מעבר לתוכן

ring blacksmith

kiritoxz

ring blacksmith  

10 הצבעות

1. 1. בעד ההצעה או נגדה?

הודעות מומלצות

שם במשחק: kiritoxz

ההצעה שלי: ההצעה שלי היא ככה, אני מציע שיוסיפו חלקי טבעות (ring parts) לדוגמא life ring part, ויהיה ניתן למצוא את החלקים בקרבות שדה, יהיה blacksmith באיזור של אשף הטבעות שבו תהיה אפשרות ליצור טבעות מסוימות מחלקי הטבעות שימצאו בטבע, לדוגמא יצירת טבעת חיים בתמורה ל4-6 life ring parts, יהיו חלקים לכל סוגי הטבעות במשחק כולל המיוחדות ולכל חלק תהיה רמת נדירות יחסית יותר נמוכה מהטבעת שהוא חלק ממנה, תוכל להיות גם אפשרות למצוא random ring part (חלק טבעת רנדומלי) שבעזרתו יהיה ניתן ליצור טבעת רנדומלית מ4-6 חלקים של הרנדום, כל טבעת תיווצר מ4-6 חלקים ואפשרי לעשות לטבעות מיוחדות 6-8 חלקים בשביל איזון, בנוסף לא תהיה אפשרות למכור במרכז המסחר ובמרכז ההחלפות ככה לא תהיה הצפה של החלקים.

ניתן גם לעשות אפשרות של החלפת חלקי טבעות כמו באיוונט אנון שניתן להחליף אותיות, ככה לא תהיה הצפה של החלקים ותהיה אופציה להחליף חלק בתמורה לחלק שיותר מתאים לשחקן

במה ההצעה שלי תועיל?: ההצעה שלי תביא דרך חדשה ומעניינת להשגת טבעות, ותוסיף אפשרות חדשה למשחק, אפשרות חדשה ואפשר לומר כיפית במידה מסוימת, לא מעט פעמים קשה מאוד למצוא טבעות גם באלפי קרבות (ידוע שזה נועד בשביל לחזק פוקימונים אבל עדיין יש פעמים שקשה נורא) ההצעה לא נועדה נטו להקלת המציאה כי בסופו של דבר צריך כמות מסוימת של חלקים בשביל ליצור טבעת והאחוזי מציאה יהיו יחסית יותר גבוהים מהטבעת (כל חלק יהיה יחסית גבוה יותר בהתאם לטבעת) ההצעה נועדה לשיפור החוויה במשחק והוספת דרך חדשה וכיפית ליצירת/מציאת טבעות. 
זאת ההצעה שלי אחרי הרבה זמן שלא עשיתי מקווה שתאהבו, יום נעים לכולם

נערך בתאריך - על-ידי kiritoxz
שיפור ההצעה
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אהמ הצעה מעניינת מאוד אבל יש לה גם יתרונות וגם חסרונות:

יתרונות:
1. כן לפעמים באמת קשה למצוא טבעות וזה אחלה בשביל זה ויכול לתת מוטיבציה.
2. רעיון חדשני במשחק

חסרונות:
1. מקל על המשחק והלתקדם מה שלדעתי לא צריך
2. למה שיעשו את זה? לדעתי זה יהיה קצת מיותר כי יש טבעות וזהו למה צריך חלקי טבעות.
3. מחירי הטבעות יתרסקו בעקבות זה

אז אחכה קצת עם ההצבעה שלי

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 דקות FreddieNF כתב:

מאוד אהבתי, צריך רק לוודא שהסיכויים שהצוות יצוות לחלקי הטבעות יהיה הוגן

צריך שהסיכויים למציאת אחד כזה יהיו גבוהים משל מציאת טבעת אבל עדיין שיהיו נמוכים קצת.

אני מתלבט אבל אני אצביע בעד

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 30 דקות TITAN כתב:

אהמ הצעה מעניינת מאוד אבל יש לה גם יתרונות וגם חסרונות:

יתרונות:
1. כן לפעמים באמת קשה למצוא טבעות וזה אחלה בשביל זה ויכול לתת מוטיבציה.
2. רעיון חדשני במשחק

חסרונות:
1. מקל על המשחק והלתקדם מה שלדעתי לא צריך
2. למה שיעשו את זה? לדעתי זה יהיה קצת מיותר כי יש טבעות וזהו למה צריך חלקי טבעות.
3. מחירי הטבעות יתרסקו בעקבות זה

אז אחכה קצת עם ההצבעה שלי

בקשר למה שכתבת זה לא בהכרח מקל על המשחק וגם לא מוריד את השווי של הטבעות. יש אפשרות  לקנות טבעות במטבעות שזה הדבר הכי קל למציאה בטבע זה מוריד את שווי הטבעות?
בנוסף כתוב בהצעה שהאחוזים יהיו טיפה יותר גבוהים מאשר הטבעות עצמן ויותר מזה צריך כמות מסוימת בשביל ליצור טבעת אז איפה בדיוק זה יותר קל מטבעות והורס את השווי? זה נראה שאתה מגיב בלי לחשוב על כל מה שכתוב בהצעה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 דקות kiritoxz כתב:

בקשר למה שכתבת זה לא בהכרח מקל על המשחק וגם לא מוריד את השווי של הטבעות. יש אפשרות  לקנות טבעות במטבעות שזה הדבר הכי קל למציאה בטבע זה מוריד את שווי הטבעות?
בנוסף כתוב בהצעה שהאחוזים יהיו טיפה יותר גבוהים מאשר הטבעות עצמן ויותר מזה צריך כמות מסוימת בשביל ליצור טבעת אז איפה בדיוק זה יותר קל מטבעות והורס את השווי? זה נראה שאתה מגיב בלי לחשוב על כל מה שכתוב בהצעה

אם האחוזים יהיו יותר גבוהים משל טבעת אז לגמרי אני נגד רעיון מיותר מאוד
למה למצוא רבע שטבעת ביותר מהאחוזים שאתה מוצא טבעת
זה כמו שתעשה שמטבע האחוזים שלו יהיו יותר גבוהים משל שיקוי תחייה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שRing shards זה רעיון טוב, אבל צריך להוסיף עוד פרטים.

יש 2 אפשרויות שחשבתי עליהן בתור כיוון. אפשרות ראשונה- כל שברי הטבעות הם שברים של טבעת רנדומלית, וצריך כמות גדולה שלהם (50 בערך?) אפשרות שנייה- השברים שייכים לטבעות שונות וצריך לאסוף כמות קטנה מהם (10? אני חושב שיהיה נחמד למצוא אותם לעתים קרובות…)

הדבר הכי חשוב הוא שלא תהיה אפשרות למסחר בשברים, בעיקר אם בוחרים באפשרות השנייה, שקרובה יותר למה שהצעת. הסיבה היא שיהיה קל מדי להשלים טבעת אם אפשר לקנות את השברים שלה, ושזה יהיה זהב קל למוכר וטבעת קלה לקונה.

יש הרבה דרכים ליישם את הרעיון, והרעיון עצמו מקורי ומעניין. לדעתי יהיה מעניין להוסיף הגבלה של זמן- לעשות איוונט שברי טבעות בכל שבוע ראשון בחודש לדוגמה (כדי למנוע מזה להפוך לרגיל ומשעמם כמו מטבעות או איוונטים לא מקוריים). אם עושים את זה, אז צריך גם להחליט אם השברים מתאפסים בכל פעם או לא.

נערך בתאריך - על-ידי eri
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות eri כתב:

אני חושב שRing shards זה רעיון טוב, אבל צריך להוסיף עוד פרטים.

יש 2 אפשרויות שחשבתי עליהן בתור כיוון. אפשרות ראשונה- כל שברי הטבעות הם שברים של טבעת רנדומלית, וצריך כמות גדולה שלהם (50 בערך?) אפשרות שנייה- השברים שייכים לטבעות שונות וצריך לאסוף כמות קטנה מהם (10? אני חושב שיהיה נחמד למצוא אותם לעתים קרובות…)

הדבר הכי חשוב הוא שלא תהיה אפשרות למסחר בשברים, בעיקר אם בוחרים באפשרות השנייה, שקרובה יותר למה שהצעת. הסיבה היא שיהיה קל מדי להשלים טבעת אם אפשר לקנות את השברים שלה, ושזה יהיה זהב קל למוכר וטבעת קלה לקונה.

יש הרבה דרכים ליישם את הרעיון, והרעיון עצמו מקורי ומעניין. לדעתי יהיה מעניין להוסיף הגבלה של זמן- לעשות איוונט שברי טבעות בכל שבוע ראשון בחודש לדוגמה (כדי למנוע מזה להפוך לרגיל ומשעמם כמו מטבעות או איוונטים לא מקוריים). אם עושים את זה, אז צריך גם להחליט אם השברים מתאפסים בכל פעם או לא.

מסכים עם הרעיון שלא תהיה אפשרות למכור במסחר שכחתי לציין את זה, אני אוסיף האמת אפשרות של לעשות אפשרות להחלפת שברים כמו באיוונט אנון ככה לא תהיה הצפה ותהיה דרך לעשות שילוב מתאים לטבעות

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 38 דקות kiritoxz כתב:

אני אוסיף האמת אפשרות של לעשות אפשרות להחלפת שברים כמו באיוונט אנון ככה לא תהיה הצפה ותהיה דרך לעשות שילוב מתאים לטבעות

לא לא לא! אי אפשר שיהיו העברות, אחרת זה קל מדי! באיוונט אנון האותיות נדירות וצריך להתאים כמה אותיות שונות, אבל בהצעה שלך צריך הרבה מסוג אחד! זה יהפוך את זה לקל מדי או יעלה את הנדירות של השברים, וזה יאבד את היכולת של זה להוסיף מוטיבציה בחרישה!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 23 דקות eri כתב:

לא לא לא! אי אפשר שיהיו העברות, אחרת זה קל מדי! באיוונט אנון האותיות נדירות וצריך להתאים כמה אותיות שונות, אבל בהצעה שלך צריך הרבה מסוג אחד! זה יהפוך את זה לקל מדי או יעלה את הנדירות של השברים, וזה יאבד את היכולת של זה להוסיף מוטיבציה בחרישה!

אני מבין את הכוונה שלך האפשרות הזאת היא ספציפית לשיקול ההנהלה במידה ויאושר אז אם הם ירצו להכניס אותה, ולא כולם יסכימו להחליף כי בסופו של דבר זה יהיה תלוי מה צריכים מבין?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

נגד מרגיש לי מיותר יש יותר מידי סוגי טבעות והסיכוים אומנם קשים למציאה בטבעות אבל אחרי כמות של קרבות בסופו של דבר לרוב מוצאים אחרי כמה אלפים של קרבות בסופו של דבר ולעשות עכשיו שברים של כל מיני טבעות יוסיף המון חפצים עכשיו למשחק שברי התקפה מ' שברי התקפה שברי הגנה וכו' לדעתי מיותר לזה וזה הדחוק מציאת חפצים אחרים מענינים יותר 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות Nemesis כתב:

נגד מרגיש לי מיותר יש יותר מידי סוגי טבעות והסיכוים אומנם קשים למציאה בטבעות אבל אחרי כמות של קרבות בסופו של דבר לרוב מוצאים אחרי כמה אלפים של קרבות בסופו של דבר ולעשות עכשיו שברים של כל מיני טבעות יוסיף המון חפצים עכשיו למשחק שברי התקפה מ' שברי התקפה שברי הגנה וכו' לדעתי מיותר לזה וזה הדחוק מציאת חפצים אחרים מענינים יותר 

לכן אמרתי שאולי עדיף לכוון לחפץ אחד של שבר טבעת לטבעת רנדומלית. ההצעה עצמה טובה, השאלה היא בעיקר אם ההנהלה תקבל אותה ואיך הם ירצו ליישם אותה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב ששווה להוסיף את זה למשחק אבל רק את הרנדומלי ולעשות שברי טבעת רנדומלית ושברי טבעת רנדומלית עם מהירות ושברי טבעת רנדומלית עם אודם,ספיר,יהלום.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות jkk כתב:

אני חושב ששווה להוסיף את זה למשחק אבל רק את הרנדומלי ולעשות שברי טבעת רנדומלית ושברי טבעת רנדומלית עם מהירות ושברי טבעת רנדומלית עם אודם,ספיר,יהלום.

זה יהיה קצת מוזר, אבל אולי אפשר להפריד את ״טבעת רנדומלית״ מ״אודם ספיר או יהלום״ ולעשות את זה נדיר במיוחד

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 49 דקות eri כתב:

זה יהיה קצת מוזר, אבל אולי אפשר להפריד את ״טבעת רנדומלית״ מ״אודם ספיר או יהלום״ ולעשות את זה נדיר במיוחד

כן אני לא התכוונתי שככה יהיה כתוב אמרתי את זה רק להמחשה שיבינו למה אני מתכוון זה גם מה שאני חשבתי לעשות

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 4 שבועות מאוחר יותר...
  • מנהל ראשי

שלום,

כרגע, יש במשחק אפשרות למצוא טבעות בשלמותן בקרבות שדה. לא ברור מההצעה מה הערך המוסף שהיא תעניק למשחק. במקום למצוא טבעת בקרב שדה, אני אוכל למצוא כמה חלקי טבעות ולהפוך אותם לטבעת - בסופו של דבר אני אקבל טבעת.

יתרה מזאת, ההצעה כן תקל על המציאה של הטבעות, שכן ברגע שיש יותר חפצים שניתן למצוא בטבע שיובילו אותך אל הטבעות, הסתברותית הסיכוי שלך למצוא יותר גבוה. בנוסף, בפעם הבאה מומלץ להוסיף תמונה של החפץ המוצע לאשכול.

לכן, הצעתך נדחתה,

תודה על הצעתך, נשמח לראות הצעות נוספות ממך בפורום המשחק,

ננעל.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• Doom man נעל את אשכול
אורח
נושא זה נעול לתגובות חדשות.
  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 0

הרפתקאות יונתן. פרק מיוחד. הסיפור של שרף.

2. 0

הנבלים של האגדה של קורה חלק 2 - הברית בין קפיטליזם והשטן

• סטטוסים אחרונים

• הישגים אחרונים

• Aaliyah עלה לדרגה
      מאמן מתקדם
    • Cappuccino זכה בתג
      שבוע ראשון
    • Cappuccino עלה לדרגה
      מאמן מוביל
    • Cappuccino עלה לדרגה
      מאמן מתקדם