AlphaZero 56 פורסם אוקטובר 18, 2024 שיתוף פורסם אוקטובר 18, 2024 אווטאר סדרה חמודה עם סדרת המשך... כלשהי... קומיקסים "מעניינים" ויש שמועה שיש לה סרט לייב אקשן אבל הוא בטח לא באמת קיים מה שיפה בסדרה הוא כל הרגעים הזכורים והאנקדוטות הקטנות האלה שהמעריצי הארדקור אוהבים להצביע עליהם ולכן כל מיני מעריצים יצרו את המשחק שבו מנחשים על בסיס תמונה אחת מהפרק מאיזה פרק היא באה המשחק קיים גם לכשף האוויר האחרון וגם לאגדה של קורה https://www.episod.io/avatar כשף האוויר האחרון https://www.episod.io/korra קורה המשחקיות של שניהם היא השתקפות די יפה להליך הכתיבה של שתי הסדרות (עם כמה יוצאי דופן) בכשף האוויר די ברור שכל פרק הייתה ייחודיות משלו. פריים של ההצגה מהאי אמבר הוא נקודה בטוחה. אבל יש גם כמה פריימים טריקיים כמו תמונה של הירח ולנסות להבין מאיפה זה בלי לטעות מעיד על ממש התעמקות בפרטים החלק הטריקי באמת המשחק של כשף האוויר הוא הפרקים הכפולים (במיוחד הסלע הרותח) קורה לעומת זאת... זה משחק יותר טריקי, לא רק שיש פרקים כפולים בכל מקום, כל עונה היא כמעט פרק בפני עצמה בגדול בגרסאת כשף האוויר אני מגיעה בקלות ל100 נקודות ובגרסאת אווטאר קורה ובכן... 10 זה קשה 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 327 פורסם אוקטובר 20, 2024 שיתוף פורסם אוקטובר 20, 2024 מי זוכר באיזה פרק קרה מהההה אני זוכר את הסצנות אבל לא מספר פרקקק ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 56 פורסם אוקטובר 20, 2024 מחבר שיתוף פורסם אוקטובר 20, 2024 לפני 2 שעות TITAN כתב: מי זוכר באיזה פרק קרה מהההה אני זוכר את הסצנות אבל לא מספר פרקקק אתה יכול גם לפי כותרת יש כמה כותרות זכורות של פרקים אייקונים כמו the puppet master ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 63 פורסם אוקטובר 20, 2024 שיתוף פורסם אוקטובר 20, 2024 אני די טוב בזה כי גם ראיתי את הסרטים אבל יש דרכים לדעת נגיד אם אתה רואה אותם עם בגדים של אומת האש זה חייב להיות עונה 3 ונגיד אם הם עם תוף זה לא יכול להיות עונה 1 כי הם פגשו אותה בעונה 2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
המלך עקיבא 2 פורסם אוקטובר 21, 2024 שיתוף פורסם אוקטובר 21, 2024 מצחיק אבל עכשיו התחלתי לראות את כל אווטר מהתחלה סתם בלי קשר לזה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
090המלך1 0 פורסם נובמבר 7, 2024 שיתוף פורסם נובמבר 7, 2024 בכשף האוויר האחרון זה הפרק האחרון או אחד לפני האחרון כשהם מביסים ספינות אש בזמן כוכב השביט ובאגדה של קורה זה כשקאי משתמש בכשפוט אוויר בשביל להרוויח כסף ואז נתפס על ידי החיילים של המלכה וואי אני עדיין זוכר את זה אחרי איזה 4-5 שנים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.