TITAN 321 פורסם אוקטובר 22 שיתוף פורסם אוקטובר 22 (נערך) יופי אחרי שכולכם נכנסתם בגלל השם של האשכול אפשר להתחיל במכירה המכירה מתעדכנת כל יום אז מה שיש במכירה הוא רלוונטי תמיד חפצים: תיבת פלנטיניום: 7 במלאי, 140 זהב תיבת זהב:27 במלאי, 50 זהב תיבת כסף: 131 במלאי, 3 זהב מפתח ברזל: 53 במלאי, 20 זהב מפתח זהב: 56 במלאי, 15 זהב בקבוק אסור: 6 במלאי, 15 זהב אבן חלום אדומה: 4 במלאי, 40 זהב חרב חלודה: 13 במלאי, 15 זהב מגן חלוד: 16 במלאי, 15 זהב אבן רבייה: 153 במלאי, 2 זהב אבן מגה: 70 במלאי, 3 זהב אבן מצב: 66 במלאי, 3 זהב פוקימונים: תכלס מבחינת פוקימונים יש לי את רוב המגות והנדירים במיוחד במשחק מקסימום תפנו אליי ואשיג לכם נכחדים: אנג'ל זרניאס מעלה מהירות רמה 100 2837 כח חנוכה וולקניון מעלה המירות והתקפה מיוחדת רמה 100 2900 כח(מפרק כל זשיאן בערך במשחק בוואן שוט) אגדיים: 2 דיאלגה רג'יאייס רוטום אייסקראנק מגה מיוטו Y דיאלגה אורגיון(מוכנה) פיונה 19 זקרום 19 רשיראם מגה ראיקוזה מירדיון(מעלה מהירות מסיים קל טופ) מיו שיימין רג'יג'יאס לונאלה נקרוזמה 3 זשיאן זמזנטה נערך בתאריך אוקטובר 31 - על-ידי TITAN 1 2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
המלך עקיבא 2 פורסם אוקטובר 26 שיתוף פורסם אוקטובר 26 אשמח אם תוכל למכור לי משהו מאלה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 321 פורסם אוקטובר 26 מחבר שיתוף פורסם אוקטובר 26 (נערך) לפני 9 דקות המלך עקיבא כתב: אשמח אם תוכל למכור לי משהו מאלה כתוב לי בפרטי מה מאלו חסר לי יש לי את רובם נערך בתאריך אוקטובר 26 - על-ידי TITAN ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.