מעבר לתוכן

Pro Boxer - עבודה חדשה ע"י KIRA

הודעות מומלצות

שלום חברים,
אני יודע שהבטחתי שאעלה ישר אחרי 10 תגובות והגענו ל-18, ממש לא ציפיתי, אבל לגמרי נהנתי מהדיוק באשכול הקודם!
ואז זה נפל על סופש, ולא הייתי זמין, לאחר מכן היה תחילת לימודים, ואמרתי שלא תיהיה פעילות, לכן חיכיתי לזמן קצת יותר מוצליח, מקווה שזה הרגע הנכון.

אז לעניינינו. יש עבודה חדשה! סוף סוף!
עבדתי לא מעט זמן, ודי מרוצה מהתוצאה..

בכללי הציור הגיע ממספר השראות:
1. הקרבות של מייק טייסון, והדמות האגדית שלו.
2. עשיתי ריוואץ' לשתי סדרות שאני פשוט חולה עליהן: hajime no ippo ו-Tomorrow's Joe פשוט שתי יצירות שכל אחד חייב לראות ולקרוא. Tomorrow's Joe מאוד ישן, קצת קשה לראות, אבל כל כך טוב, סיפור כל כך חזק, וסוף כל כך קשה.

מרגיש לי שאמרתי יותר מדי.
הנה הציור:

MM-Boxer.png

יותר מאשמח לקבל תגובות בונות!
בואו ננסה ליצור דיון מעניין באשכול!

וכמובן אם נגיע ל-10 תגובות, יש כבר עבודה חדשה שמחכה לעליה.

בברכה,
KIRA.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני חסר מילים.

אני מתחיל להבין מה אתה מדבר על הקווים בציורים שלי, אצלך הקווים היחידים הם אלה שנוצרים מחוסר אפשרות של האור להגיע אל האיזורים האלה, וזה מצוייר בצורה פנטסטית!!!

הדבר היחיד שיש לי לומר על הציור זה שהצבע התכלת בנעליים פחות מרגיש לי קשור לציור, אדום היה הולך יותר טוב.

אגב, איך אתה עושה את הרקע הזה? אגדי!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 דקות shukush202 כתב:

אני חסר מילים.

אני מתחיל להבין מה אתה מדבר על הקווים בציורים שלי, אצלך הקווים היחידים הם אלה שנוצרים מחוסר אפשרות של האור להגיע אל האיזורים האלה, וזה מצוייר בצורה פנטסטית!!!

הדבר היחיד שיש לי לומר על הציור זה שהצבע התכלת בנעליים פחות מרגיש לי קשור לציור, אדום היה הולך יותר טוב.

אגב, איך אתה עושה את הרקע הזה? אגדי!

קודם כל תודה!
אחלה של תגובה, מעריך מאוד!

במקרה שלי גם אם יש קווים, זה סבבה, כי הציור הוא יותר בכיוון אנימה, דמויות יחסית שטוחות. למרות שניסיתי כן לתת יותר אמינות, גם אם יש קווים הם לא מורגשים כל כך בעין.

לעומתך אני ממש אוהב את הנעלים חח, מרגיש לי שילוב מעולה בין וורד לכהה, לתכלת, נותן גם מספיק דגש קול..
אבל זה עניין של טעם.

לגבי הרקעים, תלוי בתאכלס, לפעמים מצייר, לפעמים משתמש בסטוקים ועובד קצת על האווירה כדי להתאים לדמות.. משתנה בין ציור לציור, במצב רוח, זמן וכו'..

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אלוהים אדירים אתה רק ממשיך להפתיע!

הציור מאוד מדוייק ומאוד ריאליסטי, ורואים השקעה מטורפת.

אני בדעה שלישית לגבי הנעליים והכפפות- אני לא חושב שזה משתלב בדיוק אבל אני דווקא ממש אוהב את הקונספט של החוסר בשילוב, איכשהו אני מוגנב מהריאליסטיות והצבעים הכהים והרציניים של הדמות, ואז יש לו תוספות עליזות על הרגליים, מאוד אהבתי

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 35 דקות FreddieNF כתב:

אני בדעה שלישית לגבי הנעליים והכפפות- אני לא חושב שזה משתלב בדיוק אבל אני דווקא ממש אוהב את הקונספט של החוסר בשילוב, איכשהו אני מוגנב מהריאליסטיות והצבעים הכהים והרציניים של הדמות, ואז יש לו תוספות עליזות על הרגליים, מאוד אהבתי

איזה גזען אתה למה בגלל שהוא שחור והם צבעוניים אה?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הציור יפה מאוד. אהבתי את הציור הזה במיוחד בגלל שהצלחת לצייר דמות שיוצרת סיפור: בתנוחה, בהבעה, בשרירים.

הפעם לשם שינוי יש לי המון הערות, תתכונן נפשית (חה חה).

1. הקווים חזקים מדי. זה משהו שאתה מעיר עליו לאחרים לעתים קרובות, והוא מופיע בציור שלך הפעם- הקווים, המסגרת לכל הציור, ברורים מדי בחלק מהמקומות ולא מתערבבים טוב אל תוך הצביעה כמו ביצירות אחרות שלך.

2. פרטים בצביעה! הגוף של הדמות שלך מלא בפרטים קטנים ומדויקים שגורמים לו להיות בולט ותלת מימדי באופן לא רגיל. לעומת הגוף המפורט, פריטי הלבוש של הדמות צבועים מעט ברשלנות ואפילו נראים מעט שטוחים, בעיקר הנעליים והמכנסיים.

בנעליים אין קמטים, אין גוונים, זה צבע אחיד ומשעמם, וגם עם ניגוד בהיר שמדגיש את כל העניין.

המכנסיים צבועים בגוון שחור כהה במיוחד (שלא מתאים לתאורה החזקה), בלי גבולות ברורים (חגורה, הפרדה בין שני חלקי המכנס) ובלי סימן לקמטים בחלק הקרוב לחגורה למרות הצורה שרומזת לכך שהם אמורים להיות שם. בחגורה גם כן אין כפלים או קמטים, אבל זה יכול להיות בכוונה.

הכפפות בהירות מדי, כמעט ורודות, והמרקם שלהן מעט מתכתי.

3. לסיום, הדמות נראית קצת מודבקת על הרקע, חלקית בגלל בעיה 1.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות FreddieNF כתב:

היי פראדי, איזו תגובה מעולה!
ממש מודה לך על התגובה! אני די מסכים איתך לגבי הנעליים והכפפות, ואני אישית ממש אוהב את זה.. זה ממש מוסיף לי חיים, כי אחרת היה מרגיש לי אחיד מדי, והצבע הזה מוסיף חיים.
אבל כמו שציינתי בתגובה הקודמת, זה ממש עניין של טעם (=
אבל אני יותר משמח לשמוע את דעתכם, וכמובן לקחת לתשומת ליבי.

לפני 13 שעות jkk כתב:

איזה גזען אתה למה בגלל שהוא שחור והם צבעוניים אה?

חחחחח.

לפני 12 שעות eri כתב:

הציור יפה מאוד. אהבתי את הציור הזה במיוחד בגלל שהצלחת לצייר דמות שיוצרת סיפור: בתנוחה, בהבעה, בשרירים.

הפעם לשם שינוי יש לי המון הערות, תתכונן נפשית (חה חה).

1. הקווים חזקים מדי. זה משהו שאתה מעיר עליו לאחרים לעתים קרובות, והוא מופיע בציור שלך הפעם- הקווים, המסגרת לכל הציור, ברורים מדי בחלק מהמקומות ולא מתערבבים טוב אל תוך הצביעה כמו ביצירות אחרות שלך.

2. פרטים בצביעה! הגוף של הדמות שלך מלא בפרטים קטנים ומדויקים שגורמים לו להיות בולט ותלת מימדי באופן לא רגיל. לעומת הגוף המפורט, פריטי הלבוש של הדמות צבועים מעט ברשלנות ואפילו נראים מעט שטוחים, בעיקר הנעליים והמכנסיים.

בנעליים אין קמטים, אין גוונים, זה צבע אחיד ומשעמם, וגם עם ניגוד בהיר שמדגיש את כל העניין.

המכנסיים צבועים בגוון שחור כהה במיוחד (שלא מתאים לתאורה החזקה), בלי גבולות ברורים (חגורה, הפרדה בין שני חלקי המכנס) ובלי סימן לקמטים בחלק הקרוב לחגורה למרות הצורה שרומזת לכך שהם אמורים להיות שם. בחגורה גם כן אין כפלים או קמטים, אבל זה יכול להיות בכוונה.

הכפפות בהירות מדי, כמעט ורודות, והמרקם שלהן מעט מתכתי.

3. לסיום, הדמות נראית קצת מודבקת על הרקע, חלקית בגלל בעיה 1.

ERI, קודם כל ממש שמח לתגובה המפורטת שלך! אני יותר משמח לקבל תגובות בונות מהסוג הזה, תמיד כיף לראות השקעה בתגובה, ולראות דעה ושיפורים בנושא!
ולגבי זה שיש לך הערות, זה יותר משמח אותי מאשר שירשמו "ואו", אז תודה! וכמובן אתן לך את הנקודות שלי על פי הנקודות שציינת.

1. אני לחלוטין מסכים איתך קודם כל. אבל, צריך לקחת בחשבון מספר דברים לגבי הקווים שלי ועל מה שאני מגיב לרוב.
קודם כל זה תלוי בסגנון ציור. אם מדובר על ציור בסגנון אנימה אני ממש לא שולל קווים, כי זה הסגנון, וככה הוא עובד. אבל במקרה ומדובר על ציור ריאליסטי אז כמובן לא יכולים להיות קווים כיוון שבחיים האמיתיים לא קיימים קווים.
במקרה שלי הוא יותר ציור בסגנון אנימה, וכן, יש לי קווים, אבל הם באים ע"י ביטוי, ולא רוב הם לא נמצאים שם סתם כדי להיות. הם עובדים לי בצורה של הדגשה, המשך להצללה וכו'..
לכן אני מאוד מסכים איתך, אבל זה תלוי באיך משתמשים בהם ומה סגנון הציור.
במקרה שלי אני לא מרגיש שהקווים מפריעים לציור או עושים קונטרסט רע לעומת הפרטים, לכן אם הם עובדים, אז הם עובדים, אם הם היו הדברים המרכזי ומורגשים מהשאר, כן, אז זה היה ביצוע רע.

2. מסכים איתך. לגבי המכנס פחות, כנראה בגלל שהציור קטן לא רואים את הפרטים, אבל יש שם עבודת הצללות, אבל לגבי הנעליים אתה לגמרי צודק.

3. כן, יש קצת, כנראה בגלל שהרקע מרגיש קצת ריאליסטי מדי לעומק הדמות, לכן כנראה יש הרגשה קצת מודבקת.

ממש ממש תודה על התגובה!
יותר משמחתי לקרוא את התגובה, ולגמרי לקבל את ההערות המעולות שלך!

תודה.

ותודה לכולם על התגובות המדהימות!!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...