מעבר לתוכן

ביקורת מוצר גנרי 5- אתרוג

Eytan

הודעות מומלצות

חשוב לי לציין שהכל נעשה בהומור ומי שיודע על מה זה מבוסס מאתגר אתכם לשלוח קישור פה שתהיה לכם קריאה נעימה

שלום לכולם היום אני הולך לעשות ביקורת למוצר שנמצא כבר יחסית הרבה זמן בשוק, אבל לא ראיתי אף אחד עושה עליו ביקורת בפורום. אז אמרתי לעצמי וסליחה על הסלנג: "יאללה" אני ארים את כפפה ואעשה זאת. המוצר שאני מדבר עליו כמובן הוא אתרוג.

undefined

כבר הרבה זמן אני שומע על זה שאני:

"חייב לקדש עם אתרוג בסוכות"

"זאת לא סוכה כשרה בלי אחד מארבעת המינים"

נראה שבעולמנו הדתי ממש אי אפשר להסתדר בלי אתרוג מסיבה כל שהיא, אז בואו נראה על מה כל המהומה. 

קודם כל אגיד שכל אנשי הדת במקום ממנו אני בא מאוד שמחו לראות אותי  מדלג ברחוב בידי האתרוג אותו אני אסקור לכם היום.

מדובר כאן על פרי צהוב או ירוק שמראה שלו מעט מזכיר לי לימון.

כמדומני לאתרוג יש עוקץ כמו דבורים אך עוקצו ממש אכזב אותי כאשר הצמדתי אותו לעורי.

אתרוג

אבל אין משהו שנראה בו כל כך מיוחד חוץ מריחו המצחין של האתרוג, סליחה על הסלנג אבל הריח שלו "דוחה".

בואו נטעם את האתרוג ונראה מה יוצא מכך...

לאחר שבדקנו ויזואלית את האתרוג זה נראה לי כמו זמן מצוין לטעום את האתרוג.

לצערי הרב שמים לב שמי שיצר את האתרוג קצת התעצל בקטע הזה, הם יכלו להשקיע מעט יותר בקטע הזה.

טוב אחרי שטעמתי מהאתרוג השכן שלי בא וצעק עליי שאכלתי את האתרוג כי מסתבר שבהוראות שימוש לא כתוב "השאר שלם" והאתרוג שלי כבר לא מספיק טוב כדי להיות אחד מ"ארבעת המינים".

טוב לסיכום סיקור- האתרוג הוא פרי מאוד ריחני ומעצבן, פעם הבאה שמישהו יציע לי ברחוב אתרוג אגיד לו "אדוני אתרוג זה פרי לא טעים" ואלך לדרכי. 

לכן אני חושב שזה רק פייר לתת למוצר זה כוכב אחד מתוך חמש. מקווה שאהבתם את הביקורת היום וניפגש בביקורת הבאה.

Goodreads Ratings and the Curse of the One-Star Review – Jennifer  bresnick.com

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

בהחלט מוצר מאכזב ממש האתרוג.

גם כתוב בתרשים שלך שיש שם שושנתא וזה לא דומה לשושנה בכלל.

חוץ מזה כל שנה אנחנו קונים אתרוגים ממש גדולים, וזה לא אפשרי להחזיק אותם ביד אחת עם הלולב הדס וערבה וביד השניה סידור, זה תמיד נופל ונפסל.

ממש חוסר התחשבות.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות jkk כתב:

אתה מת על שוגר זאזא אה?

הבטחתי לאחד האנשים בליגה שאני אתחרה על אשכול שקשור לסדרת סרטונים האלו, פשוט היה נושאים כל כך לא קשורים למציאות וכאילו לך תכתוב אשכול ענייני על אתרוג

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע מה אתה מדבר אתרוג זה הפרי הכי יפה שיש אם ריח הכי טוב שיש בכל הפירות ההוכחה שמברכים עליו "הנותן ריח טוב בפירות"  

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני ב-25.10.2024 ב 2:40 PM Nemesis כתב:

לא יודע מה אתה מדבר אתרוג זה הפרי הכי יפה שיש אם ריח הכי טוב שיש בכל הפירות ההוכחה שמברכים עליו "הנותן ריח טוב בפירות"  

לא אוהב ריח של אתרוג

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...