Jeff 281 פורסם ינואר 26, 2017 Share פורסם ינואר 26, 2017 (נערך) כלום נערך ספטמבר 27, 2017 על-ידי Jeff Lightning, DNF king, Eliz וגם 2 others 5 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 2,017 פורסם ינואר 26, 2017 Share פורסם ינואר 26, 2017 מדהים! זה משמח וגם עצוב ש''ראיונות עם ליאור'' נגמרה.תודה על האיזכור, שמחתי לעזור לך ^_^צחקתי מהראיונות ו גם אתה די ריגשת אותי בנימה אישית ורצינית.ליאור אוהבים אותך! ריעננת את הפורום עם התוכן והסגנון שלך כמו שרק אתה יודע ;)האשכול סומן כמומלץ. Jeff 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Lightning 15 פורסם ינואר 26, 2017 Share פורסם ינואר 26, 2017 אני משקה דיאטתי? עדן אברגיל ממליצה עלי? מה יותר טוב! *הולך לפינה בצד לבכות* Jeff 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
White Fang 269 פורסם ינואר 26, 2017 Share פורסם ינואר 26, 2017 ליאור, התוכנית שלך הייתה מיאשת עד שרציתי לבכות.אני ממש שמח מזה שיצא הפרק הזה כי עכשיו אני לא צריך להיות בכוננות לירידה למקלטים.אבל, עכשיו אני צריך לתרגל טיסה לארצות הברית כי התוכנית הזאת הייתה הנשק הסודי של ישראל, כאילו איך אנחנו כל כך חזקים?סתם סתם, אחלה אשכול ותוכנית XDקצת שגיאות, אבל נחמד לראות שאנשים לא משתנים XD. Jeff 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Jeff 281 פורסם ינואר 26, 2017 מחבר Share פורסם ינואר 26, 2017 ליאור, התוכנית שלך הייתה מיאשת עד שרציתי לבכות.אני ממש שמח מזה שיצא הפרק הזה כי עכשיו אני לא צריך להיות בכוננות לירידה למקלטים.אבל, עכשיו אני צריך לתרגל טיסה לארצות הברית כי התוכנית הזאת הייתה הנשק הסודי של ישראל, כאילו איך אנחנו כל כך חזקים?סתם סתם, אחלה אשכול ותוכנית XDקצת שגיאות, אבל נחמד לראות שאנשים לא משתנים XD.מה אני אעשה הכול עם סימני הפיסוקלא לימדו אותי איך לשים טוב חחחחחחח ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
sos322 89 פורסם ינואר 26, 2017 Share פורסם ינואר 26, 2017 אמרת לי שאני יופיע בפרק סיום *בוכה* ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
White Fang 269 פורסם ינואר 26, 2017 Share פורסם ינואר 26, 2017 מה אני אעשה הכול עם סימני הפיסוקלא לימדו אותי איך לשים טוב חחחחחחחליאור, תפתח כבר את החוברת בעמוד 17, אני מחכה 6 שנים.אמרת לי שאני יופיע בפרק סיום *בוכה*אופיע*אין מה לעשות ידידי, לא הכל מושלם בחיים. ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Jeff 281 פורסם ינואר 26, 2017 מחבר Share פורסם ינואר 26, 2017 ליאור, תפתח כבר את החוברת בעמוד 17, אני מחכה 6 שנים.אופיע*אין מה לעשות ידידי, לא הכל מושלם בחיים.אחי אני יודע לשים בכלליפשוט אני לא בטוח מתי נגמר משפט ומתי מתי זה עדיין הוא מבין?אמרת לי שאני יופיע בפרק סיום *בוכה*הופעת בתודותואכן כן אמרתי אבל תודות זה יותר חשוב לפי דעתי ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
White Fang 269 פורסם ינואר 26, 2017 Share פורסם ינואר 26, 2017 אחי אני יודע לשים בכללי.פשוט אני לא בטוח מתי נגמר משפט, ומתי הוא ממשיך, מבין?ככה זה אמור להראות....לא ככה:אחי אני יודע לשים בכלליפשוט אני לא בטוח מתי נגמר משפט ומתי מתי זה עדיין הוא מבין?-__- ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Jeff 281 פורסם ינואר 26, 2017 מחבר Share פורסם ינואר 26, 2017 ככה זה אמור להראות....לא ככה:-__-אני בכוונה לא שם סימני ניקוד בתגובות כי אין לי כוח.מרוצה? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
White Fang 269 פורסם ינואר 26, 2017 Share פורסם ינואר 26, 2017 אני בכוונה לא שם סימני ניקוד בתגובות כי אין לי כוח.מרוצה?אולי....ואולי לא...כן, אני לא מרוצה... ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Jeff 281 פורסם ינואר 26, 2017 מחבר Share פורסם ינואר 26, 2017 אולי....ואולי לא...כן, אני לא מרוצה...בו נגמור את השיחה פה, סבבה? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
White Fang 269 פורסם ינואר 26, 2017 Share פורסם ינואר 26, 2017 בו נגמור את השיחה פה, סבבה?בוא*בסדר... ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אמיר147 104 פורסם ינואר 26, 2017 Share פורסם ינואר 26, 2017 חבל, זו הייתה תכנית מדהימהבהצלחה בהמשך ;) Jeff 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
sos322 89 פורסם ינואר 26, 2017 Share פורסם ינואר 26, 2017 דבר ראשון זה סוס322 ולא 332דבר שני אתה לא מפסיק עם הסדרה *לוקח סכין* *מסתכל עליך* Jeff 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Jeff 281 פורסם ינואר 26, 2017 מחבר Share פורסם ינואר 26, 2017 חבל, זו הייתה תכנית מדהימהבהצלחה בהמשך ;)תודה רבהאל תדאג בקרוב יהיה קאמבאק שלי בפורום ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
DNF king 67 פורסם ינואר 28, 2017 Share פורסם ינואר 28, 2017 צר לי לומר שרק עכשיו שמתי לב לפרק (אני לא חבר טוב במיוחד XD)הקריאה הייתה מאוד מהנה, חבל זה הפרק האחרון, רגע מה קורה כאן?! רגע!? לא לאאאאאאדן 2: זה הוא לא הסוף מוחעחעחעחע אני אדאג לזה שתהיה עונה 2!!!!! דן 1: דן 2: *מאיים על כולם עם סכין* אם אתם לא תעשו עוד עונה כולכם תמותו! מהחפירות שלי אליכם בפרטי מוחעחעחעחעחעחעאני באמת מקווה לעונה 2... אבל עד אז ביי! Jeff 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Jeff 281 פורסם ינואר 29, 2017 מחבר Share פורסם ינואר 29, 2017 צר לי לומר שרק עכשיו שמתי לב לפרק (אני לא חבר טוב במיוחד XD)הקריאה הייתה מאוד מהנה, חבל זה הפרק האחרון, רגע מה קורה כאן?! רגע!? לא לאאאאאאדן 2: זה הוא לא הסוף מוחעחעחעחע אני אדאג לזה שתהיה עונה 2!!!!! דן 1: דן 2: *מאיים על כולם עם סכין* אם אתם לא תעשו עוד עונה כולכם תמותו! מהחפירות שלי אליכם בפרטי מוחעחעחעחעחעחעאני באמת מקווה לעונה 2... אבל עד אז ביי!אם תיקח חלק בה אולי יהיה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts