SkipAds 40 פורסם אפריל 3, 2017 דווח Share פורסם אפריל 3, 2017 השם שלי בליגה: SkipAdsההצעה: שבזמן רביית קיוגרים/גראודונים תהיה אפשרות האם ברצונך להשתמש באבן חלום או לא, כמו שיש בזמן שימוש באבן הגנהאיך אני חושב שההצעה תעזור לליגה: מי שסתם רוצה להרבות קיוגר/גראודון ולא רוצה לבזבז אבן חלום יוכל לעשות זאת, וגם מי שמרבה ישים לב שיש לו אבני חלום. במצב הנוכחי כשמרבים עם אבן חלום לא כתוב כלום על הרבייה שהיא נעשתה עם אבן, האבן פשוט יורדת מהמלאי אוטומאטי אם רוצים ואם לא קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 1,961 פורסם אפריל 3, 2017 דווח Share פורסם אפריל 3, 2017 השם שלי בליגה: SkipAdsההצעה: שבזמן רביית קיוגרים/גראודונים תהיה אפשרות האם ברצונך להשתמש באבן חלום או לא, כמו שיש בזמן שימוש באבן הגנהאיך אני חושב שההצעה תעזור לליגה: מי שסתם רוצה להרבות קיוגר/גראודון ולא רוצה לבזבז אבן חלום יוכל לעשות זאת, וגם מי שמרבה ישים לב שיש לו אבני חלום. במצב הנוכחי כשמרבים עם אבן חלום לא כתוב כלום על הרבייה שהיא נעשתה עם אבן, האבן פשוט יורדת מהמלאי אוטומאטי אם רוצים ואם לאמוזר שזה תמיד היה ככה...בעד גדול! קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אוק 261 פורסם אפריל 4, 2017 דווח Share פורסם אפריל 4, 2017 בעד קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
The King of Demons 643 פורסם אפריל 4, 2017 דווח Share פורסם אפריל 4, 2017 השם שלי בליגה: SkipAdsההצעה: שבזמן רביית קיוגרים/גראודונים תהיה אפשרות האם ברצונך להשתמש באבן חלום או לא, כמו שיש בזמן שימוש באבן הגנהאיך אני חושב שההצעה תעזור לליגה: מי שסתם רוצה להרבות קיוגר/גראודון ולא רוצה לבזבז אבן חלום יוכל לעשות זאת, וגם מי שמרבה ישים לב שיש לו אבני חלום. במצב הנוכחי כשמרבים עם אבן חלום לא כתוב כלום על הרבייה שהיא נעשתה עם אבן, האבן פשוט יורדת מהמלאי אוטומאטי אם רוצים ואם לאבעד גדול! קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ג'יראצ'י 23 פורסם אפריל 4, 2017 דווח Share פורסם אפריל 4, 2017 בעדאין סיבה להיות נגד האשכול שלך הוא מחודד בצורה נכונה והכול נכון אני בעדדדדדדדדדדדדדדד קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Platinum Angel 35 פורסם אפריל 5, 2017 דווח Share פורסם אפריל 5, 2017 בעד מאוד קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
VBN 12 פורסם March 18 דווח Share פורסם March 18 איך אני לא יהיה בעד הצעה טובה קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אחראי הקהילה RamYo 376 פורסם March 18 אחראי הקהילה דווח Share פורסם March 18 לפני 4 שעות VBN אמר: איך אני לא יהיה בעד הצעה טובה שים לב שההצעה משנת 2017. 1. ההצעה לא רלוונטית כי היא נכנסה ממזמן. 2. יש חוק האוסר להגיב על אשכולות שלא הגיבו בהם שבועיים לפחות. בטח ובטח שכבר כמעט 5 שנים. ההצעה ננעלה. Olympus 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts