מעבר לתוכן

סקיצה מהירה | Layvin Kurzawa & Jamie Foxx

הודעות מומלצות

שלום חברים,
קודם כל ממש מצטער על העיכוב של העבודה, רק שמתי לב שהגענו ל-10 הודעות!

מפרסם לכם סקיצה ממש מהירה שעשיתי בעיפרון במחברת שהייתה לי בתיק, צבעתי ועשיתי פינישים כבר בפוטושופ.
לא חושב שיש לי מה עוד להוסיף כאן.

מעלה לכם 2 גרסאות, אחת צבעונית, ואחת בשחור לבן.

גרסה צבענית:
kurzawa-fox.png

גרסה בשחור לבן:
kurzawa-fox-BW.png

עבודה גדולה בדרך.
בואו נגיע ל-10 תגובות בהקדם האפשרי, ואעלה עבודה חדשה.

תגובות בונות מתקבלות בברכה,
KIRA.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

נראה מעולה!

אני מאוד אוהב לראות שאתה מצייר על דף ומעביר למחשב, זה ממש מגניב בעיניי, יום יבוא ואני אנסה את זה גם.

כמובן, קשה להעיר על ציור יפה שכזה, מקווה שנגיע ל10 תגובות מהר כי הציורים שלך הם ברמה אחרת!

תמשיך ככה!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות shukush202 כתב:

נראה מעולה!

אני מאוד אוהב לראות שאתה מצייר על דף ומעביר למחשב, זה ממש מגניב בעיניי, יום יבוא ואני אנסה את זה גם.

כמובן, קשה להעיר על ציור יפה שכזה, מקווה שנגיע ל10 תגובות מהר כי הציורים שלך הם ברמה אחרת!

תמשיך ככה!

שוקי,
תודה על התגובה, תמיד מצפה לתגובות שלך, ותמיד נהנה לקרא אותן!
אני גם לא חושב שזה ציור ברמה גובה במיוחד, זה ממש סקיצה די מהירה, שלקחה אולי עד שעה של עבודה +-..
אבל לגמרי נהנתי לעבוד עליה. ואני בדרך כלל מצייר על דף, או עושה סקיצה לפני שאני מתחיל לעבוד על ציור רציני. בסוף אני מציג תוצר סופי, למרות שלפעמים בתהליך יותר מגניב (=

תודה על התגובה!
באמת מקווה שנגיע ל-10 תגובות כמה שיותר מהר, כי יש לי עבודה ממש מדליק להציג!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה Kira כתב:

שוקי,
אני גם לא חושב שזה ציור ברמה גובה במיוחד, זה ממש סקיצה די מהירה, שלקחה אולי עד שעה של עבודה +-..
אבל לגמרי נהנתי לעבוד עליה. ואני בדרך כלל מצייר על דף, או עושה סקיצה לפני שאני מתחיל לעבוד על ציור רציני. בסוף אני מציג תוצר סופי, למרות שלפעמים בתהליך יותר מגניב (=

תודה על התגובה!

אני לא חושב שאני מודד יופי של ציור על פי כמה השקעת, או כמה זמן השקעת בו.

מבחינתי הציור יפה כי הציור יפה, מבחינתי תצייר אותו ב5 דקות, זה לא ישנה כלום.

חוץ מזה, בן אדם שמסוגל להוציא תוצאה כזאת בשעה... אני רק יכול לדמיין מה הוא מוציא בשעתיים 😉

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 32 דקות Kira כתב:

שוקי,

תודה על התגובה!

יש סיפור או משהו על צייר שהיה לוקח 100 דולר על ציור של 10 שניות עבודה ואז שאלו אותו למה אתה לוקח 100 דולר זה לוקח לך שנייה והוא אמר שזה כי אתה לא משלם על 10 שניות עבודה אלא על כל מה שהוא עבר בשביל לצייר את זה ב10 שניות, אותו דבר אליך

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 שעה shukush202 כתב:

אני לא חושב שאני מודד יופי של ציור על פי כמה השקעת, או כמה זמן השקעת בו.

מבחינתי הציור יפה כי הציור יפה, מבחינתי תצייר אותו ב5 דקות, זה לא ישנה כלום.

חוץ מזה, בן אדם שמסוגל להוציא תוצאה כזאת בשעה... אני רק יכול לדמיין מה הוא מוציא בשעתיים 😉

אני בהחלט מסכים איתך..
הזמן לא בהחלט קובע..
לפעמים הניסיון מדבר בעד עצמו, אני זוכר את עצמי יושב ליד אנשים שזה התחום החיים שלהם ובסקיצה וטכניקה וסגנון הם מוציאים סקיצה של 20 דקות יותר מכל עבודה שאני אשקיעה בה שעות או ימים של עבודה..

אבל אתה לגמרי מחמיא לי, מעריך מאוד! אמשיך להתאם (=

לפני 52 דקות trenkl כתב:

יש סיפור או משהו על צייר שהיה לוקח 100 דולר על ציור של 10 שניות עבודה ואז שאלו אותו למה אתה לוקח 100 דולר זה לוקח לך שנייה והוא אמר שזה כי אתה לא משלם על 10 שניות עבודה אלא על כל מה שהוא עבר בשביל לצייר את זה ב10 שניות, אותו דבר אליך

כן. זה ניסיון. יש הרבה סיפורים מהסוג הזה..
כי כאשר אתה בא לאיש מקצוע, אתה משלם לו על התהליך שהוא עבר בשביל להגיע לצייר או לעשות עבודה מסוג XYZ תוך זמן קצר, או לא חייב, ולתת תוצאה מקצועית..
לא סתם בן אדם לומד מקצוע, כדי ללכת לבקש מחבר שיעשה לך משהו, אתם משלם על מקצוע ועל ידע של בן אדם וקמצוען בתחום, וזה תקף לכל דבר בגדול

ממש תודה על התגובה, אוהב לדון בנושאים מהסוג הזה (=

ורק מוסיף הערה קטנה, אנחנו כבר ב-5 תגובות (חצי).

נערך בתאריך - על-ידי Kira
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 33 דקות Kira כתב:

אני בהחלט מסכים איתך..
הזמן לא בהחלט קובע..
לפעמים הניסיון מדבר בעד עצמו, אני זוכר את עצמי יושב ליד אנשים שזה התחום החיים שלהם ובסקיצה וטכניקה וסגנון הם מוציאים סקיצה של 20 דקות יותר מכל עבודה שאני אשקיעה בה שעות או ימים של עבודה..

אבל אתה לגמרי מחמיא לי, מעריך מאוד! אמשיך להתאם (=

כן. זה ניסיון. יש הרבה סיפורים מהסוג הזה..
כי כאשר אתה בא לאיש מקצוע, אתה משלם לו על התהליך שהוא עבר בשביל להגיע לצייר או לעשות עבודה מסוג XYZ תוך זמן קצר, או לא חייב, ולתת תוצאה מקצועית..
לא סתם בן אדם לומד מקצוע, כדי ללכת לבקש מחבר שיעשה לך משהו, אתם משלם על מקצוע ועל ידע של בן אדם וקמצוען בתחום, וזה תקף לכל דבר בגדול

ממש תודה על התגובה, אוהב לדון בנושאים מהסוג הזה (=

ורק מוסיף הערה קטנה, אנחנו כבר ב-5 תגובות (חצי).

אני ממש לא כותב את התגובה הזאת כדי להפוך את זה ל6 תגובות, ולכן אני אוסיף משהו על הציור: וואו!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני רואה שעשית את הפינישים באוזן יצא מאוד יפה.

רק הייתי רוצה לומר לגבי החולצה הצד שנמצא ליד קצה הדף שהוא נראה קצת יותר מדי משולשי כזה ופחות מתלבש כזה על הגוף ואותו דבר גם השיער יצא קצת ככה אבל זה לא הרס את הציור והוא עדיין יפה, כנראה זה יצא ככה בגלל ההצללות ואני מניח שזה גם די קשה לשלב בין האלקטרוני לציור הרגיל.

חוץ מזה מסכים שזה פשוט:וואו

נערך בתאריך - על-ידי jkk
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות shukush202 כתב:

אני ממש לא כותב את התגובה הזאת כדי להפוך את זה ל6 תגובות, ולכן אני אוסיף משהו על הציור: וואו!

חחח תודה רבה!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות jkk כתב:

אני רואה שעשית את הפינישים באוזן יצא מאוד יפה.

רק הייתי רוצה לומר לגבי החולצה הצד שנמצא ליד קצה הדף שהוא נראה קצת יותר מדי משולשי כזה ופחות מתלבש כזה על הגוף ואותו דבר גם השיער יצא קצת ככה אבל זה לא הרס את הציור והוא עדיין יפה, כנראה זה יצא ככה בגלל ההצללות ואני מניח שזה גם די קשה לשלב בין האלקטרוני לציור הרגיל.

חוץ מזה מסכים שזה פשוט:וואו

היי,
תודה על התגובה הבונה, ממש נהנתי לקרוא!

לצערי לא עד הסוף הבנתי לגבי החולצה, סורי (=
לגבי השיער, לא ממש עבדתי על פרטים.

האמת שלא קשה במיוחד, לא עשיתי יותר מדי גם, היה ציור ופשוט הוספתי קצת צבעים ופרטים מעל כבר בתוכנה.

סליחה, משום מה עשיתי ציטוט מרובה אבל ההודעה פורסמה פעמיים בהודעות נפרדות משום מה..
אם זה עובר על החוקים או משהו, מוזמנים לשלב לי את ההודעה.

נערך בתאריך - על-ידי Kira
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הנה צילמתי

image.png.59fd902eec2d54ba6c998e0641e5a22c.png

בחלק פה של החולצה היא ממש משולשת וחדה מדי לא כמו שחולצה אמורה להיות אבל זה בסדר

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 39 דקות jkk כתב:

הנה צילמתי

image.png.59fd902eec2d54ba6c998e0641e5a22c.png

בחלק פה של החולצה היא ממש משולשת וחדה מדי לא כמו שחולצה אמורה להיות אבל זה בסדר

אהה..
עכשיו הבנתי, תודה!
זה פשוט פס מהחולצה המקורית (PSG), לי אישית הוא מוסיף למבנה, אבל יכול להיות שזה גם מיותר..

תודה!!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

עשית את הצביעה בשכבות? בכמה מקומות הפסים של העיפרון והכתמים של הצבע לא לגמרי מסתדרים ביחד, ובכמה מקומות קצת חסר לי צבע, אבל בסך הכל יצא ממש יפה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות eri כתב:

עשית את הצביעה בשכבות? בכמה מקומות הפסים של העיפרון והכתמים של הצבע לא לגמרי מסתדרים ביחד, ובכמה מקומות קצת חסר לי צבע, אבל בסך הכל יצא ממש יפה.

היי eri,
קודם כל תודה על התגובה שלך, תמיד מצפה לתגובה שלך ונהנה לקרוא אותן.
לגבי הצבע, כן, אבל נעשה בשכבה אחת בגדול, שמתי צבע ועבדתי קצת על פרטים, הצללות וכו'..
כן, יש מצב שאתה צודק, אבל כמו שציינתי זו הייתה ממש סקיצה, לא נכנסתי יותר מדי לפרטים..

המון תודה על התגובה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 שעות Kira כתב:

קודם כל תודה על התגובה שלך, תמיד מצפה לתגובה שלך ונהנה לקרוא אותן.
לגבי הצבע, כן, אבל נעשה בשכבה אחת בגדול, שמתי צבע ועבדתי קצת על פרטים, הצללות וכו'..
כן, יש מצב שאתה צודק, אבל כמו שציינתי זו הייתה ממש סקיצה, לא נכנסתי יותר מדי לפרטים..

שמח לשמוע! אני תמיד חושש שהתגובות שלי יגרמו אי הבנה, כי הן די ביקורתיות.

אני עובד עם שכבות לעתים קרובות, וגיליתי שדי מסובך לעבוד על הכל בשכבה אחת. בציור שלך הצבעים די פשוטים ואחידים, אבל בפרוייקטים גדולים יותר זה מסבך את התהליך, ככה שיצרתי הרגל…

ברור שהפספוסים הקטנים לא משמעותיים, אם זה היה ציור רציני הייתי מציין את זה כבעיה שדורשת תיקון. המהות של סקיצה היא שהיא גולמית ולא מושלמת, אז אמרתי ש״בסך הכל יצא ממש יפה״.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות eri כתב:

שמח לשמוע! אני תמיד חושש שהתגובות שלי יגרמו אי הבנה, כי הן די ביקורתיות.

אני עובד עם שכבות לעתים קרובות, וגיליתי שדי מסובך לעבוד על הכל בשכבה אחת. בציור שלך הצבעים די פשוטים ואחידים, אבל בפרוייקטים גדולים יותר זה מסבך את התהליך, ככה שיצרתי הרגל…

ברור שהפספוסים הקטנים לא משמעותיים, אם זה היה ציור רציני הייתי מציין את זה כבעיה שדורשת תיקון. המהות של סקיצה היא שהיא גולמית ולא מושלמת, אז אמרתי ש״בסך הכל יצא ממש יפה״.

ביקורות תמיד טוב לקבל כדי להשתפר! לכן אני מאוד פתוח לביקורות בונות.

ספציפית כאן, כן, לא היה צריך פה יותר מדי שכבות, כי במקרה הזה זו פשוט שכבת צבע וקצת עבודה על פרטים.
בציורים גדולים יותר גם אני עובד אם הרבה שכבות כדי שיהיה נוח יותר וברור יותר לעבוד כיוון שיש המון פרטים.

תודה רבה!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 שעה yohay כתב:

ציור יפה

תודה רבה! מעריך מאוד על התגובה.

חברים, ביום ראשון תעלה עבודה חדש!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...