-
צופים לאחרונה 0 משתמשים
- אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
-
פעילות אחרונה
-
0
דיון| שילוב ז'אנרים
אני די בטוח שכבר שאלו אותכם בפורום הזה מיליון פעמים מה הז'אנר האהוב עליכם בספרים. לא אני! *** כאילו, אם הייתי יכול הייתי שואל- אבל בגלל שכבר ניהלו את הדיון הזה עשרות פעמים פה בעבר, אני באתי עם רעיון אחר: מה לדעתכם השילוב ז'אנרים הכי טוב? איזה 2 ז'אנרים אתם אוהבים לראות ביחד. כמובן יש את הפופולאריים: פשע ומד"ב, קומדיה ורומנטיקה, פאנטזיה ואקשן, אימה ופילוסופיה ועוד. אבל יש גם הרבה תת סוגים- או סוגים שאפילו אף אחד לא החליט לשלב עדיין. אז זו השאלה שלי- מה הז'אנרים שאתם חושבים שהכי כיף לצוות- ואיזה 2 ז'אנרים אתם הייתם רוצים לראות ביחד- מוזמנים להתפרע קצת. אני כמובן אוהב מאוד פאנטזיה, אבל אני חושב שהצמד האהוב עליי זה פשע ואקשן- נטו בגלל שאני חושב שזה כל כך מובן מאליו שאף אחד מהם לא יכול לבוא בלי השני. 2 הז'אנרים שאני רוצה לראות ביחד זה דווקא אימה וקומדיה- כי מי יצליח להפחיד את האדם ועדיין להשאיר אותו עם חיוך על הפרצוף? -
1
סיקור זמר- אביתר בנאי
אשכול מדהים ומושקע. נורא אהבתי את השימוש שלך בתמונות, בצבעים. למרות שהאשכול בסוף לא הגיע לתחרות- אנחנו כן נזכה אותך בבונוס על ההשקעה!. -
5
קיץ או חורף- מהי העונה המועדפת עליכם?
אני תמיד העדפתי קיץ, אבל במקום שאני גר יש רוחות מטורפות גם בקיץ, אז אני קצת משוחד. אני פשוט חושב שאני מעדיף לצנן את החום עם בריכה, מאשר לחמם את הקור עם תנור... -
5
-
3
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הישגים אחרונים
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.