Niko Niko Ni 23 פורסם מרץ 16, 2017 דווח Share פורסם מרץ 16, 2017 אוקיי אז כדי לא להציף יותר מידי אז אני יספר את זה בחלקים נתחיל בקיץהכל התחיל בקיץ 2016 בקייטנה עוד הייתי בת 12 כבר אז התחיל להיות לי סחרחורתכדי לעביר את רוב הזמן שיחקתי "פוקימון גו" ככה גם הגעתי לפה לפורום ולליגהבקיצר אז לא ידעתי שאני חולה מפה לשם הגעתי לדודים שלי לטיול עם כל מיני פארקים לא ידעתי שאני חולההכל התנהל כרגיל עד סוף הקיץ בערך שהתחלתי ללכת לרופא כי אם סחרחורות נמשכות יותר מידי זמן הולכים לרופאהרופא בדק מערכות לב דם לחץ וכאלה אבל כשהוא השתמש בספגטי* הוא שמע שני קולות של שני חדרים הוא התחיל להילחץ הוא העביר אותי בין רגע לחדר אחר אמר לי להוריד חולצה וגוזייה לא הבנתי למה ואז הוא חיבר אליי כל מיני חוטים שנראים כמו כוסות לחץ*פתאום נשמע רעש תקתקתק תק תקתק תקתק שאלתי:"מזה הרעש הזה?"הוא ענה:"המכונה מתחילה לעבוד"חשבתי הוא הולך להרוג אותימיד אחרי שמעתי את הלב שלי בשני קולות ודף ארוך התחיל לצאת מהמכונה לפתע החדר נראה מאוד מבולגן אחרי זה הוא אמר לי להתלבש ולצאת החוצה לחדר שלוהוא הגיע אחר חמש דקות ואמר:"יש לי בשורה רעה"אוקיי פה אני אקטע את הסיפור עד לפעם הבאה שזה עוד יומיים מילון :ספגטי= סטטוסקופ כוסות לחץ= כל מיני דברים של ספורטאים בוב החדקרן, Eliz וגם wolfiwolf 3 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
wolfiwolf 67 פורסם מרץ 16, 2017 דווח Share פורסם מרץ 16, 2017 ליאם את רצינית? את מפחידה אותי עכשיומסכנה, החלמה מהירה ושיסדרו לך את המחלה הזאת מהר ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אוק 261 פורסם מרץ 16, 2017 דווח Share פורסם מרץ 16, 2017 יאי באמת מפחיד... אבל סתם ככה יש לך כתיבה יפה ומרתקת ... אם זה לא היה סיפור אמיתי הייתי כבר נושך ת'אצבעות לדעת ת'המשך ... ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
White Fang 268 פורסם מרץ 16, 2017 דווח Share פורסם מרץ 16, 2017 לא הבנתי מה קרה....לי עשו בדיקת MRI כי פחדו מאחד הדברים הכי גרועים: גידול במוח. מסתבר שיש לי בעיה בסינוסים שיש גם לאבא שלי ולדוד שלי, זה עבר בתורשה כנראה.אבל מצבי הנפשי הדרדר... כמעט... לא משנה.לא יודע מה יהיה בהמשך, אני מקווה לדבר טוב בסופו של דבר. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אוק 261 פורסם מרץ 16, 2017 דווח Share פורסם מרץ 16, 2017 לא הבנתי מה קרה....לי עשו בדיקת MRI כי פחדו מאחד הדברים הכי גרועים: גידול במוח. מסתבר שיש לי בעיה בסינוסים שיש גם לאבא שלי ולדוד שלי, זה עבר בתורשה כנראה.אבל מצבי הנפשי הדרדר... כמעט... לא משנה.לא יודע מה יהיה בהמשך, אני מקווה לדבר טוב בסופו של דבר. קודם כל רפואה שלמה.. חוץ מזה אני לא יודע בדיוק מה הבעיה, אבל תשמח שזה לא הדבר היותר גרוע שכתבת...אמרתי לך לבת דודה שלי היה את זה וגם לחברה של אמא שלי, חוויה מאוד מאוד לא נעימה שמתמשכת על זמן ארוך... ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
White Fang 268 פורסם מרץ 16, 2017 דווח Share פורסם מרץ 16, 2017 קודם כל רפואה שלמה.. חוץ מזה אני לא יודע בדיוק מה הבעיה, אבל תשמח שזה לא הדבר היותר גרוע שכתבת...אמרתי לך לבת דודה שלי היה את זה וגם לחברה של אמא שלי, חוויה מאוד מאוד לא נעימה שמתמשכת על זמן ארוך... חודשיים זה לא נחמד במילא, כבר ידוע שזה לא איזה גידול.אם היה לי גידול אז הייתי בסכנת חיים, וזה היה מאוד מסובך כי אסור לפגוע במוח. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אוק 261 פורסם מרץ 16, 2017 דווח Share פורסם מרץ 16, 2017 חודשיים זה לא נחמד במילא, כבר ידוע שזה לא איזה גידול.אם היה לי גידול אז הייתי בסכנת חיים, וזה היה מאוד מסובך כי אסור לפגוע במוח. היום יש את האפשרות לצאת מזה אם עולים על זה בזמן ... אבל אפ' שאין בזה סכנת חיים תאמין לי שלהיות במחלקת בדידות בבית חולים אחרי הקרנות קשים זה יותר לא נעים... ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
White Fang 268 פורסם מרץ 16, 2017 דווח Share פורסם מרץ 16, 2017 היום יש את האפשרות לצאת מזה אם עולים על זה בזמן ... אבל אפ' שאין בזה סכנת חיים תאמין לי שלהיות במחלקת בדידות בבית חולים אחרי הקרנות קשים זה יותר לא נעים... גידול במוח זה סכנת חיים.... ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אוק 261 פורסם מרץ 16, 2017 דווח Share פורסם מרץ 16, 2017 גידול במוח זה סכנת חיים....נכון אבל אם עולים על זה בשלבים ראשוניים, אפשר לצאת מזה.... (אולי יש הבדל בין מוח לקרום המוח?? לא מבין ממש בזה עד הסוף... ) ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
White Fang 268 פורסם מרץ 16, 2017 דווח Share פורסם מרץ 16, 2017 נכון אבל אם עולים על זה בשלבים ראשוניים, אפשר לצאת מזה.... (אולי יש הבדל בין מוח לקרום המוח?? לא מבין ממש בזה עד הסוף... ) צריך ניתוח מוח במקרים קיצוניים....לרוב צריך להקרין על המוח.... ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
SaNJI_SHoT 51 פורסם מרץ 16, 2017 דווח Share פורסם מרץ 16, 2017 וואי אני ממש מחכה לראות מה בהמשך>< ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
wolfiwolf 67 פורסם מרץ 16, 2017 דווח Share פורסם מרץ 16, 2017 וואי אני ממש מחכה לראות מה בהמשך><לא מצחיק! זה רציניתחשוב היית אתה במצב כזה והיו צוחקים עליך, לא נעים... ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Niko Niko Ni 23 פורסם מרץ 16, 2017 מחבר דווח Share פורסם מרץ 16, 2017 לא מצחיק! זה רציניתחשוב היית אתה במצב כזה והיו צוחקים עליך, לא נעים...אממ לא נראלי שהוא צוחק אז לא לצאת עליו צריך ניתוח מוח במקרים קיצוניים....לרוב צריך להקרין על המוח....אתם יכולים לדבר בפרטי במקום להספים לי את האשכול יאי באמת מפחיד... אבל סתם ככה יש לך כתיבה יפה ומרתקת ... אם זה לא היה סיפור אמיתי הייתי כבר נושך ת'אצבעות לדעת ת'המשך ... תודה פעם ראשונה שאני כותבת ככה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
SkipAds 40 פורסם מרץ 16, 2017 דווח Share פורסם מרץ 16, 2017 זה נורא, והאמת עד כמה שזה נורא ומלחיץ זה מדהים איך ילדה בגילך החליטה לספר את זה , זה ממש מראה על בוגרות נפש כל הכבוד רפואה שלמה ואני אשמח לעזור בכל מה שאוכל,את ילדה אמיצה (גילעד) ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Niko Niko Ni 23 פורסם מרץ 16, 2017 מחבר דווח Share פורסם מרץ 16, 2017 זה נורא, והאמת עד כמה שזה נורא ומלחיץ זה מדהים איך ילדה בגילך החליטה לספר את זה , זה ממש מראה על בוגרות נפש כל הכבוד רפואה שלמה ואני אשמח לעזור בכל מה שאוכל,את ילדה אמיצה (גילעד)אביעד בקושי מחובר לול יש כאלה שאמרו לי לא לפרסם(השותף הקודם של זיו הבת בן)כמה לחץ אסור לי גם להיות עצבנית או מעוצבנת ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hillary Clinton 756 פורסם מרץ 16, 2017 דווח Share פורסם מרץ 16, 2017 כמה את עוברת... זה משהו שלא כל אחד היה יכול להתמודד איתו.את הילדה הכי אמיצה וגיבורה שפגשתי.וזה סיפור כל כך... נוגע ללב, על המילה הראשונה לא יכולתי להפסיק לקרוא...אני פה אם תצטרכי עזרה או משהו.רפואה שלמה! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
White Fang 268 פורסם מרץ 16, 2017 דווח Share פורסם מרץ 16, 2017 אהה... מישהו יכול להסביר לי ממה אתם כל כך מתרגשים? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Niko Niko Ni 23 פורסם מרץ 16, 2017 מחבר דווח Share פורסם מרץ 16, 2017 כמה את עוברת... זה משהו שלא כל אחד היה יכול להתמודד איתו.את הילדה הכי אמיצה וגיבורה שפגשתי.וזה סיפור כל כך... נוגע ללב, על המילה הראשונה לא יכולתי להפסיק לקרוא...אני פה אם תצטרכי עזרה או משהו.רפואה שלמה!חכי להמשך 3:תודה אבל בסהכ פעם ראשונה שאני רושמת ככה בדרך כלל אני נכשלת בספרות לולתודהאם יהיה צריך משהו אפנה ושוב תודה 3:אהה... מישהו יכול להסביר לי ממה אתם כל כך מתרגשים?לא יודעת לול ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
White Fang 268 פורסם מרץ 16, 2017 דווח Share פורסם מרץ 16, 2017 חכי להמשך 3:תודה אבל בסהכ פעם ראשונה שאני רושמת ככה בדרך כלל אני נכשלת בספרות לולתודהאם יהיה צריך משהו אפנה ושוב תודה 3:לא יודעת לולהשאלה לא ממש הייתה מופנת אלייך....אופיר או גלעד, תוכלו לענות לי?טוב, אני בינתיים מסיים את האנימה שלי. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hillary Clinton 756 פורסם מרץ 16, 2017 דווח Share פורסם מרץ 16, 2017 אהה... מישהו יכול להסביר לי ממה אתם כל כך מתרגשים?לי אישית הסיפור מאוד נוגע בלב. זה לא משנה כמה תוכן יש בחלק הזה, ולא משנה כמות המילים שהיא העבירה בו - כי התחושה לא מבוטאת כאן במילים, אלא במה ש"מעבר" להן. ברגשות שכתבו את זה. הם אלו שמדברים כאן. שמביעים. זוהי לא מילה, זהו רגש. ורגשות סוחפים את כל כולך גם בלי הסבר הגיוני. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
White Fang 268 פורסם מרץ 16, 2017 דווח Share פורסם מרץ 16, 2017 לי אישית הסיפור מאוד נוגע בלב. זה לא משנה כמה תוכן יש בחלק הזה, ולא משנה כמות המילים שהיא העבירה בו - כי התחושה לא מבוטאת כאן במילים, אלא במה ש"מעבר" להן. ברגשות שכתבו את זה. הם אלו שמדברים כאן. שמביעים. זוהי לא מילה, זהו רגש. ורגשות סוחפים את כל כולך גם בלי הסבר הגיוני.אין ספק שזה לא הלהיב אותי...זה נראה לי כמו טקסט רגיל, אני לא ממש מאמין ברגשות, מוזר. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 1,960 פורסם מרץ 16, 2017 דווח Share פורסם מרץ 16, 2017 וואו.אני לא טיפוס כזה של "רגשי" אבל את בהחלט גיבורה אם לא התעלפת מפחד במצב הזה.את כותבת מאוד מעניין, ואני רוצה כבר לקרוא את ההמשך.רפואה שלימה ;) ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Niko Niko Ni 23 פורסם מרץ 17, 2017 מחבר דווח Share פורסם מרץ 17, 2017 וואו.אני לא טיפוס כזה של "רגשי" אבל את בהחלט גיבורה אם לא התעלפת מפחד במצב הזה.את כותבת מאוד מעניין, ואני רוצה כבר לקרוא את ההמשך.רפואה שלימה ;)תודה רבהברור שאתה לא בחור של ריגשי כמו שאני מכירה אותךכל מבחן בספרות נכשל לול סתם אילטרתי משהו זתומרת זה אמיתי Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
White Fang 268 פורסם מרץ 17, 2017 דווח Share פורסם מרץ 17, 2017 לא הבנתי את הדימויים פה.... כאילו, אין כל כך משהו מפחיד בזה.יש ילדה מהכיתה שלי שעברה הטרדה מינית פעמיים, עבר. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Niko Niko Ni 23 פורסם מרץ 17, 2017 מחבר דווח Share פורסם מרץ 17, 2017 (נערך) חלק 2 מתחילים להתקרב להוה המשיך הרופא להגיד:"את תצטרכי ללכת לרופא לבלבות*"אז התחלתי ממש להלחץ התחלתי להזיע מזל שאמא שלי הייתה לידי להרגיע אותי הוא נתן לי מרשם לתרופה כזאתי שסיממה אותי והרדימה אותי היה כיף להשתמש בה חבל שנגמראמא שלי קבע תור לרופא לבלבות נרגעתיכל יום כשהרגשתי מוזר* לקחתי את התרופה נרדמתי על הספה אחרי חמש דקות ישנתי משהו כמו שעתיים נשארתי בבית משהו חודש נעתי מבדיקה לבדיקה מאקג* לאקג מאולטר* לאולטרבקיצור הם הגיעו למסקנה ש...אני יחסוך לכם לחץ הפרק הבא ביום ראשוןמילון:אולטר לב - מכשיר מעקבאקג-מכשיררופא לבלבות-קרדיולוגתגובות P; נערך מרץ 17, 2017 על-ידי Artemis wolfiwolf 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts