מעבר לתוכן

סיקור ספר הרץ במבוך

dogman

הודעות מומלצות

שלום וברכה לכל חברי הפרום מי שלא יודע אני חדש בפורום אז אני מסתכל על אשכולות קודמים ומחרה אותם

אשמח עם תתנו לי עצות להשתפר באשכול הספרים שלי תודה רבה וקריאה נעימה!

שם הספר: הרץ במבוך

כמות ספרים בסדרה: 4 ספרים 3 על החיים של הגיבור שלנו עכשיו ואחד על העבר

(דומה למשחקי הרעב ובלדה לציפורי שיר למי שקרא)

סיפור הגיבור: תומס מתעורר במעלית ולא זוכר כלום או מוצא פתק בכיס שקוראים לו תומס המעלית מגיעה לפני האדמה והוא רואה קבוצת נערים

שמסבירים לו שהתם תקועים בתוך מבוך בלילה במבוך נסגר והם נשארים בריבוע ענק נתן להם למגורים בלי לדעת מי שם אותם שם

כל יום הנערים שולחים רצים שימפו את המבוך שכול יום המבוך משתנה בדפוס קבוע

בזמן שהשאר דואגים לאוכל חקלאות מגורים תנאי מחייה וכו'

הרץ במבוך‫Seret Mobile | ביקורות סרטים - מבית Seret.co.il :: אתר "סרט"‬‎

דמויות מהרץ במבוך: תומס-גיבור הסרט רוב הזמן מנהיג את הצוות ומגלה דברים על עברוimage.jpeg.cae2196b50e6f29a153dd28f9f4ea638.jpeg

מינהו- אחד מהותקים במבוך וחבר טוב של תומס מאמין בתומס בכל מה שאומר והולך אחריו כחבר נאמןimage.jpeg.936e8f6f7a10ba405c3babd52189e936.jpeg

ניוו- גם כאן מהותקים שבמבוך ובהתחלה מסרב לקבל את השליטה של תומס והמנהיגות שלו כמו הרבה

אך לבסוף הופכים לחברים טובים תקראו ותבינוimage.jpeg.79a06e39f7b8e1ce3518cf48c99be50a.jpeg

גאלי- מהותקים שבמבוך מסרב לקבלאת תומאס והופך ליריב שלו ואפשר לומר שהם לא ממש מתחבריםimage.jpeg.25c30e1c3fbb0c56c752b4e5ae9d51f9.jpeg

תרזה- הבת הראשונה שהגיע למבוך חודש אחרי תומס והדברים מתחילים להשתנות ברגע שהיא מגיעהimage.jpeg.47b3aaa52780766445bd97293c3fdd72.jpeg

אלבי- המנהיג שנמצא במבוך רוב הזמן וככולם מקשיבים לוimage.jpeg.edc83f437d2f0128107043d2d9fbefe6.jpeg

צ'אק- חבר שמנמן של תומס מההתחלה בן אדם שכולם אוהבים אוותוimage.jpeg.8c572319aa38876c137273ecd4eb328b.jpeg

לספר הזה יש גם סרט טיפה שונה אז מי שלא אוהב לקרוא ספרים יכול לראות את הספר

ממליץ מאוד על הספר שמות הספרים הם 1, הרץ במבוך 2,מבחני הכוויה 3, תרופת המוות 4 פורולג-צופן המגפה

מקווה שאהבתם ותודה על הקריאה!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הסיקור מעולה, ותודה רבה על האשכול.

יחסית לאשכול ראשון זה מרשים מאוד- סיקור הדמויות והניסוח שלך כולם מעולים.

כן הייתי שם דגש על העיצוב- השתמשת ב2 צבעים במהלך האשכול- אבל היה מגניב לראות יותר ערבובייה כולל גם צבעים ניטרליים יותר.

שמח לראות שהשתמשת בתמונות, נראה לי אחד הדברים הכי חשובים באשכולות— אבל התמונה של הכריכה נחתכה לך קצת.

בהצלחה בפורום, מחכה צראות עוד אשכולות שלך!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...