darkangal 2 פורסם אוקטובר 15 שיתוף פורסם אוקטובר 15 שם: darkangal ההצעה: בשביל לשנות את הרמה של הפוקימונים אמורים להגיע ללבל 16 וזה מאוד קשה ומעייף ולדעתי צריך להנמיך את זה במה ההצעה תעזור: כיוון שלבלב 16 נחשב כבר לבל גבוה יחסית קשה מאוד לשפר את הפוקימונים כי הם מתים כל שנייה אז לדעתי צריך להוריד את זה ללבל 10 או 12 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 61 פורסם אוקטובר 16 שיתוף פורסם אוקטובר 16 זה כן אחלה הצעה אבל הקטע הוא שלהגיע לרמה 16 זה לא קשה זה פשוט לוקח הרבה זמן וזאת הצעה שאתה פותח אותה כי אתה רוצה לעזור לעצמך כי אתה רוצה להתקדם מהר ולא כדי לעזור לליגה ולכן אני נגד קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
darkangal 2 פורסם אוקטובר 16 מחבר שיתוף פורסם אוקטובר 16 לפני 4 דקות jkk כתב: זה כן אחלה הצעה אבל הקטע הוא שלהגיע לרמה 16 זה לא קשה זה פשוט לוקח הרבה זמן וזאת הצעה שאתה פותח אותה כי אתה רוצה לעזור לעצמך כי אתה רוצה להתקדם מהר ולא כדי לעזור לליגה ולכן אני נגד נכון אבל מצד שני ואני אומר לך מנקודת המבט שלי ששחקנים חדשים יראו את זה כאתגר קשה מידי ויפרשו בגלל זה בטענה שלא שווה את הזמן והמשחק שרק ברמה 16 המשחק נהיה ברמה שאתה יכול לאמן פוקימונים וכו' מה שעוד יותר מטורף שטורנירים נפתחים לפעמים גם לרמות 16 שרק עכשיו מתחילים לבנות את השישיה שלהם ולכן לבל 16 נחשב כלבל מתקדם יחסית במשחק ולכן צריך להוריד את זה כמו שאמרתי ל10 12 מקווה שהצלחתי לשכנע אותך קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 61 פורסם אוקטובר 16 שיתוף פורסם אוקטובר 16 עדיין עוד ויותר שכנעת אותי שאתה עושה את זה למען ההתקדמות שלך ולא למען ההתקדמות של אחרים כל הליגה הצליחה להתקדם יפה מאוד כשהשינוי רמה הוא רק לרמה 16 וזה ששחקנים יראו את זה ויפרשו זה לא משנה כי המטרה במשחק הזה הוא להתקדם קשה המטרה היא לא להקל על השחקנים בשביל שהם לא יפרשו כי אז מה הפואנטה אתה לא צריך את השינוי רמה אתה רק צריך להמשיך להילחם עד שתגיע לרמה שהפוקימון שלך יוכל להתמודד עם האויבים והוא יוכל לתפוס אגדיים קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
darkangal 2 פורסם אוקטובר 16 מחבר שיתוף פורסם אוקטובר 16 לפני 3 דקות jkk כתב: עדיין עוד ויותר שכנעת אותי שאתה עושה את זה למען ההתקדמות שלך ולא למען ההתקדמות של אחרים כל הליגה הצליחה להתקדם יפה מאוד כשהשינוי רמה הוא רק לרמה 16 וזה ששחקנים יראו את זה ויפרשו זה לא משנה כי המטרה במשחק הזה הוא להתקדם קשה המטרה היא לא להקל על השחקנים בשביל שהם לא יפרשו כי אז מה הפואנטה אתה לא צריך את השינוי רמה אתה רק צריך להמשיך להילחם עד שתגיע לרמה שהפוקימון שלך יוכל להתמודד עם האויבים והוא יוכל לתפוס אגדיים אני כן מודה שזה עובד גם לטובתי אבל הסברתי למה אני חושב שזה לטובת כולם כי מה שעוזר לי עווזר לכל החדשים לבל 12 זה לא הכי קשה להגיע וגם לא הכי קל ולכן לדעתי הלבל מושלם לעומת 16 שמאוד קשה אין לי עוד מה להוסיף תודה על השתתפותך באשכול קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 321 פורסם אוקטובר 18 שיתוף פורסם אוקטובר 18 נגד, לדעתי צריך לעלות ל-18 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Doom man 347 פורסם נובמבר 8 שיתוף פורסם נובמבר 8 שלום, ראשית, אתחיל בכך שזוהי אפשרות שלא הייתה קיימת בעבר, אלא גישה חדשה שניתנה כפריבילגיה לרמות 16 ומעלה. שנית, האפשרות הזו היא אחד התמריצים להגיע לרמות הגבוהות ולבצע קרבות שדה, ברגע שהמאמן יגיע לרמה הזו - יוקל עליו בתהליך אימון הפוקימונים והציד שלהם. בנוסף, אם אחד החששות הוא קושי למתחילים- צוות המשחק טיפל ודאג לכך שהם יוכלו להתקדם במשחק ולעלות בדרגות גם ללא האפשרות הזו. לכן, הצעתך נדחתה. תודה על הצעתך, נשמח לראות הצעות נוספות ממך בפורום המשחק, ננעל. קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות