מעבר לתוכן

ספיישל 800 מוניטין| אימה

FreddieNF

הודעות מומלצות

המשכנו!

ואם אתם לא יודעים מה אנחנו ממשיכים, אז... וואלה אין לי כוח להסביר לכם!.

למי שלא שם לב, קיבלנו הרבה גופנים חדשים לפורום שלנו- אז בהקשר של הז'אנר הבא (אימה) אני אעשה גופן אימתי במיוחד. (הגופן שהשתמשתי בו בבגרויות וכל פעם מחזיר אותי לתקופה הנוראה של ההערכות החלופיות).

בכפר קטן ושקט, עמוק בין ההרים המיוערים, חיה נערה בשם מיה. היא תמיד חלמה להיות חוקרת טבע, לחקור את המסתורין של העולם הסובב אותה. אבל היא לא ידעה, שהחלום הזה יהפוך לסיוט שלה.

יום אחד, כאשר השמש עמדה לשקוע והיער התמלא בצללים מתארכים, מיה יצאה למסע שגרתי אל תוך היער. כשהיא נכנסה לעומק היער, בין העצים העתיקים, היא נתקלה באבן מוזרה, קבורה חלקית באדמה. האבן הייתה מעוטרת בסמלים חקוקים, ישנים ושחוקים, כמו שרידים של תרבות עתיקה שנשכחה מזמן.

כאשר היא נגעה באבן, היער השתתק. הרוח הפסיקה לנשוב, שיחי הדרדסתותים הפסיקו להדרדסתות, והציפורים נעלמו. מיה הרגישה רעד קל באדמה מתחת לרגליה, כאילו משהו עתיק ועצמתי התעורר. היא מיהרה לחזור לכפר, מבוהלת אך מוקסמת מהתגלית שלה.

מיה סיפרה על מה שגילתה לשני חבריה הקרובים ביותר: יואב, מדען צעיר עם כישרון לתגליות, וליה, אמנית מוכשרת שהייתה לה ראייה יוצאת דופן לפרטים. הם החליטו, נגד כל ההגיון, ובלי לתת למבוגר לטפל בזה ולהימנע מכל תרחישי האימה שעתידים להגיע, לחקור את הסוד שמסתתר מאחורי האבן.

המסע שלהם הוביל אותם אל ההר שמעל הכפר, למקום שאף אחד לא העז לבקר בו (מעניין למה?). כשהם הגיעו למערה נסתרת בתוך ההר, הם גילו חדר קבורה עתיק, מלא בעצמות יבשות ופסלים מעוותים שצפו בהם בעיניים חלולות. קירות החדר היו מכוסים בסמלים, כמו אלה שעל האבן, אך כאן הם היו חיים, רוטטים, כאילו הם מנסים לתקשר.

במרכז החדר, על מזבח אבן, נח ספר כרוך בעור ישן. יואב ניגש אליו בזהירות, וליה הרימה את הפנס שלה, להאיר את הכתבים שעל הדפים. ברגע שיואב פתח את הספר, רוח מקפיאה זרמה מתוך הדפים, כמו נשימה של יצור קדום, והחדר התמלא בקולות של לחישות נמוכות. כל לחישה נשמעה כמו קול של אדם שמתחנן על חייו.

מיה, יואב וליה הבינו שהספר לא נועד להיקרא. הוא היה קבור בכוונה, כלוא עם האימה שבתוכו. הסמלים שעל האבן היו מפתח שנועד לשמור על הסוד הזה נעול לנצח. אבל עכשיו, כשהם שחררו אותו, האימה החלה לחלחל לעולמם- כי, אתם יודעים- ספר מפחיד.

מיום זה ואילך, דברים מוזרים החלו לקרות בכפר. אנשים התחילו להיעלם, האוויר התמלא בריחות רקבון בלתי מוסברים, והלילות הפכו ארוכים וקרים בצורה בלתי טבעית. מיה, יואב וליה ניסו להחזיר את הספר למקומו, אך הם גילו שהכוח ששחררו כבר לא ניתן לעצירה.

הם הבינו שהספר אינו רק תיעוד של תרבות נשכחת, אלא פתח לישות אפלה שמעולם לא הייתה אמורה לחזור לעולם. עכשיו, כשהיא משוחררת, היא מתכננת לכבוש את הכפר, להשתלט על נפשות תושביו ולמלא את העולם באופל נצחי.

במאבק נואש, הם ניסו למצוא דרך לסגור את הפתח הזה, אבל כל מאמץ שלהם רק חיזק את כוחה של הישות. הכפר הפך לאזור חסר חיים, ושום קול לא נשמע בו פרט לצחוק מקפיא הדם של האופל המשתלט.

בסופו של דבר, כשהם הבינו שאין דרך חזרה, מיה, יואב וליה החליטו לקחת את הסוד איתם לקבר. הם חזרו לחדר הקבורה בהר, סגרו את עצמם בתוכו, יחד עם הספר, בתקווה שכאשר ימותו, הישות האפלה תישאר קבורה איתם לנצח.

אבל בימים הבאים, תושבי הכפר שנשארו דיווחו על קולות מוזרים שמגיעים מההר. לחישות שממשיכות להדהד ברוח, כאילו מישהו או משהו עדיין מנסה למצוא את דרכו החוצה.

ללחישות הקבועות התווספו הלחישות של מיה, יואב, וליה 'אני מריח דם...', עזבו את הארי פוטר רגע- זה משפט מקורי שלי!

בו!!!!!!!!

נבהלתם? אל תשקרו לי...

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי עד כה זה החלק הכי טוב בספיישל שלך.

אגב הארי פוטר, התחלתי לקרוא את הסדרה, וחייב לומר שהיא לא אכזבה אותי, אז אני אתן לך רעיון לאשכול הבא, טוויסט מעניין.

ה"ז'אנר" של האשכול הבא יהיה הארי פוטר. בתכלס פשוט תכניס את הדמויות מהארי פוטר לסיפור, יכול להיות מעניין 🙂

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

שלום פרדי אני לא מכיר אותך אבל אני רואה שיש כלפיך הרבה אהדה ואני מבין גם למה אתה סופר מטורף יחיסת לגילך ניחוש אתה בן 15?

אני עומד להיות פעיל בפורום ואני גם אוהב ספרות אולי הגיע גם ל800 מוניטין יום אחד?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 דקות dogman כתב:

שלום פרדי אני לא מכיר אותך אבל אני רואה שיש כלפיך הרבה אהדה ואני מבין גם למה אתה סופר מטורף יחיסת לגילך ניחוש אתה בן 15?

אני עומד להיות פעיל בפורום ואני גם אוהב ספרות אולי הגיע גם ל800 מוניטין יום אחד?

ברור שתגיע! סומך עליך לגמרי! מחכה לראות אשכולות שלך

18, אבל תודה 😄 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות FreddieNF כתב:

ברור שתגיע! סומך עליך לגמרי! מחכה לראות אשכולות שלך

18, אבל תודה 😄 

לא ציפית שנער שב18 ישחק ב....פוקימון

חחח

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...