TITAN 311 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 (נערך) הסיקור ספר השני שלי.....(קולות של פיתה זעתר) שם הספר: התרסקות 416 סופרת: טי ג'יי ניומן ז'אנר הספר: מותחן פסיכולוגי, חטיפה הוצאת ספרים: ידיעות ספרים תמונה של הספר: הגבלת גיל: לדעתי 12+, אין שם סמים או מין וזה זה ספר בעיקרון נקי פשוט יש שם רצח חטיפה ודברים כאלה אז פחות כדאי פחות מגיל 12. תקציר: עליתם כרגע על מטוס לניו יורק. על המטוס יש עוד מאה ארבעים ושלושה נוסעים. מה שאתם לא יודעים הוא שחמישים דקות לפני ההמראה המשפחה של הטייס שלכם נחטפה. כדי שהמשפחה שלו תחיה, הטייס חייב למלא אחר ההוראות שקיבל ולרסק את המטוס על הקרקע שתהיה לך טיסה נעימה! ספרים אחרים של הסופרת: "נפילה" הסופרת היא דיילת שכתבה רק שני ספרים וקיבלה חוזה על שני הספרים של 7 ספרות! דמות אהובה: תיאו!!! ממש ממש אהבתי את הדמות שלו, הוא סוכן FBI בספר. דעה אישית: הספר אהוב עליי במשך תקופה ארוכה (עד שקראתי את הספר חדר בריחה) ממש אהבתי אותו הוא מביא מתח דרמה וכל מיני זוויות לאירוע(זווית החטופים, הנוסעים, המשטרה) מתח - 7/10 עלילה - 9/10 כתיבה - 8/10 שאלה הספר(את מי יבחר הטייס להציל) - 19928/10 סך הכל - 8/10 אחלה ספר בסך הכל אהבתי אותו מאוד, ב-5 תגובות מעלה את הספר הבא נערך בתאריך ספטמבר 29 - על-ידי TITAN 1 2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 13 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 וואי מאיפה אתה מוצא את כל הספרי מתח האלה ואיפה היית עד עכשיו 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 20 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 אם אחת המשימות הייתה מחירים נורמלים בדיוטי של המטוס אני בצד של החוטפים 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
arielC 2 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 סיקור טוב וספר טוב (קראתי אותו). 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
FireTitan 1 פורסם אוקטובר 1 שיתוף פורסם אוקטובר 1 נכנס לWISHLIST 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
FreddieNF 839 פורסם אוקטובר 1 שיתוף פורסם אוקטובר 1 סיקור מצויין, (שים לב שבמצב לילה העיצוב נראה קצת מוזר). בהתחלה כשהאשכול קפץ לי חשבתי מדובר על אחד הספרים של טינטין (טיסה 714 לסידני) והצחיק אותי כשראיתי על מה באמת סיקרתי 😄 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 311 פורסם אוקטובר 1 מחבר שיתוף פורסם אוקטובר 1 לפני 59 דקות FreddieNF כתב: יקור מצויין, (שים לב שבמצב לילה העיצוב נראה קצת מוזר). צודק בגלל שאני במצב יום(אני צריך לשנות חזרה לדארק באמת) ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.