אשכול פופולרי FastSpeed 381 פורסם מאי 5, 2017 אשכול פופולרי דווח Share פורסם מאי 5, 2017 גולשים יקרים,על מנת לתת חשיבות גבוהה יותר למוניטין בפורום פתחנו לפני מספר חודשים בסדרת שינויים ושיפורים בפורום, ביניהם הגדלת מספר דרגות המוניטין והוספת אייקון של מוניטין לכל דרגה מתקדמת במוניטין.ניכר כי קשה לרוב המשתמשים לעלות מדרגת מוניטין אחת למשניה, ולכן הוחלט להרחיב את מנעד הדרגות של המוניטין באופן דרמטי וכמו כן את היקף האייקונים וגיוונם. להלן דרגות המוניטין המעודכנות:נטרלי - 0 מוניטיןללא אייקוןבינוני - 10 מוניטיןללא אייקוןסביר - 50 מוניטיןנחמד - 100 מוניטיןטוב - 200 מוניטיןטוב מאוד - 300 מוניטיןנהדר - 400 מוניטיןמצוין - 500 מוניטיןמעולה - 600 מוניטיןמרשים - 700 מוניטיןמדהים - 800 מוניטיןפופולארי - 1000 מוניטיןפופולארי מאוד - 1200 מוניטיןמעורר התפלאות - 1400 מוניטיןמופלא - 1500 מוניטיןפנומנלי - 1750 מוניטיןעוצר נשימה - 2000 מוניטין יתר על כך, נוספה תוספת חדשה ומרעננת לפורום. כעת, כאשר שחקן שיקבל על תוכן 10 לייקים ומעלה, התוכן הנ"ל יעוצב באופן שונה מעט משאר התכנים בפורום, וזאת על מנת לתת יותר חשיבות למוניטין וכן לציין את התכנים המובילים יותר והאהובים יותר בפורום שלנו.שימו לב, סחר של מוניטין ובקשות של מוניטין בפורום אסור בתכלית האיסור - אין לנצל או לסחור. שחקן שאהב את התוכן יעלה את המוניטין בעצמו. במידה ודבר כזה יקרה, המשתמש שהעניק מוניטין וזה שקיבל ייענשו בחשבונם בפורום ובמקרים מסוימים אף במשחק. אנו מקווים שתפיקו מעדכון זה את מירב ההנאה, הנהלת הפורום.מוזמנים לכתוב מה דעתכם על הדרגות והאייקונים החדשים בתגובות :)פעילות - השחקן הראשון שישיג בתוכן 10 לייקים ויקבל את המראה החדש בתוכן שפורסם לאחר ה5.5,14:30 יזכה באווטאר ייחודי לחשבון הפורום שלו ל3 ימים. יש להגיב פה עם קישור לאשכול. במידה ובעל אווטאר בפורום זוכה בפעילות (מנהל פורום/מצטיין החודש וכו'), עליו להעביר / למכור את ההטבה לשחקן אחר לבחירתו החופשית. Platinum Angel, ashton, hentheking וגם 13 others 16 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Asterix 87 פורסם מאי 5, 2017 דווח Share פורסם מאי 5, 2017 כל הכבוד..עדכונים מעולים . ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אוק 261 פורסם מאי 5, 2017 דווח Share פורסם מאי 5, 2017 אחלה עידכונים! כל הכבוד! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 1,960 פורסם מאי 5, 2017 דווח Share פורסם מאי 5, 2017 למרות שכמות המוניטין שלי היא כבר לא הכי חשובה לי כמו שהיתה פעם, אני אני עדיין חושב שצריך להעלות את מכסת המוניטין היומית. אבל זה נשמע עדכון נחמד ביותר ובעזרת השם נקווה שהמוניטין בפורום יחזור להיות מוערך כמו שהוא היה פעם.אגב, קשה מאוד להשיג 10 לייקים לאשכול, אבל זה אפשרי, רעיון נחמד~ ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
The King of Demons 604 פורסם מאי 5, 2017 דווח Share פורסם מאי 5, 2017 אחלה עידכון ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
The King of Demons 604 פורסם מאי 5, 2017 דווח Share פורסם מאי 5, 2017 אחלה עידכון ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
LazyLand 421 פורסם מאי 5, 2017 דווח Share פורסם מאי 5, 2017 עדכון מעולה! הגיע הזמן, זה הולך לתת לנו מרץ לפתוח אשכולות ולהיות פעילים בפורום!תודה על העדכון~ לייק! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts