המלך עקיבא 2 פורסם אוקטובר 2 שיתוף פורסם אוקטובר 2 (נערך) מי שיכול למכור לי את הפוקימונים האלה אפילו ברמה 5 אני ישמח אבל אני ישמח למחיר נמוך בלאסטויז דרגון קינג קוספלי פיקאצו מולטרס מיוטו שדו דרגונייט זאפדוס נערך בתאריך נובמבר 3 - על-ידי המלך עקיבא הוספת פרטים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
המלך עקיבא 2 פורסם אוקטובר 5 מחבר שיתוף פורסם אוקטובר 5 (נערך) מגה צאריזארד שתיהם נמכרו ומגה אירודקטיל וקלפירי נערך בתאריך אוקטובר 5 - על-ידי המלך עקיבא הוספת פרטים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 61 פורסם אוקטובר 6 שיתוף פורסם אוקטובר 6 (נערך) יש לי דרגון קינג מיו מגה מיוטו x מגה מיוטו y ופיוואו נערך בתאריך אוקטובר 6 - על-ידי jkk ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
המלך עקיבא 2 פורסם אוקטובר 6 מחבר שיתוף פורסם אוקטובר 6 (נערך) בכמה אתה מוכר לי את כולם בלי מיוטו x נערך בתאריך אוקטובר 6 - על-ידי המלך עקיבא ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.