-
צופים לאחרונה 0 משתמשים
- אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
-
פעילות אחרונה
-
758
-
-
1
Hotel California
גם ביום כיפור יש לנו צוות בידור אוי לא אני בסוף אעשה סיקור מלא על white rabbit -
5
הצעת ייעול - "pity"
ראשית, כשמציעים הצעה הנוגעת לכלכלת המשחק צריך להסתכל על המאקרו ולא על המיקרו, ההצעה אומנם נראית טוב על הנייר אך תפגע בערך החפצים ללא תלות בהקלת הקושי להתקדם לשחקן הממוצע. נתחיל עם הטענה הראשונה, במידה ויש צורך לשנות את הסיכויים למצוא חפצים אני מאמין שיעשו זאת ובנוסף לכך, במידה ויש ימים שלא מצאת חפץ ב1500 קרבות(לפי דוגמתך) אז יש ימים שאתה תמצא 2 טבעות ב500 קרבות, בסופו של דבר השיטה הכי יעילה להעריך את כמות החפצים שמשתמש יקבל בX קרבות היא באמצעות הסתברות וסיכויים. שנית, אפשרויות כמו בית הרבייה והזהבת פוקימונים הן תורמות לכלכלת המשחק מכיוון שהן "מוחקות" זהב וכסף לשחקן(כלומר הזהב והכסף נעלמים ולא עוברים בין שחקנים, מה שמשאיר אותם בשוק), למה זה טוב? במידה ושחקנים יהיו עם הרבה זהב המחירים יעלו ולפי דעתי צריך לבצע עוד מהלכים התומכים במחיקת זהב וכסף לשחקנים בניגוד להצעה. לסיכום, לדעתי, לא בכל הזדמנות שאפשר להקל על השחקן כדאי לעשות זאת אלא למצוא את האיזון, כרגע לפי דעתי אני מנוגד לבסיס הרעיוני בהצעה ולכן אני נגד. חשוב לציין שטוב לראות שאתה מציע רעיונות והצעות איך לשפר את המשחק ותמיד טוב לשאוף לשינוי, גם לטובה וגם לרעה מכיוון שככה אנו משפרים את המשחק ואף את עצמנו.- 1
-
5
הצעת ייעול - "pity"
אני לא חושב שמה שהוא קיבל בעבר אמור להשפיע על רצף הקרבות העתידי שלו, אם הוא קיבל פרס במדד הקרבות אז המדד יתאפס וזו הסיבה שזה מאוזן. הייתי מסכים איתך אם בנוסף לחפץ שמצא המדד לא מתאפס. תודה רבה לך על התגובה וכמובן שאתה מוזמן להביע את דעתך אם היא נגד 🙂
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הישגים אחרונים
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.