פורסם אוגוסט 13, 20241 שנה סיקור סרט - מכתוב מכתוב הוא סרט ישראלי מצליח שהוא חלק מהרבה סרטים של הצמד חנן סביון וגיא עמיר ואחד הסרטים שלהם זה גם מזל חתולה שיצא בזמן האחרון לקולנוע. ביום שבו הסרט יצא נמכרו כ-23,500 כרטיסים ובכולל מכר יותר מ570,000 כרטיסים,הסרט נמכר לנטפליקס. מאפייני הסרט: ז'אנר: פשע,קומדיה שפת מקור: עברית תקציב:2.7 מיליון שקל הכנסות: יותר מ16.5 מיליון שקל בימוי: עודד רז גיל:16+ שחקנים ראשיים: חנן סביון וגיא עמיר. שחקני משנה בולטים: איציק כהן(קסלסי) שמשחק ראש ארגון פשע. חן אמסלם(ליזו) שמשחקת את בת זוגו לשעבר של סטיב. דמויות: סטיב: חלק מארגון פשע וגובה דמי חסות עבור הארגון שלו, נפרד מבת זוגתו ובעל ילד אחד. צ'ומה: השותף של סטיב גם חלק מארגון הפשע וגובה דמי חסות, משלם מזונות לילד של סטיב במקומו ומשקר שזה סטיב. ליזו: אם חד הורית ולשעבר בת הזוג של סטיב. קסלסי: ראש ארגון הפשע שצ'ומה וסטיב חברים בו,מחפש אותם כדי לנקום ולהשיג את הכסף שלו. תקציר: סטיב וצ'ומה הם חברים בארגון פשע וגובים עבורו דמי חסות בירושלים עד שיום אחד לפני הגבייה האחרונה שלהם הם נכנסו למסעדה ואכלו ולאחר מכן היה פיגוע והם היו הניצולים היחידים,אז הם לקחו את המזוודה של הכסף וברחו איתה. במהלך הסרט צ'ומה וסטיב מחליטים לפתוח פתקים בכותל ולנסות להגשים את החלומות שבפתקים לאנשים שכתבו אותם. במקביל אבישר בנו של סטיב מקווה שאבא שלו יבוא איתו למשחק כדורגל חשוב למרות למרות שהוא לא יודע מי הוא אביו. טריילר רשמי: דירוג סרט: ~9/10~ - צפייה מהנה- הערה חשובה: מי שמתחת לגיל 17 או 16 שלא ינסה לצאת גבר ולראות את זה כי זה לא מתאים בשבילו. אני לא כזה טוב בסיקורים אז מקווה שאהבתם😅 😊 נערך בתאריך אוגוסט 13, 20241 שנה - על-ידי jkk
פורסם אוגוסט 13, 20241 שנה לפני 6 שעות jkk כתב: אני לא כזה טוב בסיקורים אז מקווה שאהבתם😅 למען האמת אני מתרעם על האמירה הזו! הסיקור מעולה!, אהבתי את הניסוח ואת העיצוב, כמו כן- נראה שהקפת את כל נושא הסיקור בצורה נרחבת- תודה רבה!
פורסם אוגוסט 13, 20241 שנה לקחת קצת השראה מהסיקור שלי 😉 סיקור יפה מאוד, אני מקווה שיהיו עוד שיפיעלו קצת את נושא סיקורי הסרטים בפורום. את הסרט ראיתי כבר מזמן וגם את מזל חתולה, חנן סביון וגיא עמיר נותנים רמה מאוד גבוהה יחסית להפקות ישראליות אחרות אני יתן קצת ביקורת בונה לכמה נקודות: - ממליץ לשחק קצת עם הפונטים והגדלים ולהוסיף קו תחתון לכותרות, לפי דעתי ממש מוסיף אבל זה עיצוב שזה יותר סגנון אישי - כדאי לערוך קצת את התקציר שיהיה יותר מובן למי שלא ראה את הסרט. אני מבין שהלכת עם הראש של מישהו שכבר ראה את הסרט, תנסה להתנתק מזה ולשכתב - אני חושב שההמלצת גיל קצת מוגזמת אבל מה שאתה חושב - יצא לך סיקור מעולה, אל תתחיל משהו ותתנצל כי אין לך ודאות מה תיהיה התגובה. נערך בתאריך אוגוסט 13, 20241 שנה - על-ידי trenkl
פורסם אוגוסט 13, 20241 שנה מחבר לפני 1 שעה trenkl כתב: - אני חושב שההמלצת גיל קצת מוגזמת אבל מה שאתה חושב אני לא הגזמתי בהמלצת גיל בגלל שיש שם דברים שאינם מתאימים ולא מבחינת פשע או דם. ואם לא ראית אז ממליץ לראות את מחילה ששם ההמלצת גיל גם נמוכה יותר כי אין דברים לא מתאימים ולדעתי סרט גם מצחיק כמו מכתוב ואפילו יותר אולי אני אעשה גם סיקור על זה נערך בתאריך אוגוסט 13, 20241 שנה - על-ידי jkk
פורסם אוגוסט 15, 20241 שנה מחבר זה של אותו צוות אבל זה ממש מצחיק וזה פחות בעיה של גיל כי הדבר היחיד שיש זה מכות
פורסם אוגוסט 16, 20241 שנה לפני ב-15.8.2024 ב 12:04 PM jkk כתב: זה של אותו צוות אבל זה ממש מצחיק וזה פחות בעיה של גיל כי הדבר היחיד שיש זה מכות חנן עמיק וגיא סביון כמעט תמיד ביחד
פורסם אוגוסט 17, 20241 שנה מחבר לפני ב-16.8.2024 ב 4:45 PM trenkl כתב: חנן עמיק וגיא סביון כמעט תמיד ביחד זה חנן סביון וגיא עמיר והם כמעט תמיד ביחד כי זה סוג של סדרת סרטים שהם כתבו לבד והם בעצם הדמויות הראשיות בכל סרט.
פורסם אוגוסט 18, 20241 שנה לפני 12 שעות jkk כתב: זה חנן סביון וגיא עמיר והם כמעט תמיד ביחד כי זה סוג של סדרת סרטים שהם כתבו לבד והם בעצם הדמויות הראשיות בכל סרט. כן כן
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.