מעבר לתוכן

תחרות ציורים עם אחיי| (סליחה מכל האנשים שיודעים לצייר, זה ייכאב)

הודעות מומלצות

היי היי!

היום עשיתי תחרות ציורים עם 3 מהאחים שלי, 2 מתוכם אתם אולי תכירו (צוקי ובלאקלוטוס), ואז אמרתי- וואי הציורים שלי כל כך גרועים, היי! בואו נראה אם זה יצחיק גם את הליגה!

אני אחשוף לכם כל קטגוריה, ואז אראה לכם את הציורים של כל אחד מהאחים שלי- ואת התוצאה של מי ניצח בסוף.

קטגורייה א': דרקון.

פה עוד לא ידענו כמה זמן אנחנו צריכים לתחרות, אז החלטנו על 15 דקות בתור התחלה- דקה לפני הסוף אף אחד לא היה אפילו קרוב לגמור וחבר שלי התקשר אליי, אז סיכמנו שעד שהחבר שלי מנתק, מותר לצייר.

1. אחי הגדול- תתעלמו מהחזיר שבצד, הוא ניסה לצייר אותי בהתחלה 😄 דרקון שמגן על מגדל, הוא אוהב את הקונספט הזה ואני אומר בתור בן אדם שמכיר אותו.

0.png?ex=66d22644&is=66d0d4c4&hm=3c6b2d5

2. בלאקלוטוס - צייר את שום-שן מהדרקון הראשון שלי, לדעתי ייצא לו סבבה לגמרי, מה שגורם לי לתהות 'למה אני היחיד במשפחה שלא יודע לצייר?!?!?!?'

0.png?ex=66d22674&is=66d0d4f4&hm=4f3baf6

3. צוקי - עקרונית שיטה מצויינת בכנפיים, אבל הציור לא משהו- הוא שם את הכנפיים והגוף יותר מדי קדימה, והפה שלו נראה כמו דוב נמלים

0.png?ex=66d22682&is=66d0d502&hm=723969e

4. אני! זבל טהור, לא יודע למה התחלתי את הלוחות של הדרקון, הן לא יפות ובזבזו לי המון זמן! כן קיבלתי היערה שציירתי אותו דו מימדי מדי, ושאם הייתי שם את הלוחות במיקום שונה ובזווית שונה בזמן שהגוף שלו מתפתל זה היה נראה הרבה יותר מציאותי- טוב נו!

Image

מי ניצח? אחי הגדול, בקלות- אני אישית הצבעתי לו.

קטגורייה ב': בעל כנף, כן האסוציאציה הראשונה מדרקון, מה תעשו? תטבעו אותנו? אבל בכל זאת כולם עשו ציפורים, בסגנונות שונים, וב25 דקות, שזה הזמן שהסכמנו שהוא תכלס מספיק.

1. אחי הגדול: נורא התבאס שהוא לא הספיק לצייר את הרגליים של העוף חול, למרות שמבחינתי הציור ייצא יפה בלי קשר.

0.png?ex=66d226a2&is=66d0d522&hm=1f467b3

2. בלאקלוטוס, צייר ציור רגיל- למרות שמבחינתי זה ממש טוקאנון, אגיד את האמת שנראה לי שייצא ממש יפה, אבל הקווים קצת רועדים.

Image

3. צוקי, צוקי הודה שהוא הוסיף הרבה פרטים קטנים כשהוא קלט שנשאר לו הרבה זמן עד הסוף, הציור ממש הצחיק אותי אישית- ושלא תגידו שהוא לא היה מקורי בקטגורייה!

0.png?ex=66d226cf&is=66d0d54f&hm=db39992

4. אני! 3 ציפורים, את שלושתן הרסתי! ניסיתי לצייר את הפוקימון שהצעתי למחוז החדש של הליגה (מוזמנים לקפוץ לאשכול ולחפש אותו) וכשראיתי שיש לי זמן, ציירתי גם את 2 הפיתוחים שלו, אבל כמו שזה היה נראה כל המוסיף גורע, כי טוב...

0.png?ex=66d226ea&is=66d0d56a&hm=df2ac49

מי ניצח? אחי הגדול, אם כי כל אחד מלבדי גם כן קיבל הצבעה 😞 מתנחם בזה שהחתימה שלי הכי מגניבה 😄 

קטגורייה ג': גולגולת, לא לשפוט את המשפחה שלי, אנחנו פשוט הולכים למקומות האלה לפעמים.

בלאקלוטוס טען שגולגולת זה קטגורייה שקשה להיות מקורי בה, אבל לפחות בזה הראינו לו שהווא טועה!

במגבלת הזמן פה קיבלנו חוק שונה- פשוט האדם הראשון שגומר מקציב דקה אחת אחרי הציור שלו לשאר, מוסיף לחץ מתמיד.

1. אחי הגדול: הוא לא הספיק לצייר את סמל האפוקליפסה לגמרי, אבל אמר שזה לא כל כך נורא כי בכל מקרה הוא תכנן שאחת הקרניים תשברנה, אז יש נחמה. 

0.png?ex=66d226b7&is=66d0d537&hm=f06d06d

2. בלאקלוטוס, גולגולת רגילה, כי כאמור הוא לא ניסה להיות מקורי- עדיין יצא מרשים, ולגמרי הייתי משתמש בזה לדגל פיראטים:

0.png?ex=66d226c5&is=66d0d545&hm=ebe8f02

3. צוקי, האיכות של התמונה לא כל כך טובה, אבל בגדול צוקי קצת הרס לעצמו- הוא רצה לעשות גולגולת שצומחות ממנה פטריות אבל לא ממש מבינים את זה:

0.png?ex=66d226bc&is=66d0d53c&hm=ae8e18e

4. אני! ציירתי כוס יין בצורת גולגולת שאומרת לכם לשתוק, כי למען האמת אני קצת מוזר- את רוב הזמן בזבזתי לעשות חושך כי ציירתי נר שיאיר רק את הגולגולת.

0.png?ex=66d226b3&is=66d0d533&hm=9d06478

מי ניצח? באופן מפתיע- אני?!?! לא ממש מבין את המתחרים שהצביעו לי אבל אני לא מתלונן 🙂 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני עדיין בתסביך אם באמת יש לך אחים בשם בלקלוטוס וצוקי, או שפשוט ציירת 4 ציורים שונים בשביל אשכול...

סתם סתם, אני פשוט מקנא כי יש לי רק אח אחד עם אפס עניין בציור, ועד שפעם אחת הואצצייר איזה סמל של קבוצת כדורגל, אחרי יומיים קרעתי לו את זה במריבה.

לדעתי כמובןמהמנצח הבלתי מעורער הוא לא אחר מעשר בניהו, על יצירתיות ומקוריות.

ברכותי, זכית בחבילת טישו חצי משומשת וסמארק של טרולים.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות shukush202 כתב:

ברכותי, זכית בחבילת טישו חצי משומשת וסמארק של טרולים.

וואי מגניב! יש חסות או שזה מכספך האישי?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 דקות FreddieNF כתב:

וואי מגניב! יש חסות או שזה מכספך האישי?

זה מכספי האישי אבל יש פתק החלפה.

פשוט תלך בשדרות הוגסמיד עד פינת אברבאנל- קרינצי, תרד במדרגות של המרטף המקולל, תגיע לשאול, תבקש מהאדס חנינה, ותחליף את הפרס למה שתרצה.

(עד 14 ימים מקבלת הפרס)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...