מעבר לתוכן

שניצל

הודעות מומלצות

(האשכול הינו אשכול סאטירי אשר לא לוקח את עצמו ברצינות אין לקחת שום דבר הנאמר כאן באופן אישי, חוץ מזה ששניצל זה המאכל הכי טעים את זה חייבים)

שניצל

באשכול פה אני אתן לכם סיבות למה שניצל זה המאכל הכי טוב וטעים אי פעם ושום דבר אפילו לא מתקרב אליו.

סיבה מס' 0- שניצל זה טעים יותר מהכל

טיעון בפניי עצמו

סיבה מס' 1 - פופולריות

במהלך השנים המון אנשים ברחבי העולם טעמו שניצל ואהבו את זה עד כדי לרמה שבהרבה מאוד בתים אוכלים את זה לפחות פעם בשבוע.

השניצל שמקורו כמובן לא בארץ מתנחל בהרבה מאוד מקומות בעולם ואפשר לראות שיש שניצלים כמעט בכל מקום בעולם והם משמשים כאבן יסוד בכל בנייה משמעותית, הנה כמה דוגמאות לזה:

מגדל אייפל

eiffel-shnizel.png.59731a1a57ba673e35ac74be593132af.png

החומה הגדולה של סין

greatwallofchina-shnizel.png.94628afffb7eb01ab1bb1348eac80c31.png

פסל החירות

-shnizel.png.524441df05e123cd6d86b12e55d542a7.png

אפשר לראות כאן בתמונה השלישית שניצלים מסוג מעופף (הם קשורים עם חוט לא צריך לדאוג), שניצלים אלו יהיו חזקים על שניצלי תירס שהם הרי שניצלים מסוג עשב ויחטפו יותר נזק מתי ששניצלים מהמקפיא יתקיפו אותם מכיוון שהם מסוג קרח.

סיבה מס' 2- ת רבות

יש כמה סוגים של אנשים אחריי אכילת שניצל, יש כאלה שרק רוצים עוד, יש כאלה שרוצים לנסות להכין בעצמם בשביל שיהיה להם עוד ויש כאלה שמרגישים דברים כל כך עמוקים עד שהם יוצרים שירים על השניצל (בשביל שיהיה להם עוד כסף שאיתו הם יקנו עוד).

אני אכתוב פה רק על 2 שירים אבל באמת יש עוד (כמו איש השניצלים מכיפה אדומה הסיפור האמיתי) ממליץ להקשיב להם ולא רק לקרוא את המילים.

שיר ראשון: שיר השניצל 

השיר עצמו מדבר על אדם אשר אוהב שניצלים ועל הסיפור שלו, בשיר תוכלו לראות עקרונות חשובים כמו התאכזבות מהחיים והתנגדות לגזענות.

מילים:

פזמון-

יש לי שניצל הוא לא סתם שניצל

הוא בא טוב עם קטשופ וחרדל 

יש לי שניצל לא סתם שניצל

לפעמים אבל הוא קצת מקולקל

בית א-

כשהוא יוצא מהמקרר הצבע שלו חיוור

אני מרגיש כמו מפגר זה שניצל מדבר 

הוא אומר לי , מה הוא אומר לי ?

הוא אומר לי אל תאכל אותי

אני מסתכל עליו, הוא מסתכל עלי 

הוא צורח לי די

פזמון-

יש לי שניצל הוא לא סתם שניצל . . . 

בית ב-

כשאני רעב ובא לי לאכול

יש לי את השניצל הכי גדול

הוא נקנה בשופרסל, הוא נקנה בזול

היה מבצע על שניצל, שניצל כחול

בית ג-

הוא שניצל כחול אבל אותו נאהב

גם אם הוא שונה, גם אם יש לו זנב 

שניצל אל תקשיב למה שאומרים 

אתה שניצל, שניצל פירורים

פזמון -

♪♬♪♬♪♬♪♬♪♬♪♬♪♬♪♬♪♬♪

פזמון -

בית ד-

פתאום השניצל נקלע למצב לא נעים 

הוא פגש מקרוב את פטיש השניצלים פטיש השניצלים

פזמון-

סיום-

ישלי שניצלישלך שניצל

שיר שני: שניצל זה טעים

לשיר זה אני אגיד את הסברו המלא לאחר המילים המרגשות

מילים:

שניצל זה טעים

שניצל זה טעים יו יו

שניצל זה טעים

שניצל זה טעים יו יו

הסבר-

השיר עצמו יכול להראות כמו אדם שפשוט שאומר כמה שהוא אוהב שניצלים אך לא ולא ידידי יש לשיר הסבר עמוק מאוד.

אנחנו יכולים לראות שבמהלך השיר הוא אומר 4 פעמים "שניצל זה טעים" דבר שבראשונה נראה כמו דבר פשוט אך אם הוא רק רצה להגיד ששניצל זה טעים מדוע שיחזור על אותו דבר 4 פעמים?!? הרי לא יספיק רק פעם אחת?!?!??

התשובה לכך היא בגלל שהוא לא רק רצה להגיד ששניצל זה טעים אלא גם להגיד ששניצל יכול להגיע בהרבה צורות וגוונים ועדיין להיות טעים, אני אפרט טיפה יותר.

בשביל ההתחלה צריך להגיד שכל פעם שהוא אומר "יו יו" אנו מבינים שמדובר בשניצל זכר וכל פעם שאינו אומר "יו יו" מדובר בשניצל נקבה וזאת בשביל להראות שלא משנה מהו המין של השניצל הוא עדיין טעים.

בפעם הראשונה שהוא אומר "שניצל זה טעים" הוא מתכוון לשניצל קלאסי שעשוי מבשר ויש עליו פירורי לחם-שניצל זה הוא מסוג רגיל.

בפעם הראשונה שהוא אומר "שניצל זה טעים יו יו" הוא מתכוון לשניצל תירס אשר יש לו מילוי תירס ויש עליו פירורי לחם-שניצל זה הוא מסוג עשב.

בפעם השנייה שהוא אומר "שניצל זה טעים" הוא מתכוון לשניצל טבעול, שניצל זה עשוי מהסיוטים של 50% מהאוכלוסיה הישראלית -שניצל זה הוא מסוג אופל.

בפעם השנייה שהוא אומר "שניצל זה טעים יו יו" הוא מתכוון לשניצל דינוזאורים שהוא בעיקרון החלום של כל ילד ישראלי טיפוסי-שניצל זה הוא מסוג דרקון ואדמה.

סיבה מס' 3- בדיחות משובחות

שניצלים זה דבר אשר יוצרים ממנו הרבה מאוד בדיחות כמעט יותר מכל מאכל אחר (נראלי), אני אשלח פה כמה מהבדיחות/מימים שאני מצאתי אחריי חיפוש מעמיק (2 דקות) באינטרנט:

IMG_4779.jpg.91f6265a0e7fe6d556e99f94a00b42b2.jpg

איש אחד הלך ברחוב, הלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך 

בום

שניצל

😂😂😂😂

שניצל אחד השקה את העציצים שלו בחצר, חבר טוב שלו עבר על יד החצר ושאל מה זה שניצל אתה משקה? והשניצל ענה לא אני מאכל

סיבה 4- שניצל היה מעורב בהרבה אירועים היסטוריים

כמו שכולנו למדנו בגן שהיה שניצל כמעט בכל אירוע חשוב שקרה בישראל בפרט ובעולם בכלל, אני אביא כמה תמונות שיוכיחו את זה.

קריעת ים סוף

-shnizel.png.284ef974af6f57155c3757f62a25a337.png

מלחמת ששת הימים

-shnizel.png.1b583624b591af618ca67da59b213658.png

ה11 בספטמבר 2001

nineeleven-shnizel.png.23b940d1cb7581606931d2395af9ba9b.png

סיבה מס' 5- אפשרויות בלתי מוגבלות

לשניצל יש כל כך הרבה אפשרויות שאני לא אצליח לכתוב את כולם, אני אנסה לכתוב את השימושים היותר שימושיים.

1- דרך לענות לעצבן את חברים שלך

אם אי פעם לקחתם את חבר שלכם וקשרתם אותו לכיסא פלסטיק עם שרשראות שעשויות מהקרביים של מדוזות וגרב בפה העצה הזו היא בשבילכם!🤗

לאחר שקשרתם את הפציינט תושיבו אותו ליד שולחן ותגישו לו שניצל שיצא עכשיו מטיגון בשמן רותח ותגידו לו בתיאבון, לאחר 8.5432610024 שניות בידיוק שזה באופן מדעי הזמן שלוקח לבן אדם שרואה שניצל כזה לאכול אותו בלי לחשוב על התוצאות (נראלי 🤷‍♂️) תלחשו לו באוזן בקול מוזר כזה "אם אתה לא תאכל את זה אני אוכל את זה בשבילך" ואז ללכת לאכול את זה מול הפרצוף שלו לאט לאט.

לאחר כמה דקות שתגמור את השניצל שחרר אותו תוך כדי שאתה אומר לו "אל תדאג, הכנתי גם בשבילך אותו דבר, זה היה בצחוק" לאחר שתגיד זאת הוא ירגע באופן טבעי ויחכה לאוכל שלו. עכשיו אתה צריך להביא לו שניצל אבל לא השניצל שאתה אכלת שהוא שניצל טוב ומושקע אלא שניצל טבעול😈😈😈😈😈😈

2- להתאמן

כל מה שאתה צריך לעשות זה להחליף את כל המשקולות באימון שלך בשניצלים, עובד על פי 7.4 יותר שרירים (אל תשאלו אותי איך אני גם לא יודע).

בונוס-אם מישהו ישאל אותך "זה כבד?" בטון של זלזול אתה יכול לענות לו "לא, זה שניצל" ולהמשיך עם האימון שלך עם +100000 אורה

3-לברוח מצפון קוריאה

2 אופציות במקרה הזה, אופציה ראשונה זה לשחד את השומרים בכך שאתה תכין להם שניצלים מטורפים מהמדרגה הראשונה וכך הם יהיו חייבים לך לכל שארית חייהם. 

אופציה שנייה זה לתת לקים ג'ונג און שניצל טבעול אבל תגיד לו שזה שניצל קלאסי, אחריי שהוא יקח ביס הוא יהיה כל כך מאוכזב עד שהוא יהיה מוכן לתת הכל תמורת שניצל קלאסי עסיסי ואתה תהיה שם בשביל ההזדמנות הזו.

אז עד פה ההסבר למה שניצל זה המאכל הכי טוב אי פעם

אם תרצו שאני אעשה עוד אחד כזה על למה המבורגר זה המאכל השני הכי טוב אי פעם תגידו לי

אז עד לאשכול הבא, יאללה ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

נערך בתאריך - על-ידי ashchild
  • אהבתי 2
  • מצחיק 3
  • שווה 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אהבתי, השניצל במגדל אייפל צריך להישאר שם לתמיד

תעשה עוד אחד על המבורגר, שאני אסכים איתך קצת 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

חחחחח, אשכול מעולה!

חבל אבל שלא דיברת על ההבדלים בין שניצל מטוגן לאפוי... נורא מאכזב לחזור הביתה כשאמא אומרת לך שיש שניצלים במקרר, להוציא, לחמם, לתת ביס... ולגלות שזה אפוי.

תתבישי לך אמא.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

איפה התמונה שנתתי לך :classic_sad: אבל כן אי אפשר להתווכח שניצל זה ה-דבר :classic_happy:

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 32 דקות Senku כתב:

איפה התמונה שנתתי לך :classic_sad: אבל כן אי אפשר להתווכח שניצל זה ה-דבר :classic_happy:

היה באג והתמונה נמחקה, אני עכשיו מתקן את זה.

תודה שאמרת לי!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני ב-22.8.2024 ב 1:09 AM Senku כתב:

לאפה שווארמה?!??!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...