השועל הלבן 117 פורסם אוגוסט 12, 2024 שיתוף פורסם אוגוסט 12, 2024 טוב אז מי שלא ראה וואן פיש אין לו ממש מה לחפש באשכול הזה ולכו לראות אחת הסדרות המטורפות כמו שאנחנו יודעים יש כמה וכמה פירות יחסית חזקים שאנחנו רואים שפשוט לא משתמשים בהם טוב אני אתן עכשיו את הטופ 5 של אנשים שלא ידעו להשתמש בפירות שלהם מספיק טוב ומקווה שתסכימו איתי במקום ה3. והמכובד לא אחר מבאגי, כן כן למרות כל מה שקרה ולמרות המעמד שלו בסוף הסדרה, הוא עדיין אחת הדמויות הכי חלשות, לעומת הפרי שלו שהוא כל כך חזק, ורק אם ידע להשתמש בו טוב יכול לעשות דברים רציניים יותר, באגי הפסיד כמעט בכל הקרבות שלו בסדרה, אבל אם ידע להשתמש בפרי שלו היה לו כל כך הרבה פוטנציאל והוא הרס אותו, מי שלא יודע כוחו של באגי זה לחתוך את עצמו, כמו שאפשר לראות בתמונה הנ"ל כוח יחסית חזק ושבור, במקום ה2 והחשוב, מר,5 כן בהחלט לא מהדמויות החשובות בסדרה אבל האדם הזה מטומטם יותר מבאגי הכוח שלו הוא להפוף את איבריו בניהם נזלת וכו' לפצצות כוח שנשמע יחסית טוב הוא לא טוב כמו באקי אבל הוא כוח ממש טוב לכוחות אחרים בסדרה אנחנו רואים שהוא משתמש בכוח שלו בצורה נוראית לעומת הרבה דברים שהוא יכל לעשות כמו מה לדוגמא? מי שראה האנטר האנטר יבין אותי למי אני מתכוון תמונות של מר,5: ובמקום ה1, מוזמנים להמר האחד והיחיד, פוקסי! מי מה מו בוא נבין ביחד למי שלא זוכר פוקסי היה בסביבות 40 פרקים בוואן פיס ואפילו יותר הכוח שלו זה להאט את האויבים לחצי דקה שבה הוא יכול לתקוף אותם וההשפעה תחול רק לאחר מכן את לופי הוא עשה לו את זה כמה פעמים ובכל זאת הפסיד כאילו מה קשה לקחת חרב ולדקור אותו?! הוא יחסל אותו בשניות במקום לתקוף אותו באגרופים לכן הטקטיקה שלו לא ממש טוב נב פוקס באנגלית זה שועל ותדעו שועלים תמיד במקום הראשון תמונות של פוקסי: י ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 327 פורסם אוגוסט 13, 2024 שיתוף פורסם אוגוסט 13, 2024 כנראה אתה לא זוכר את כל הפרות שטן 1. פורינה - אחד מהפרות שטן הכי חזקים והיא פשוטט הפסידה בגלל שזה אוסופ חחחחחחח 2.אנל - פרי פסיכי שגם לא מומש טוב כי הוא הגיע לאדום לא חכם 3.דאיפוקו - לזמן ג'יני מטורף שילחם בשבילך זה כמו כל קרב 2 חזקים בטירוף על 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
השועל הלבן 117 פורסם אוגוסט 13, 2024 מחבר שיתוף פורסם אוגוסט 13, 2024 לפני 44 דקות TITAN כתב: כנראה אתה לא זוכר את כל הפרות שטן 1. פורינה - אחד מהפרות שטן הכי חזקים והיא פשוטט הפסידה בגלל שזה אוסופ חחחחחחח 2.אנל - פרי פסיכי שגם לא מומש טוב כי הוא הגיע לאדום לא חכם 3.דאיפוקו - לזמן ג'יני מטורף שילחם בשבילך זה כמו כל קרב 2 חזקים בטירוף על 1 לגבי אנל הוא היה יחסית חזק לאותו זמן וראינו שהוא הצליח להשפר אותו בלהקשיב על מה שאומרים עליו ובאמת הוא יכל להתחזק יותר פורינה זה לא היה כל כך באשמתה זה לא שהיא היתה חלשה או משהו ולכן אני חושב שזה פרי יחסית מנוצל לאדם ולגבי דאפיקו ראינו שהוא מנצל את הפרי שלו וכל קרב הוא מזמן אותו ולא ראינו שהוא מפסיד אז לא נראלי שהבנת את הפאונטה הכוונה שיש לו פרי חזק והוא לא מנצל אותו לדוגמא באגי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 327 פורסם אוגוסט 15, 2024 שיתוף פורסם אוגוסט 15, 2024 לפני ב-13.8.2024 ב 10:40 AM השועל הלבן כתב: לגבי אנל הוא היה יחסית חזק לאותו זמן וראינו שהוא הצליח להשפר אותו בלהקשיב על מה שאומרים עליו ובאמת הוא יכל להתחזק יותר פורינה זה לא היה כל כך באשמתה זה לא שהיא היתה חלשה או משהו ולכן אני חושב שזה פרי יחסית מנוצל לאדם ולגבי דאפיקו ראינו שהוא מנצל את הפרי שלו וכל קרב הוא מזמן אותו ולא ראינו שהוא מפסיד אז לא נראלי שהבנת את הפאונטה הכוונה שיש לו פרי חזק והוא לא מנצל אותו לדוגמא באגי פורינה לא ניצלה מאית מהכח שלה(ורואים מה היא מסוגלת שהיא נכנסה לכלא של בלאקבירד בלי להתאמץ בכלל דאיפקו לא ראינו ממנו הרבה לדעתי הוא יכל להיות הרבה הרבה יותר טוב ממה שהוא היה שם אנל יש לו פרי עוצמתיוהוא מימש את זה בצורה נוראית 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dogman 3 פורסם אוגוסט 15, 2024 שיתוף פורסם אוגוסט 15, 2024 לפני 6 שעות TITAN כתב: פורינה לא ניצלה מאית מהכח שלה(ורואים מה היא מסוגלת שהיא נכנסה לכלא של בלאקבירד בלי להתאמץ בכלל דאיפקו לא ראינו ממנו הרבה לדעתי הוא יכל להיות הרבה הרבה יותר טוב ממה שהוא היה שם אנל יש לו פרי עוצמתיוהוא מימש את זה בצורה נוראית וואלה בתור אחד שראה וואן פיס אנל ממש את זה בצורה נחמדה למרות שבהחלט יש לפרי שלו הרבה פוטנציאל אני לא חושב שהוא לוקח מישהו אולי את באגי גם דאפיקו נחשב בתור דמות ממש חזקה ואני לא רואה איך הוא יכול לשפר את הכוח שלו פורינה בהחלט יש לה פוטנציאל ענק אבל זה לא קשור לפרי לדעתי זה קשור יותר לאדם שלא רוצה להתחזק אלא להתפנק יותר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eri 190 פורסם אוגוסט 16, 2024 שיתוף פורסם אוגוסט 16, 2024 (נערך) אנל היה ממש חלש יחסית לפרי שלו, ובגלל שהוא היה יחסית בהתחלה הוא גם לא השתמש בהאקי. היכולת הכי לא מנוצלת שלו היא התנועה במהירות האור, זה בייסיקלי טלפורטציה וגם מספק מספיק האצה כדי ליצור הדף מטורף. ועם כל זה שהוא ניצל את הפרי שלו בצורה נוראית, כן היה לו שכל ולדעתי אפילו בלי האקי ובלי שימוש מוצלח בפרי הוא יכול לנצח הרבה מדמויות החזקות שהוצגו מאוחר יותר. הסיבה היחידה שהוא הפסיד זה שכח ההתקפה המוגזם שלו לא עבד על לופי. בסטאטים של פוקימון הוא 1000 מהירות והתקפה עם x50 Evasion (המקסימום של Evasion הוא x4, בעברית זה חמקנות? יכולת התחמקות? זה סטאט שמוריד סיכויי פגיעה בפקימון) וחרא של הגנות וחיים. באגי הוא באמת אחד הבלתי מנוצלים, הוא יכול לפרק את עצמו לחתיכות ולשלוט בחתיכות בנפרד, וזה אומר שהכוח שלו מספק לו גם יותר חסינות משיש לפירות הלוגיה, שנפגעים מהאקי, וגם יותר האצה ומרחב פעולה בהתקפות שלו. באגי הוא אחת הדמויות היחידות שמסוגלות לבצע כמה התקפות במקביל. החיסרון העיקרי שלו הוא מגבלה על הטווח שלו. הבעיה העיקרית עם ״פירות השטן הלא מנוצלים״ היא שמאז הצגת ההאקי לסדרה ההשפעה של הפרי על הכוח והפוטנציאל של דמות הולכים ונהיים קטנים יותר, ודמויות עם פרי מדהים וניצול מדהים שלו כמו דופלמינגו לא שוות כלום בלי האקי חזק. בין פירות הלוגיה באופן כללי יש רבים שלא נוצלו טוב, וגם פארמיסייה כאלו לא חסרים. הפירות היחידים שנוצלו בצורה סבירה הם פירות הזואן, שמספקים כוחות בסיסיים וישירים באופן יחסי. הדברים הכי פחות מנוצלים הם מי ים ואבן הים, שיכולים לשמש גם משתמשי פירות שטן כל עוד הם לא נוגעים בהם, ויכולים לשמש למלכודות ומגוון של המצאות מוצלחות יותר כמו רצפה, תותחי מים, ועוד. הם גם יכולים ליצור יתרון טקטי גיאוגרפי: אם האדמה סביב מארינפורד הייתה מלאה בבריכות מרחב התנועה היה מוגבל, ואם הים היה יותר רדוד באיזור מסביב הספינות לא היו יכולות להתקרב. נערך בתאריך אוגוסט 16, 2024 - על-ידי eri 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dogman 3 פורסם אוגוסט 16, 2024 שיתוף פורסם אוגוסט 16, 2024 לפני 2 שעות eri כתב: אנל היה ממש חלש יחסית לפרי שלו, ובגלל שהוא היה יחסית בהתחלה הוא גם לא השתמש בהאקי. היכולת הכי לא מנוצלת שלו היא התנועה במהירות האור, זה בייסיקלי טלפורטציה וגם מספק מספיק האצה כדי ליצור הדף מטורף. ועם כל זה שהוא ניצל את הפרי שלו בצורה נוראית, כן היה לו שכל ולדעתי אפילו בלי האקי ובלי שימוש מוצלח בפרי הוא יכול לנצח הרבה מדמויות החזקות שהוצגו מאוחר יותר. הסיבה היחידה שהוא הפסיד זה שכח ההתקפה המוגזם שלו לא עבד על לופי. בסטאטים של פוקימון הוא 1000 מהירות והתקפה עם x50 Evasion (המקסימום של Evasion הוא x4, בעברית זה חמקנות? יכולת התחמקות? זה סטאט שמוריד סיכויי פגיעה בפקימון) וחרא של הגנות וחיים. באגי הוא באמת אחד הבלתי מנוצלים, הוא יכול לפרק את עצמו לחתיכות ולשלוט בחתיכות בנפרד, וזה אומר שהכוח שלו מספק לו גם יותר חסינות משיש לפירות הלוגיה, שנפגעים מהאקי, וגם יותר האצה ומרחב פעולה בהתקפות שלו. באגי הוא אחת הדמויות היחידות שמסוגלות לבצע כמה התקפות במקביל. החיסרון העיקרי שלו הוא מגבלה על הטווח שלו. הבעיה העיקרית עם ״פירות השטן הלא מנוצלים״ היא שמאז הצגת ההאקי לסדרה ההשפעה של הפרי על הכוח והפוטנציאל של דמות הולכים ונהיים קטנים יותר, ודמויות עם פרי מדהים וניצול מדהים שלו כמו דופלמינגו לא שוות כלום בלי האקי חזק. בין פירות הלוגיה באופן כללי יש רבים שלא נוצלו טוב, וגם פארמיסייה כאלו לא חסרים. הפירות היחידים שנוצלו בצורה סבירה הם פירות הזואן, שמספקים כוחות בסיסיים וישירים באופן יחסי. הדברים הכי פחות מנוצלים הם מי ים ואבן הים, שיכולים לשמש גם משתמשי פירות שטן כל עוד הם לא נוגעים בהם, ויכולים לשמש למלכודות ומגוון של המצאות מוצלחות יותר כמו רצפה, תותחי מים, ועוד. הם גם יכולים ליצור יתרון טקטי גיאוגרפי: אם האדמה סביב מארינפורד הייתה מלאה בבריכות מרחב התנועה היה מוגבל, ואם הים היה יותר רדוד באיזור מסביב הספינות לא היו יכולות להתקרב. אני מסכים את מה שאתה אומר על אנל אבל אתה שוכח שהאחת מהסיבות הגדולות שלופי ניצח את אנל זה בגלל שאנל לא ידע מה זה גומי והיה ללופי יתרון עצום עליו בגלל זה בנוסף אני בהחלט מסכים שהסדרה היתה משתפרת אם היו שמים את אנל מאוחר יותר בסדרה והיינו רואים אחת מהקרבות החזקים ביותר ולא קרבות של חצי צחוק חצי רצינות לגבי מה שאמרת שלא מנצלים את הפירות אתה מבין שפירות זואן הכי קל לנצל אותם אין להם כל כך הרבה אפשרויות לדוגמאעם פרי זואן הוא אפשרות אחת שמתחלקת לשלוש (הווראיציות של כל משתמש) אז פרי פארמסיה או אחד שמתחלק לשולש שהשלוש מתחלקים לעוד שלוש וככל שזה יותררחוק מהמספר האחד ככה היכולות יותר חזקה אם הבנת את הכוונה שלי ויותר קשה לשלוט בהם בגלל זההם יותר חזקים ואחרון לגבי באגי רוב האנשים בוואן פיס נלחמים בקרוב עד אמצע כך שהטווח שלו יחסית סבבה ורח עוד כמה דמויות שיכולות לבצע מתקפות במקביל 1 רובים עם הכפילים שלה 2, לא זוכר את שמו אבל השציבוקאי לשעבר שהחיה זומבים והבוס של פורינה 3 זורו יכוללהתפצל לשלוש אנשים לא בטוח אם הוא נחשב 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eri 190 פורסם אוגוסט 18, 2024 שיתוף פורסם אוגוסט 18, 2024 לפני ב-16.8.2024 ב 11:29 AM dogman כתב: 1. אני מסכים את מה שאתה אומר על אנל אבל אתה שוכח שהאחת מהסיבות הגדולות שלופי ניצח את אנל זה בגלל שאנל לא ידע מה זה גומי והיה ללופי יתרון עצום עליו בגלל זה 2. לגבי מה שאמרת שלא מנצלים את הפירות אתה מבין שפירות זואן הכי קל לנצל אותם אין להם כל כך הרבה אפשרויות לדוגמאעם פרי זואן הוא אפשרות אחת שמתחלקת לשלוש (הווראיציות של כל משתמש) אז פרי פארמסיה או אחד שמתחלק לשולש שהשלוש מתחלקים לעוד שלוש וככל שזה יותררחוק מהמספר האחד ככה היכולות יותר חזקה אם הבנת את הכוונה שלי ויותר קשה לשלוט בהם בגלל זההם יותר חזקים 3. ואחרון לגבי באגי רוב האנשים בוואן פיס נלחמים בקרוב עד אמצע כך שהטווח שלו יחסית סבבה ורח עוד כמה דמויות שיכולות לבצע מתקפות במקביל 1 רובים עם הכפילים שלה 2, לא זוכר את שמו אבל השציבוקאי לשעבר שהחיה זומבים והבוס של פורינה זורו יכוללהתפצל לשלוש אנשים לא בטוח אם הוא נחשב 1. ציינתי בתגובה שלי את הסיבה שבגללה הוא הפסיד. אנל היה ממש חכם, הוא קלט מהר שחשמל לא עובד והחליף לנשק יעיל. אם זה היה כל אחד אחר אנל היה מנצח. 2. כמו שציינתי, הזואן הם בסיסיים וישירים ועל כן קלים יותר לניצול (לרוב). חלק מפירות הזואן דומים יחסית לפארמיסיה או אפילו לוגיה במקרה של מרקו, כך שהשימוש שלהם רחב יותר. 3. החיסרון של באגי הוא לא הטווח של המתקפות, אני מתנצל על שלא הייתי ברור. הכוונה שלי בטווח הייתה ״המרחק בין חלקי הגוף השונים. לא אמרתי שהוא היחיד שיכול לבצע מתקפות במקביל, רק ציינתי את זה כיתרון. לסיכום, פרי לא מנוצל נוסף- פרי המחסום (ברתולומיאו, בארק של דופלמינגו). פרי המחסום הוא פרי מדהים שיוצר שדה כוח בלתי שביר ויכול לעצב אותו לצורות שונות. אם הייתי צריך לנתח את היכולת שלו ולהציע חסרונות, יש 2. החיסרון הראשון הוא הכמות- יש כמות מוגבלת של ״חומר״ למחסום, אבל היא גדולה כל כך שזה לא מאוד משמעותי. החיסרון השני הוא כמות- יכול להיות רק מחסום אחד בכל פעם. בהתחשב ביתרונות והחסרונות של הפרי, ניתן היה ליצור סגנון לחימה גמיש מאוד שכולל הגנה בלתי שבירה, התקפות במגוון של סגנונות ועוד. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dogman 3 פורסם אוגוסט 18, 2024 שיתוף פורסם אוגוסט 18, 2024 לא חושב שאפילו אחד מהם יכול לקחת את פוקסי תקלוט שהוא מאט אותך לרמה שאתה לא יכול לזוז דוקר אותך וקפוט אם אנל יכל להשתמש בטלפתיה מסכים ויכוללהיות שבורלטמיאו לא חוסם את הקרן וההגנה רק נגד דברים פיזים אבל כנראה שלו מסכים שלבורלטומיאו יש פוטנציאל לא ענק והוא בהחלט ניצל חלק ממנו טוב מאוד ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eri 190 פורסם אוגוסט 19, 2024 שיתוף פורסם אוגוסט 19, 2024 (נערך) לפני ב-18.8.2024 ב 4:07 AM dogman כתב: לא חושב שאפילו אחד מהם יכול לקחת את פוקסי תקלוט שהוא מאט אותך לרמה שאתה לא יכול לזוז דוקר אותך וקפוט פוקסי עלוב, כולם כאן מתעלמים מהחסרונות של הפרי שלו… חיסרון ראשון- פוקסי חייב לפגוע במטרה עם קרן האטה. מטרות מהירות ומטרות עם האקי תצפית לא יושפעו מהיכולת שלו. חיסרון שני- ההאטה משפיעה רק על הגוף, כך שהאקי, יכולות של פירות פארמיסיה או לוגיה, ויכולות של פירות זואן שכבר הופעלו בנוסף לכוח הפיזי הטבעי הגבוה של חלק מהדמויות עדיין יכולים להגן על הגוף ואפילו לתקוף. כדי לסיים את הקרב בדקירה אחת פוקסי צריך דקירה חזקה מספיק לחדור דרך כל יכולת הגנתית קיימת, ואם הוא נכשל אז הוא בסכנה כי הוא התקרב אל היריב. אם הייתי צריך לחשוב על הפוטנציאל של פירות שונים כשאני מכליל את ההתעוררות שלהם, פרי האטה אולי היה יכול להיות קרוב לעצירת זמן, שזה די מרשים. לעומת זאת ההתעוררות בדרך כלל די שבורה, אז זה לא דווקא טוב. נערך בתאריך אוגוסט 19, 2024 - על-ידי eri ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
dogman 3 פורסם אוגוסט 19, 2024 שיתוף פורסם אוגוסט 19, 2024 ראינו דאםהוא מקיף את עצמו במראות הקרן נשלחת לכל מקום אז אפשר לשחק עם זה ממש האטהלמשך 20שניות זה מספיק בשביל לתתדקירה חזקה ולברוח או שהוא היה עם עוד אדם כמו מיהוק שזה היה תפקידו ההתעוורת שלו כמו שאמרת תהיה שבורה אבל מסכים איתך שמהירות תשבור את פוקסי בהחלט ועוד כמה דברים לא חשבתי על זה אבל לא מסכים לגבי מה שהצעת ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.