אחראי הקהילה גילעד 351 פורסם אוגוסט 29 אחראי הקהילה שיתוף פורסם אוגוסט 29 פתיחת שנת הלימודים בעוד שלושה ימים- או שלא? 🤔 כמיטב המסורת, יושב ראש ארגון המורים, רן ארז, מאיים שוב ששנת הלימודים לא תיפתח בראשון בספטמבר ושהמורים ישבתו, אלא אם יחתמו איתם על הסכם העומד בדרישות שלהם. ברוב המקרים שני הצדדים מגיעים להסכמה כלשהי ברגע האחרון ושנת הלימודים מתחילה כרגיל. מה לדעתכם יקרה הפעם, ומה הייתם רוצים שיקרה? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shukush202 337 פורסם אוגוסט 29 שיתוף פורסם אוגוסט 29 שמע, אין לי מושג מה יקרה בתחילת שנת הלימודים, כי אצלי מתחילים ויהי מה, "לימוד התורה הקדושה לא יסבול דיחוי"... אולי זה נכון, אבל גם ככה נתתם לנו רק חודש חופש, תתוכחו קצת על משכורת מעצבנים 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 20 פורסם אוגוסט 29 שיתוף פורסם אוגוסט 29 תבנית הממים של הערבי שצופה מהצד בכל הברדק: אני באקדמיה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 463 פורסם אוגוסט 30 שיתוף פורסם אוגוסט 30 החיזבאללה מחכה לסוכות בשביל לדפוק לנו אותו :( ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 310 פורסם אוגוסט 31 שיתוף פורסם אוגוסט 31 הבית ספר שלי 5 וחצי קילומטר מהגבול ועובד רגיל שיהיה לי בהצלחה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 59 פורסם ספטמבר 2 שיתוף פורסם ספטמבר 2 לפני ב-30.8.2024 ב 1:30 AM shukush202 כתב: שמע, אין לי מושג מה יקרה בתחילת שנת הלימודים, כי אצלי מתחילים ויהי מה, "לימוד התורה הקדושה לא יסבול דיחוי"... אולי זה נכון, אבל גם ככה נתתם לנו רק חודש חופש, תתוכחו קצת על משכורת מעצבנים אצלי אותו דבר הרב המנהל של הישיבה אצלנו החליט שלא משנה אפילו אם יחליטו להשבית את כולם עדיין לבוא לבית המדרש ונלמד תורה כי תפילת שחרית ולימוד התורה לא יפסיקו לעולם ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אחראי הקהילה גילעד 351 פורסם ספטמבר 2 מחבר אחראי הקהילה שיתוף פורסם ספטמבר 2 לפני 1 דקה jkk כתב: אצלי אותו דבר הרב המנהל של הישיבה אצלנו החליט שלא משנה אפילו אם יחליטו להשבית את כולם עדיין לבוא לבית המדרש ונלמד תורה כי תפילת שחרית ולימוד התורה לא יפסיקו לעולם לא היית עכשיו בחופש חודשיים? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 59 פורסם ספטמבר 3 שיתוף פורסם ספטמבר 3 אז מה זה קשור ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 20 פורסם ספטמבר 3 שיתוף פורסם ספטמבר 3 בסוף כמו תמיד אין לימודים לכם רק לי יש ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.