trenkl 463 פורסם אוגוסט 7 שיתוף פורסם אוגוסט 7 (נערך) שלום שלום מעריצים וותיקים שלי אז באיחור קצת גדול הנה הוא מגיע: מתחחחחחחחחחחח - האשכול הראשון שלי בפורום החדשששש!!! - ולכבוד המשועממים שלנו כאן בחופש (@yuuki ) - סיקור סרט! ~ ג'ון וויק: החלק הראשון | John Wick: Chapter 1 ~ אני מאמין שהרוב המוחלט של הקוראים לפחות שמע על סדרת הסרטים, שנחשבת לאחת מסדרת סרטי האקשן הכי מוכרות ומדוברות בעולם. האשכול הזה עוסק בסרט הראשון בלבד, בעתיד אולי אעשה על שאר הסרטים. נתחיל בסקירה קצרה על מאפייני הסרט: סוגה (ז'אנר למי שלא אוהב עברית): אקשן, פשע שנת יציאה: 2014 תקציב: בין 20-30 מיליון דולר הכנסות: 86 מיליון דולר במאים: Chad Stahelski, David Leitch דירוג גיל: 16+ שחקן ראשי: Kenanu Reeves (מטריקס) בתפקיד ג'ון וויק, הדמות הראשית ורוצח שכיר לשעבר שחקני משנה בולטים: 1. Ian McShane (שודדי הקאריביים - זרמים זרים) בתפקיד ווינסטון - מנהל הקונטיננטל 2. Michael Nyqvist (משימה בלתי אפשרית 4) בתפקיד ויגו טרסוב האנטגוניסט - מיליארדר ופושע הדמויות: ג'ון וויק - רוצח שכיר לשעבר, אלמן, שחוזר לחפש נקמה אחרי שמזכרת שאישתו השאירה לו נלקחת ממנו. ווינסטון - מנהל הקונטיננטל (מלון הפושעים), חבר וותיק של ג'ון וויק. שרל - פקיד הקבלה בקונטיננטל, חבר וותיק של ג'ון וויק. ויגו טרסוב - אביו של ג'וזף שמסתבך עם ג'ון וויק בגלל שטויות של בנו. ג'וזף טרסוב - פוגע במזכרת של ג'ון וויק מאישתו המנוחה וגורם לו לחפש נקמה. תקציר: ג'ון וויק הוא רוצח שכיר לשעבר, שפרש אחרי שפגש את אישתו הלן - וביקש לחיות איתה ביחד חיים רגילים. כשהלן נפטרה, ג'ון נכנס למשבר נפשי ולדיכאון - עד שהוא מקבל מתנה מאישתו (שדאגה שהוא יקבל אותה לאחר מותה) - כלב. ג'ון ממשיך בשגרת חייו שכוללת את שתי האהבות שנשארו לו - דריפטים משוגעים, ודאגה לכלב (הדרפיטים במהלך הסרט הזויים ברמה קיצונית). עד שיום אחד שתי האהבות נלקחות ממנו - וג'ון יוצא לחפש נקמה. טריילר רשמי: ~ דירוג אישי - 9/10 ~ - צפייה מהנה! - זה בעצם האשכול הראשון שלי בשנה פלוס האחרונות - אשמח לביקורות בונות, ולדעת אם יש ביקוש לעוד אשכולות. נערך בתאריך אוגוסט 7 - על-ידי trenkl 3 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 20 פורסם אוגוסט 7 שיתוף פורסם אוגוסט 7 וואו מרגש אחלה סרט שתדעו ברור שיש ביקוש לעוד אשכולותת ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 463 פורסם אוגוסט 7 מחבר שיתוף פורסם אוגוסט 7 לפני 36 דקות yuuki כתב: וואו מרגש אחלה סרט שתדעו ברור שיש ביקוש לעוד אשכולותת ראית אותו בכלל? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
megajoker 21 פורסם אוגוסט 8 שיתוף פורסם אוגוסט 8 מחכים לעוד אשכולות 🤩🤩 סרט מעולה (ראיתי אותו מזמן ככה שאני לא זוכר המון פרטים אבל אם תשים קישור אני אראה שוב ^^) 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
חתוליםהםהחיים 62 פורסם אוגוסט 8 שיתוף פורסם אוגוסט 8 לא ראיתי את הסרט אבל נשמע ממש מעניין 🙂 סיקור מאוד יפה כל הכבוד! 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 321 פורסם אוגוסט 8 שיתוף פורסם אוגוסט 8 סרט פסיכייייייייייייייייייייייייייי כמובן שראיתי אותווווו ממש אהבתיייי 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 20 פורסם אוגוסט 8 שיתוף פורסם אוגוסט 8 לפני 21 שעות trenkl כתב: ראית אותו בכלל? כמה אמון 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 463 פורסם אוגוסט 8 מחבר שיתוף פורסם אוגוסט 8 לפני 10 שעות megajoker כתב: מחכים לעוד אשכולות 🤩🤩 סרט מעולה (ראיתי אותו מזמן ככה שאני לא זוכר המון פרטים אבל אם תשים קישור אני אראה שוב ^^) יש פה עם כתוביות באנגלית https://pluto.tv/us/on-demand/movies/6348b32b57400d0013a37d50 לא פיראטי!! לפני 8 שעות חתוליםהםהחיים כתב: לא ראיתי את הסרט אבל נשמע ממש מעניין 🙂 סיקור מאוד יפה כל הכבוד! תראה תראה לפני 6 שעות TITAN כתב: סרט פסיכייייייייייייייייייייייייייי כמובן שראיתי אותווווו ממש אהבתיייי היידההה יוחאי יאחח לפני 23 דקות yuuki כתב: כמה אמון עדיין לא מאמין ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
megaman 3 פורסם אוגוסט 9 שיתוף פורסם אוגוסט 9 סיקור יפה מאוד😜 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 463 פורסם אוגוסט 10 מחבר שיתוף פורסם אוגוסט 10 לפני ב-9.8.2024 ב 4:02 PM megaman כתב: סיקור יפה מאוד😜 תודה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.