dogman 3 פורסם אוגוסט 24 שיתוף פורסם אוגוסט 24 בורטו ההמשך של נארוטו הסדרה המשך מבוססת על קונספט מאוד פשוט הבן של נארוטו הצצה לאיך הדור הקודם גדל ושולט עכשיו בכפר קונהא ורואים את הילדים שלהם גדלים ביחד הכול טוב ויפה וכולם שמחים איזה כיף עכשיו נסביר למה האנימה גרועה לדעתי 1,האנימה פשוט חוזרת על מקרים שעברו על נארוטו רק טיפה בשינוי לדוגמא: מתי שסאסקה עזב את הקבוצה לאורצימרו רואים את מיטוסקי (הבן של אורצימרו איזה הומור) מצטרף לכפר האבן הנסתר וזה מרגיש כמו חיקוי זול של הסדרה מה שממש מעצבן🤬 2, קטעים עצובים זה אחד מהרגעים שהכי נזכרים בסדרה ובנארוטו היו המון כאלה לדוגמא מתי שהגינו עליו בגופו מהשוריקן הוא כשלאט לאט נהיה לו חברים😭 וזה עצוב וכולם זוכרים את הדברים האלה לעומת בורטו שהם מזכירים דמיות מנארוטו ומתחילים להתחבר אליהם וישר מתים כעבור 7 פרקים בערך במילים אחרות לא מספיקים להתקשר לדמויות מספיק 3, העבר של נאורטו מרגש ורק זה גורם לבכות לעומת העבר של בורטו ששט על מי מנוחות ואין לו ממש קשיים חוץ מלהוריד את השם שלו בתור הבן של ההוקאגה שזה ממש מטומטם אם תשאלו אותי כאילו את מי זה מעניין 4, לקחים שאנחנו לוקחים איתנו לחיים כמעט ואין לעומת נארוטו ראינו איך אנשים מקריבים דברים בשביל לא לשנות את העקרונות שלהם לעומת בורטו שאנחנו כמעט לא רואים עקרונות בסדרה הזאת וזה אחד מהדברים שהכי חשובים לי בסדרות אנימה אז די איכזב אותי שהעיקרון היחיד שראיתי עד פרק 150 זה מי שנוטש את החברים שלו הוא זבל וגם זה מועתק מאיפשהו אהם אהם נארוטו לסיכום: אולי האנימה הזאת תשתנה במאה פרקים אבל לא נראה לי רוב הדברים שאני רואה צפויים ממש ולא מעניינים וברצינות אני לא יכול לספור את הפעמים שנרדמתי כשראיתי אותה ולדעתי היה עדיף שלא היו מוציאים אותה לאור הם פשוט חוזרים על הרבה דברים כמו חלק מהצוותים הקודמים מה שמטריף אותו כמה זה דומה לנארוטו רק בהרבה יותר גרוע או פרק אחד הם חוזרים בזמן כאילו לאן הדרדרנו חשבתי שזה לסדרות של גילאי 8 והסדרה הזאת איכזבה אותי ממש לא ממליץ לראות אותה אז תודה שקראתם עד לכאן ונתראה באשכול הבאה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.