shukush202 337 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 טוב, אז בעקבות החזרה ללימודים והריחוק שלי מהמחשב, חזרתי קצת לצייר על דף, ואלה התוצאות: הציור הזה חביב, הצללות לא משו, והמיקום של העין הרחוקה קצת מוזר. זה ציור מוזר. הציור עצמו זבל, אבל ההצללות משו משו. וזה... האיכות של המצלמה שלי ממש גרועה, אבל זה ממש יפה, היה כיף לצייר את זה. קיצור מה דעתכם? תאירו ותעירו את עיניי! 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 איך יכול להיות ששוקי העלה עוד אשכול ציור, אני בדיוק התחברתי? ממש צירוף מקרים.... אף פעם לא הבנתי למה אתה לא פותח עסק/מתמקצע בתחום הזה... זה פשוט הולם אותך. הלוואי שהייתי יכול לעשות "בונוס נוסף לחשבונך", זה באמת ציורים מהממים מחכה כבר לאשכול(כל תחום) הבא! 🙂 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shukush202 337 פורסם ספטמבר 28 מחבר שיתוף פורסם ספטמבר 28 לפני 1 שעה פרון כתב: איך יכול להיות ששוקי העלה עוד אשכול ציור, אני בדיוק התחברתי? ממש צירוף מקרים.... אף פעם לא הבנתי למה אתה לא פותח עסק/מתמקצע בתחום הזה... זה פשוט הולם אותך. הלוואי שהייתי יכול לעשות "בונוס נוסף לחשבונך", זה באמת ציורים מהממים מחכה כבר לאשכול(כל תחום) הבא! 🙂 למען האמת כבר התחלתי להתפרנס מזה, לצערי אין לי איך לפרסם את עצמי ככה שאנשים שמגיעים אלי זה מפה לאוזן... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 28 שיתוף פורסם ספטמבר 28 אני אשמח לפרסם אותך ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 13 פורסם ספטמבר 29 שיתוף פורסם ספטמבר 29 וואו מטורף כרגיל, התגעגעתי לציורים מהבית ספר חחחח ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Kira 169 פורסם ספטמבר 30 שיתוף פורסם ספטמבר 30 שלום שוקי. חייב להגיד שאני מאוד אוהב את השיפור וההתמדה שלך בציורים. אני לא אפרט יותר מדי הפעם. אני אתקן לך הערה כללית שחוזרת אצלך בכל הציורים שהצגת כאן. אתה חייב לתת יותר דגש בין האור והצל, כל ההצללות שלך מאוד אחידות, אין הבדל בין האזורים היותר מוצללים לבין היותר בהירים, הם מרגישים כולם שווים באותה המידה. תנסה להוסיף רקע כהה סביב לדמות שלא יהיו על חלל לבן, ואני חושב שזה יתן לך את ההבנה איך לעבוד על ההצללות, כי אם תוסיף גם רקע באותו הגוון שיש לך עכשיו הכול יבלע ויהיה כמו גוש בלי הבדלה. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם ספטמבר 30 שיתוף פורסם ספטמבר 30 לפני 4 שעות Kira כתב: שלום שוקי. חייב להגיד שאני מאוד אוהב את השיפור וההתמדה שלך בציורים. אני לא אפרט יותר מדי הפעם. אני אתקן לך הערה כללית שחוזרת אצלך בכל הציורים שהצגת כאן. אתה חייב לתת יותר דגש בין האור והצל, כל ההצללות שלך מאוד אחידות, אין הבדל בין האזורים היותר מוצללים לבין היותר בהירים, הם מרגישים כולם שווים באותה המידה. תנסה להוסיף רקע כהה סביב לדמות שלא יהיו על חלל לבן, ואני חושב שזה יתן לך את ההבנה איך לעבוד על ההצללות, כי אם תוסיף גם רקע באותו הגוון שיש לך עכשיו הכול יבלע ויהיה כמו גוש בלי הבדלה. אני חושב שזה אולי מוצלל ופשוט האיכות לא משהו ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Kira 169 פורסם ספטמבר 30 שיתוף פורסם ספטמבר 30 לפני 24 דקות פרון כתב: אני חושב שזה אולי מוצלל ופשוט האיכות לא משהו אין קשר בין האיכות של התמונה לבין מה שרשמתי. אשים דוגמא מעולה למה שאני רשמתי: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shukush202 337 פורסם ספטמבר 30 מחבר שיתוף פורסם ספטמבר 30 לפני 4 שעות פרון כתב: אני חושב שזה אולי מוצלל ופשוט האיכות לא משהו לפני 8 שעות Kira כתב: שלום שוקי. חייב להגיד שאני מאוד אוהב את השיפור וההתמדה שלך בציורים. אני לא אפרט יותר מדי הפעם. אני אתקן לך הערה כללית שחוזרת אצלך בכל הציורים שהצגת כאן. אתה חייב לתת יותר דגש בין האור והצל, כל ההצללות שלך מאוד אחידות, אין הבדל בין האזורים היותר מוצללים לבין היותר בהירים, הם מרגישים כולם שווים באותה המידה. תנסה להוסיף רקע כהה סביב לדמות שלא יהיו על חלל לבן, ואני חושב שזה יתן לך את ההבנה איך לעבוד על ההצללות, כי אם תוסיף גם רקע באותו הגוון שיש לך עכשיו הכול יבלע ויהיה כמו גוש בלי הבדלה. היי קירה ופרון! האמת היא ששניכם צודקים 🙂 האיכות שלי בטלפון ממש גרועה, והיא ברורב הפעמים לא מעבירה את הציורים שלי בצבעים הנכונים או בחדות הנכונה. לצורך העניין פעם ציירתי וצבעתי משהו בסגול ובטלפון זה הראה את זה בצבע אדמדם- ורדרד. אבל בלי קשר לזה, אני מנסה ועובד כרגע על הצללות, אבל מסובך לי לעשות הרבה רבדים בהצללות כשאני משתמש בעיפרון פשוט. יש כאלה שמצליחים, אני עוד לא שם ומכוון לזה 🙂 תודה רבה על התגובות! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 113 פורסם אוקטובר 1 שיתוף פורסם אוקטובר 1 לפני 21 שעות Kira כתב: אין קשר בין האיכות של התמונה לבין מה שרשמתי. אשים דוגמא מעולה למה שאני רשמתי: How WTF it's so good ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.