FreddieNF 856 פורסם אוקטובר 7 שיתוף פורסם אוקטובר 7 היי אנשים! בפורום הקודם היה פה ניסיון להתחיל עיתון על הליגה, אבל מסיבות כאלו ואחרות זה לא ייצא לפועל. אני ארצה להחזיר את זה שוב- עיתון שייפורסם פעם בחודש, ויידבר על מה שבא לכם! כל מה שקשור או לא קשור לליגה. אבל עכשיו אליכם- אני צריך מתנדבים, אנשים שמסכימים לעזור בעריכה או בכתיבת העיתון- ומי שרוצה מוזמן לשלוח לי הודעה, פה או בדיסקורד. להלן דוגמאות למדורים שהעיתון צריך אליהם עורך: ספורט מה קורה במדינה הורוסקופ חידות סיפור בהמשכים אומנות מה חדש בליגה כל דבר אחר שאתם רוצים לדבר עליו- רק תשלחו הודעה!!!! העיתון ייפורסם פעם בחודש, פה בפורום ספרות, הייו ערניים. יאללה בהצלחה לנו 🙂 2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 320 פורסם אוקטובר 7 שיתוף פורסם אוקטובר 7 אשמח להצטרף לצוות כתיבת העיתון 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shukush202 348 פורסם אוקטובר 7 שיתוף פורסם אוקטובר 7 הממ... אפשר להיות שני עורכים על נושא אחד? אם כן אשמח להציע ל @Kira להיות איתי על אומנות, מכיוון שהוא ממש כישרון בכל מה קשור לאמנות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
FreddieNF 856 פורסם אוקטובר 8 מחבר שיתוף פורסם אוקטובר 8 לפני 9 שעות shukush202 כתב: הממ... אפשר להיות שני עורכים על נושא אחד? אם כן אשמח להציע ל @Kira להיות איתי על אומנות, מכיוון שהוא ממש כישרון בכל מה קשור לאמנות. ברור, מה שנראה לך ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 61 פורסם אוקטובר 8 שיתוף פורסם אוקטובר 8 אולי אני אוכל לעזור בחידות אבל באיזה סגנון הכוונה כי אני צריך כיוון ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.