itay1246 6 פורסם אוגוסט 4 שיתוף פורסם אוגוסט 4 שם במשחק:ITAYYYYYy רשימה של החפצים שקים: שק קטן-להוריד קצת שהאחרים יהיו יותר מורגשים כי 90%מהשקים הם קטנים ובואו זהב 1 ו1000 בהתראה של פעם ב 10 15 דקות זה לא משתלם (לפחות אצלי זה ככה) בינוני-להעלות משמעותית שיהיה מורגש קצת פחות משק קטן שיהיה ערך לשקים ויהיה יותר קל להשיג זהב ולא שק של זהב1 פעם ברבע שעה גדול-להעלות קצת שיהיה יותר מורגש כי הוא יוצא 1/30 שקים כל האבנים-אין לי מושג למה הורידו תסיכוים של האבני רבייה והגנה ממש קשה להשיג עכשיו סילבר בכמות נורמלית שמספיקה לקנות ולעשות דברים במשחק טבעות-להעלות קצת שיהיה יותר מורגש למה במצב עכשיו זה נס אם יוצאת טבעת כולם יסכימו איתי כמו שאנחנו אומרים בצאט תיבות-לא יודע אם זה רק אצלי אבל מאז שחזרתי לעשות קרבות לא מצאתי פלטינום אחת או תיבת זהב אחת וזה מבאס כי זה לא היה ככה פעם וכל הכיף שהיה בתיבות נעלם לי כל השאר בסדר ואין צורך לשנות סיבה: חזרתי לשחק קבוע אחרי הפסקה קטנה ומרגיש שקשה פי 100 להתחזק ולהשיג דברים וגם ראיתי את הקושי של השחקנים החדשים בליגה שמתקשים להתקדם ולהתחזק ונשארים באותו מצב לתקופה וזה לא היה ככה לפני כמה חודשים- תקופת איוונט הדרקונים והמלאכים אני יכול להגיד שהיה הרבה יותר כיף ומעניין לשחק בתקופות האלה מרגיש ששינו הרבה דברים לרעה וההצעה שלי תשפר את החוויה במשחק אשמח אם תשימו לב אני מבטיח שההצעה לא תשנה את השוק ואם כולם ידעו לא להגזים במחירים ולקנות ביקר הכל ישאר באותה רמה ויהיה טוב לכולם 3 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yohay 4 פורסם אוגוסט 4 שיתוף פורסם אוגוסט 4 מסכים לגמרי קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
itay1246 6 פורסם אוגוסט 5 מחבר שיתוף פורסם אוגוסט 5 תצביעו תצביעוו כרגע יש 10שחקנים בעד שזה אומר הרבה קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 59 פורסם אוגוסט 6 שיתוף פורסם אוגוסט 6 לפני 5 שעות itay1246 כתב: כרגע יש 10שחקנים בעד שזה אומר הרב לפני 13 שעות itay1246 כתב: תצביעו תצביעוו עשית שתי הודעות ברצף תדווח קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 311 פורסם אוגוסט 6 שיתוף פורסם אוגוסט 6 לא עשית מספיק קרבות להשיג סילבר נהיה פה כלום אני משיג בלי להתאמץ 150k בלי למכור כלום רק משקים אבנים קל למצוא אם אתה צריך דבר איתי יש לי מעל 100 מכל סוג כנל תיבות, יש ימים שאני מוצא 4 תיבות זהב שזה פצצה רק טבעות ושק שלל בינוני-קשה-ענק חייב לעלות קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 463 פורסם אוגוסט 8 שיתוף פורסם אוגוסט 8 לפני ב-5.8.2024 ב 7:59 PM itay1246 כתב: תצביעו תצביעוו כרגע יש 10שחקנים בעד שזה אומר הרבה כי שחקנים תמיד יהיו בעד הצעה שמועילה להם קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
itay1246 6 פורסם אוגוסט 11 מחבר שיתוף פורסם אוגוסט 11 ברור שהם יהיו בעד מה שמועיל להם המשחק לא במצב טוב אין איך להשיג זהב וכסף וזה רע מוריד את כל הפואנטה מהמשחק שבתחילת המלחמה וכמה חודשים טובים אחרי היה אפשר להשיג הרבה דברים ובאמת להתקדם במשחק ולא כמו עכשיו שאי אפשר לעשות כלום ולהשיג כלום לאנשים אין מספיק זהב להחליף משימות בפאס מרוב שאי אפשר להשיג כלום הפואנטה בהצעה הזאת זה לסדר את המשחק כמו שהיה פעם קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Doom man 336 פורסם אוגוסט 23 שיתוף פורסם אוגוסט 23 שלום, הסיכויים למציאת שקי שלל עלו כיומיים לפני פתיחת האשכול, והסיכויים למציאת טבעות עלו כשבוע לפני פתיחת האשכול הנ"ל, ולכן הסיכויים הללו ישארו ללא שינוי. בנוסף, הנימוק שמוצג באשכול להורדת הסיכויים למציאת שקי שלל קטנים הוא שגוי, וזאת משום שהאפשרות למצוא חפצים אחרים בלתי תלויה באפשרות למצוא שק שלל קטן, הורדת הסיכויים לא תגרום להשגה מוגברת של חפצים אחרים. יתרה מזאת, הסיכויים למציאת אבני רבייה/מגה/מצב ותיבות ישארו ללא שינוי, סיכויי המציאה שלהם מאוזנים כרגע. בנוסף, העלאה של סיכויי מציאה אלו עשויה לגרום להצפה של כסף ותיבות במשחק. תודה על הצעתך, נשמח לראות הצעות נוספות ממך בפורום המשחק, ננעל. קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות