בעלים אשכול פופולרי TheUnreal 254 פורסם June 14, 2017 בעלים אשכול פופולרי דווח Share פורסם June 14, 2017 מאמנים יקרים, לאחר יותר מ-4 שנים של פעילות - Obelisk מסיים את תפקידו בליגה! כל מאמן בקהילה מכיר את המנהל Obelisk, או בשמו הפרטי שובל, שהיה חלק בלתי נפרד ואבן הדרך היקרה ביותר מצאת המשחק ועד ליום זה. Obelisk תרם רבות להתפתחות המשחק בהמון תחומים שונים: חידושים ועדכונים, סדר וארגון, הקמת צוות המשחק, אוונטים, חוקים, פעילויות מיוחדות ועוד. שובל נרשם למשחק בתאריך 2013-04-17, בשעה 22:32. לאחר הרשמתו, עבד רבות כדי להיות אחת המאמנים המובילים בליגה - וזכה במקום הראשון בטורנירים הראשונים של המשחק. מאז, הוא הפגין מקצועיות רבה ויכולות ניהול גבוהות - ונבחר להיות חלק מהצוות. במהרה שובל טיפס בסולם הדרגות והגיע לדרגה הבכירה ביותר במשחק והיה אחראי על כל החלטה שהתקבלה. Obelisk מתחיל דרך חדשה בחיים וימשיך לבקר אותנו מדי פעם כשיהיה זמין. כל מה שנותר הוא להגיד לו תודה והערכה רבה על תרומתו הרבה לפיתוח משחק הדפדפן המוביל בישראל - ליגת הפוקימונים והמון הצלחה בדרכו החדשה! RoarDialga, LazyLand, אמיר147 וגם 12 others 15 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
גיראטינה 2 פורסם June 14, 2017 דווח Share פורסם June 14, 2017 מה, הוא עוזב?????? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
miki 72 פורסם June 14, 2017 דווח Share פורסם June 14, 2017 אין מצב!! אבדה גדולה למשחק. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
itay3 26 פורסם June 14, 2017 דווח Share פורסם June 14, 2017 שובל היית המנהל הכי טוב שאפשר לבקש עזרת רבות עשית פעיליות יצירתיות וטובות ביחד עם הצוות, היית פעיל וקרוב לשחקנים רבים במשחק מגיע לך תודה ענקית על כל מה שעשית במשחק... אני יאחל לך בהצלחה בהמשך הדרך ושתבוא לבקר הרבה Lian2006 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Raziel 55 פורסם June 14, 2017 דווח Share פורסם June 14, 2017 תודה רבה Obelisk (שובל) על הכל אתה אחד האנשים הטובים והתותחים שהכרתי גבר שבגברים רציני בעל יכולת לעזור ולחזק אם צריך אני אתגעגע אליך מאוד. עזרת לי מאז שהתחלתי לשחק וגם בעלייתי לתמיכה תודה רבה על הכל שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך !!!!! רזיאל קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
גיראטינה 2 פורסם June 14, 2017 דווח Share פורסם June 14, 2017 וואלה צודק איתי קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ROKO 4 פורסם June 14, 2017 דווח Share פורסם June 14, 2017 תודה רבה על תרומתך בליגה!!! היית מנהל מעולה, עזרת לכולם, ותודה על הכל!:) מקווים שתבקר קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
NanoAtom 24 פורסם June 14, 2017 דווח Share פורסם June 14, 2017 (נערך) סנפאייייייייי לא!!! תודה רבה לך על הכול סנפאי!!! עשית את המשחק הזה למדהים בצורה מדהימה!!! בהצלחה רבה בהמשך דרכך בחיים סנפאי תזכה להמון בריאות ואושר!!! נערך June 14, 2017 על-ידי zion123 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Lian2006 44 פורסם June 14, 2017 דווח Share פורסם June 14, 2017 כבודו אל תעזוב אתה היחיד שקורא לי כבודה ועושה לי 2 עוגות בשם אתה המנהל הכי טוב בעולם תבוא לבקר כל יום אל תעזבני נא! היחיד שאהבתי בליגה (בלי להעליב שחקנים) זה אתה אותך הכי אהבתי היחיד שרצה תמיד לעזור להכין פעילות! אתה זה שתמיד הקפיץ את הליגה ועורר בהם כיף TheUnreal תגיד משהו לכבודו! בבקשה שובל תשאר! קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
הדר 18 פורסם June 14, 2017 דווח Share פורסם June 14, 2017 מה זה בכלל יהיה את האתר בלעדיו??!! בכל מקרה תודה על כל העזרה וההשקעה על ההתיחסות להודעות ולפניות משונות גם שהם לא בדיורק לפי הפרוטוקול בהצלחה בהמשך הדרך קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Master Sword 130 פורסם June 14, 2017 דווח Share פורסם June 14, 2017 תודה לך שובל!~ על העזרה הרבה בניהול האתר והמקצוענות! מקווה שתצליח בחייך, ומי יודע? בסוף תנהל משהו גדול יותר מהאתר שלנו, נניח את חברת הענק גוגל ;) קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Light 216 פורסם June 14, 2017 דווח Share פורסם June 14, 2017 תודה רבה על הכל, שובל!!! מקווים שתבקר כמה שיותר פעמים~ קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
LordKitsch 24 פורסם June 14, 2017 דווח Share פורסם June 14, 2017 (נערך) אין מצבO: אני כאן פחות מ3 חודשים וכבר מבין שזה לא יהיה אותו דבר. אני רק רוצה להגיד, שפעם שיחקתי בקהילה אינטרנטית, וגם שם היו מנהלי פורום. ואפשר להגיד שהם לא התייחסו וגם התנשאו אבל... פה זה לא קורה, כאן אתם נשארים באותה רמה, מדברים איתנו בגובה העיניים(: ושובל... למרות שהוא היה מנהל! בדרגה הכמעט הכי גבוהה במשחק! הוא לא התנשא אפילו טיפה, ואת זה אני יודע אחרי שתי שיחות איתו, ששתיהן היו קצרות מאוד... אז אני רוצה להגיד שלמרות שאני חדש יחסית, אני עדיין יודע שזה לא יהיה אותו דבר(: נערך June 14, 2017 על-ידי tomoo aliyahu וגם RoarDialga 2 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
DanPok 1 פורסם June 14, 2017 דווח Share פורסם June 14, 2017 חבל שאתה עוזב :( אהבתי להסתלבט איתך והיית מנהל שתרם הרבה, בהצלחה בחיים ומקווה שתחזור לליגה :) קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
jason grace 14 פורסם June 14, 2017 דווח Share פורסם June 14, 2017 לא לא!!! היית מנהל מעולה וחסר לך אם לא תבקר הרבה XD קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hero 675 פורסם June 14, 2017 דווח Share פורסם June 14, 2017 אני לא מאמין! שובל היית עזר לכולנו אנחנו תמיד נשמור לך מקום בלב (: כל כך עזרת וגרמת הנאה לכול השחקנים בליגה! נתגעגע! קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
יוג'ין קראב 42 פורסם June 14, 2017 דווח Share פורסם June 14, 2017 נתגעגע קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אמיר147 104 פורסם June 14, 2017 דווח Share פורסם June 14, 2017 (נערך) וואו אני לא מאמין שאתה עוזב. אתה עזרת לכל כך הרבה אנשים, הרבה שנים ואני עצוב שאתה עוזב ואני חושב שאני מדבר בשם כל הליגה כשאני אומר שנתגעגע אליך. להתראות ובהצלחה בהמשך הדרך נערך June 14, 2017 על-ידי אמיר147 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
aliyahu 21 פורסם June 14, 2017 דווח Share פורסם June 14, 2017 אמת היה כיף איתך תהנה בהמשך החיים הלאה ואולי אני יפגוש אותך בעתיד איזה מרצה בהדברות על יהדות כי יש לך כישרון ובהצלחה בעבודה או בחתונה או בכל מה שאתה הולך לעשות. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ראוניקולוס 0 פורסם June 14, 2017 דווח Share פורסם June 14, 2017 אני אתגעגע נורא! קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
RoarDialga 155 פורסם June 14, 2017 דווח Share פורסם June 14, 2017 היית קשוח אבל משהו בך היה טוב, תמיד נזכור אותך. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
SkipAds 40 פורסם June 14, 2017 דווח Share פורסם June 14, 2017 מנהל פשוט מדהים!!! שפשוט נותן את כל האהבה הזמן והאנרגיה שלו בשביל הליגה כדי לגרום לנו השחקנים הנאה רבה במשחק! חושב על רעיונות מפנה מהזמן שלנו והכול בשבילנו, אני מקווה שיהיה לשובל תקופה חדשה וטובה בחיים שלו :) ושתמיד יבוא לבקר קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yonatan 85 פורסם June 14, 2017 דווח Share פורסם June 14, 2017 מנהל מצויין שבהחלט תרם והשקיע רבות לטובת הליגה. תודה על הכל ובהצלחה בדרך החדשה! :) קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
מנהלים ראשיים אשכול פופולרי Obelisk 499 פורסם June 14, 2017 מנהלים ראשיים אשכול פופולרי דווח Share פורסם June 14, 2017 אני חייב לומר שכל התגובות האלו מחממות לי את הלב. הייתי נוקשה בנושאים רבים, כדי לפתח אתכם, להכין אתכם לדברים עתידיים שיבואו ולדרוש מכם התנהגות והתנהלות ערכית. אני מופתע ושמח לראות שהצלחתם, לפחות רובכם, לראות שמאחורי כל מעשה נוקשה או אמירה נוקשת עמדה כוונה טובה וטהורה למענכם. תודה רבה לאלירן על העצמאות והיד החופשית שהוא העניק לי, ושדאגנו גם לתת לחברי הצוות של המשחק. על כך שהוא סמך עליי בכל נושא והחלטה, החל משינויי מחירים, ועד לשינויים מהותיים בליגה ולהוספת חברי צוות חדשים במשחק ובפורום ברמתי. הדבר הזה לא ברור מאליו. בהרבה מקומות אפשר לשמוע את המילים "לא. זה לא יקרה, וזה לא ישתנה", פה זה לא היה ככה. כמעט תמיד כל החלטה שראיתי לנכון לבצע התקבלה, וגם כשהיו בינינו חילוקי דעות ישבנו ודיברנו על החסרונות מול היתרונות והחלטנו יחד אם לוותר על הרעיון או להמשיך איתו, אם הוא כדאי או לא. לחברי צוות המשחק והפורום הקיימים ולאלו שהיו בעבר תודה על תרומה משמעותית למשחק, על נתינה לאחר, עזרה, תמיכה, מקצועיות ודאגה לכל שחקן במשחק, החל מהשחקן שנרשם לפני דקה. המשחק לא היה כפי שהוא עכשיו ללא היוזמה שלכם וההצעות שלכם שאתם מסרתם מדי שבוע כדי להפוך את המשחק למשחק הדפדפן המוביל שמשתדרג באופן תדיר ושגרתי בכל היבט: תחזוקתי, טכני, עדכוני ובנושאי באלאנס ואיזון. לכל קהילת המשחק, כאחד שכבר לא יהווה בה חלק באופן פעיל, אני יכול לומר באופן יותר אובייקטיבי שנכנסתם לקהילה שלא רק מחדשת, מעדכנת ומתחזקת, אלא גם לקהילה שאכפת לה וחשובה לה כל נפש במשחק. צוות המשחק מודרך באופן שבועי ושגרתי לא רק על ההיבטים המקצועיים אלא גם על ההיבטים הערכיים. עבודתם של צוות התמיכה וההנהלה לא מסתכמת רק בהיבט המקצועי. לפני הכל אנחנו בני אדם. וזה מה שתמיד ברוח שלי ובאמונה שלי ניסיתי להחדיר, וזה לדעתי מה שמבדיל אותנו מקהילה טובה לקהילה מצוינת, שאכפת לה מהברגים הקטנים ביותר. השתדלתי בכל התקופה הזו, כחבר בצוות התמיכה כ3 חודשים וכמנהל כ4 שנים, לתת את כל כולי, לדאוג לפינות קבועות, חידושים, עדכונים, באלאנסים, יישום רעיונות חידושים, שיפורים וכל דבר שמשחק כמו ליגת הפוקימונים דורש. שילבתי את זה בתקופת הלימודים והבגרויות, ולאחר מכן שילבתי זאת בתקופת הצבא, שתקופה זו הייתה די עמוסה משום שהייתי מפקד והתפקיד דרש לא פחות הקדשה והקרבה מאשר תפקיד של מנהל דפדפן. אני מתחיל בדרך חדשה שבה לא תהיה לי הזדמנות לשלב בין השניים. אני לא בטוח עד כמה יזדמן לי לבקר, אך אני מבטיח שבכל הזדמנות שתהיה לי אבקר כדי לראות מה המצב ומה שלום כולם. מעבר לרמת המקצועיות שאני דרשתי מהצוות, שבה לא הבלגתי ולו במעט, דרשתי להפגין ערכים, כבוד, רעות, אמינות ויושר איש לרעהו, בלי קשר לדרגה ולותק. לדעתי זה הדבר החשוב באמת, ואני רואה איך מדי שבוע ואיך מדי חודש חברי הצוות הופכים לאנשים טובים יותר שדבקים באותם ערכים שעל פיהם הם פועלים בשגרה, בצ'אט, בפרטי ובכל מקום אחר, וכשחברי הצוות פועלים כך, כך גם השחקנים מתרשמים וגם נכנסים לתוך ה"בועה" הזו ואני משוכנע שרוב השחקנים שמשחקים בליגה או שיחקו בה הפכו בדרך כזו או אחרת לאנשים טובים יותר, מכבדים יותר, אמינים יותר וחברים טובים יותר אחד לשני. ובעצם את התפקיד העיקרי שלי עשיתי. אני רוצה לומר שכל חבר צוות היה חשוב לי ברמה המקצועית והאישית, והפיתוח שלו תמיד עמד מנגד עיני, וכן כל שחקן במשחק. אני חושב שכל חברי הצוות איכותיים ברמה מטורפת, ואני חושב שגם הקהילה שלנו איכותית גם היא. אם מספיק רוצים אפשר לכבוש כל יעד שרוצים, אז תסמכו על עצמכם, מהשחקן הפשוט עד חבר הצוות הבכיר, שאם תציבו לעצמכם מטרה ותפעלו באופן ערכי עבורה, תצליחו לקטוף את פירותיה. בהצלחה בהמשך הדרך במשחק ובחיים לכולם! TheUnreal, Asterix, NanoAtom וגם 15 others 17 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
aliyahu 21 פורסם June 14, 2017 דווח Share פורסם June 14, 2017 שובל תמיד האמנתי שאתה יכול ליהות מנהל גם בחוץ כי יש לך את הכשירון וצדקתי היית מפקד צל"ש קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts