסם אוקטובר 28 לפני 55 דקות jkk כתב: אני נגיד הרבה מהפעמים שפתחתי פלטינום יצא לי פרוסט רוטום או רוטום אחר אז אתה חסר מזל, זה לא אמור להוריד את הפלנטיניום ל-100 זהב הרסתם את השוק במשחק בגלל שאתם עצלנים לחרוש לפני 43 דקות AlphaZero כתב: ולטיטאן: המחיר היום של פלטינום נחשב דווקא לגבוה... לפני הפאס של הטיטניום המחיר הסטנדרטי היה 120 והפאס הזה היה סיבה עיקרית שפתחו את כמעט כולן המחיר של פלנטיניום היום נחשב נמוך, את מוכרת ב-100 וראיתי עוד כמה מוכרים ב-130 חצי שנה אחורה המחיר היה 150-170 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 41 פורסם אוקטובר 28 שיתוף פורסם אוקטובר 28 לפני 3 דקות TITAN כתב: אז אתה חסר מזל, זה לא אמור להוריד את הפלנטיניום ל-100 זהב הרסתם את השוק במשחק בגלל שאתם עצלנים לחרוש אם אנשים מוכנים למכור בפחות האם זה שוק הרוס או עבודה מצויינת של היד הנעלמה? קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 321 פורסם אוקטובר 28 מחבר שיתוף פורסם אוקטובר 28 לפני 12 דקות AlphaZero כתב: אם אנשים מוכנים למכור בפחות האם זה שוק הרוס או עבודה מצויינת של היד הנעלמה? נהרס השוק, ברגע שלפחות מישהוא אחד מתחיל למכור ב-100 אך אחד לא יקנה ב- 160 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 61 פורסם אוקטובר 29 שיתוף פורסם אוקטובר 29 הסיכוי להוציא פוקימון שיעזור לך במשחק הוא נמוך מאוד ועוד יותר נמוך להוציא פוקימון שגם עוזר במשחק וגם עם אי וי ומצב טוב קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 321 פורסם אוקטובר 29 מחבר שיתוף פורסם אוקטובר 29 לפני 2 שעות jkk כתב: הסיכוי להוציא פוקימון שיעזור לך במשחק הוא נמוך מאוד ועוד יותר נמוך להוציא פוקימון שגם עוזר במשחק וגם עם אי וי ומצב טוב ממש לא נכון, וזה גם לא משנה ככה גם טיטאניום ועדיין היא עם מחיר בשמיים בכל תיבה יש יותר סיכוי להוציא משהו לא טוב מאשר טוב זה כל העניין בתיבה אחרת מה הסיכון שאתה פותח תיבה, אתה רוצה שהתיבה לא משנה מה יוצא היא תהיה טובה עבורך רק אתה לא חושב קצת, אם תהיה טובה כמו שאתה רוצה למה אתה חושב שאנשים ימכרו אותה? יהיה עדיף לפתוח כי אין סיכון בתיבה אני מוכר את התיבות שלי כי אין לי מזל בלהוציא פוקימונים מהתיבה, אז אני מעדיף למכור אותה קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 61 פורסם אוקטובר 29 שיתוף פורסם אוקטובר 29 אבל זה לא אותו דבר כי הפוקימונים שבטיטאניום הם פוקימונים ששווה להמר בשבילם ובשביל פלטינום לא שווה להמר על הרבה תיבות עד שיצא כי רק ההגעה לפוקימון שאתה רוצה גומרת לך מלא זהב ובטיטאניום הפוקימונים הטובים שאתה יכול להוציא הם ממש טובים וגם אם לא יצא לך משהו טוב אז מתישהו יהיה לך בסוחרים מישהו להחליף עליו ובסוחרים רק לעיתים רחוקות יש באגדיים את מה שאתה רוצה קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 321 פורסם אוקטובר 29 מחבר שיתוף פורסם אוקטובר 29 לפני 1 דקה jkk כתב: אבל זה לא אותו דבר כי הפוקימונים שבטיטאניום הם פוקימונים ששווה להמר בשבילם ובשביל פלטינום לא שווה להמר על הרבה תיבות עד שיצא כי רק ההגעה לפוקימון שאתה רוצה גומרת לך מלא זהב ובטיטאניום הפוקימונים הטובים שאתה יכול להוציא הם ממש טובים וגם אם לא יצא לך משהו טוב אז מתישהו יהיה לך בסוחרים מישהו להחליף עליו ובסוחרים רק לעיתים רחוקות יש באגדיים את מה שאתה רוצה רואים שאתה לא מתקדם במשחק, פוקימונים אגדיים שווים הימור רציני, שישיית אגדים טובה יכולה לקחת שישיית נכחדים קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 61 פורסם אוקטובר 30 שיתוף פורסם אוקטובר 30 אני יודע לא אמרתי שאני לא מתכוון לקנות פלטיניום אני אמרתי שאני לא מתכוון להמר עכשיו על מלא פלטיניום ולאבד את הזהב שלי אני כבר יכול להשיג פלטיניום לבד אחרי כמה קרבות או שאני קונה פעם ב אם יש משימה אז על הדרך אני מנסה להשיג אגדי טוב קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 321 פורסם אוקטובר 30 מחבר שיתוף פורסם אוקטובר 30 לפני 15 שעות jkk כתב: אני יודע לא אמרתי שאני לא מתכוון לקנות פלטיניום אני אמרתי שאני לא מתכוון להמר עכשיו על מלא פלטיניום ולאבד את הזהב שלי אני כבר יכול להשיג פלטיניום לבד אחרי כמה קרבות או שאני קונה פעם ב אם יש משימה אז על הדרך אני מנסה להשיג אגדי טוב אמרת פה כמה דברים יפים "אני יכוללהשיכ פלנטיניום לבד אחרי כמה קרבות" מוכיח את הדעה שלך שצריך להוריד את האחוזים ובעיה שלך שאתה לא רוצה להמר, אבל זה כל המטרה של תיבת פלנטיניום זה שלא באלך להמר זה לא אומר שהירד שלה צריך לרדת קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 61 פורסם נובמבר 7 שיתוף פורסם נובמבר 7 לפני ב-30.10.2024 ב 11:22 PM TITAN כתב: אמרת פה כמה דברים יפים "אני יכוללהשיכ פלנטיניום לבד אחרי כמה קרבות" מוכיח את הדעה שלך שצריך להוריד את האחוזים ובעיה שלך שאתה לא רוצה להמר, אבל זה כל המטרה של תיבת פלנטיניום זה שלא באלך להמר זה לא אומר שהירד שלה צריך לרדת אני לא אמרתי שאני לא חושב ככה אחת הסיבות לזה שיש כמויות של פלטינום שאף אחד לא קונה זה כי יש יותר מדי פלטינום ואתה צודק שצריך להוריד להן את האחוזים. לגבי הפלטיניום זה לא שאני לא קונה אני קונה דווקא די הרבה כשמשעמם לי אבל אני לא מתכוון לקנות 20 פלטיניום בשביל התקווה שיצא לי משהו טוב אני קונה פעם ב ואם אני רוצה לקנות עוד אז אני קונה קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 321 פורסם נובמבר 7 מחבר שיתוף פורסם נובמבר 7 לפני 2 שעות jkk כתב: ככה אחת הסיבות לזה שיש כמויות של פלטינום שאף אחד לא קונה זה כי יש יותר מדי פלטינום ואתה צודק שצריך להוריד להן את האחוזים. יופי וזה כל ההצעה שלי בסך הכל להוריד אחוזים לפלנטיניום קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Doom man 347 פורסם נובמבר 8 שיתוף פורסם נובמבר 8 שלום, בגלל שההצעה מחולקת לכמה תתי הצעות, אתייחס לכל חלק בנפרד. הצעה 1 - ההצעה תקל על האפשרות לפתיחת תיבות - הוספה של מפתח נוסף למשחק שבאמצעותו ניתן לפתוח את כל התיבות יוריד את הערך של שאר המפתחות במשחק והוא עשוי גם להוריד את ערך התיבות. בנוסף, משום שהמפתח מעניק פוקימון מוזהב(או סיכוי מסוים לקבל פוקימון מוזהב) הוא יחסוך למשתמש זהב על תהליך ההזהבה של הפוקימון ויקל על חיזוקו של הפוקימון בידי המשתמש, שהרי הזהבה נותנת אפשרות להעניק 90 כוח נוספים לפוקימון. לכן, הצעה זו נדחתה הצעה 2 - ראשית, הצוות רואה באחוזי המציאה של התיבות והמפתחות מאוזנים. לכן, הם ישארו כמו שהם, ללא שינוי. בנוסף, צוות המשחק רואה בתוכן ובזהב שמקבלים מתוך התיבות מספיק גבוה ולא יותר מדי נמוך, ולכן גם הוא ישאר ללא שינוי. אוסיף ואומר שלפני זמן מה, הצוות העלה את כמות הזהב שמקבלים מחלק מהתיבות. הצעה 3 - ההצעה התקבלה, אך עם כמה שינויים: ראשית, ההצעה כנראה לא תכנס באיוונט הנוכחי. שנית, אף תיבה לא תבטיח ב100% את הסיכוי לקבלה של חפץ איוונט, אלא יהיה סיכוי מסוים להשיג מתוכה חפץ איוונט. בנוסף, ייתכן שהאפשרות לקבלת חפץ איוונט מתיבות לא תחול בכל איוונט, וזאת על מנת לא לתת יתרון משמעותי בכל איוונט למי שהצטברו אצלו תיבות בחשבון ולא השתמש בהן לפני האיוונט. אוסיף ואומר שבהמשך תתווסף למשחק אפשרות להמיר X תיבות כסף בתמורה לתיבת זהב, וזאת על מנת להוסיף אמצעי נוסף לטיפול בריבוי תיבות הכסף במשחק. ייתכן שהאפשרות הזו תהיה מוגבלת בזמן, פרטים נוספים על כך יהיו בהמשך. צוות המשחק ממשיך לפעול על מנת להקטין את ריבוי התיבות במשחק ולהעלות את ערכן. תודה על הצעתך, נשמח לראות הצעות נוספות ממך בפורום המשחק, ננעל. 1 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות