מעבר לתוכן

דמויות לרשתות חברתיות

בעד או נגד  

2 הצבעות

1. 1. אתם בעד הרעיון?

• אני בעד
      2
    • אני נגד
      0

הודעות מומלצות

שם במשחק: NaZeLeT

https://www.pokeisrael.net/?page=profile&player=NaZeLeT

ההצעה : דמויות לרשתות חברתיות

תיאור ההצעה : ההצעה שלי היא מאוד פשוטה ואני חושב שהיא יעילה להוסיף דמויות לעוקבים מרשתות החברתיות של הליגה אני אתן דוגמא : אם נכנסת לשרת דיסקורד קיבלת דמות חינמית רק לאנשים שבשרת דיסקורד יכול לעבוד אותו עיקרון גם על טוויטר יוטיוב אינסטגרם (אין לי מושג אם יש לכם אז אל תשפטו)

במה ההצעה תשפר את חווית המשחק: אני חושב שאם תעשו את זה זה יעודד אנשים להכנס לשרת הדיסקורד של הליגה או לעקוב בטוויטר או ביוטיוב וכו ( שוב אין לי מושג אם יש לכם אני יודע שיש לכם רק דיסקורד ) המשך יום טוב למנהלים ולצוות וגם לשחקנים 🙂

נערך בתאריך - על-ידי NaZeLeT
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אהבתי מאוד את הרעיון, אבל אני לא בטוח ב100% אם הוא ניתן לביצוע.

היה מגניב אם גם היית מראה דוגמאות לדמויות שהיה אפשר להשיג מהרשתות (דמויות חדשות כמובן).

חסר לך סקר בעד+נגד- כדאי להוסיף.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הוספתי סקר אינני הוסיף דוגמאות לדמויות מהסיבה שאני לא יודע איך למצוא בנוסף הוא ניתן לביצוע אפשר לתכנת בוט מהדיסקורד הבעיה שזה לוקח זמן והרבה אנרגיה

נערך בתאריך - על-ידי NaZeLeT
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני מכיר אתר אחר שעשה בוט כזה ב3 ימים פשוט צריך למצוא מתכנת בוטים בדיסקורד יש הרבה שיעשו את זה בתמורה לתשלום כמובן

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני ב-4.8.2024 ב 6:59 PM NaZeLeT כתב:

אני מכיר אתר אחר שעשה בוט כזה ב3 ימים פשוט צריך למצוא מתכנת בוטים בדיסקורד יש הרבה שיעשו את זה בתמורה לתשלום כמובן

יכול להיות שיש משימות קודמות דחופות יותר 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר...

שלום,

הרציונל והרעיון העומד מאחורי ההצעה מובן והגיוני - העלאת הנוכחות והפעילות של השחקנים בפלטפורמות השונות המשויכות למשחק. עם זאת, כרגע אין באפשרותנו דרך ליישם זאת על מנת שזה יעבוד בצורה אוטומטית.

בנוסף, במשחק ישנם קישורים ישירים לרשתות החברתיות של הליגה(דיסקורד, פייסבוק), כך שהכניסה אליהם נגישה לכל שחקן בכל רגע נתון. 

יתרה מזאת, מומלץ להיכנס לשרת הדיסקורד של הליגה, וזאת משום שנשלחים בו עדכונים שוטפים על המתרחש במשחק ונערכות בו פעילויות נושאות פרסים, כאשר ייתכן שבעתיד יערכו פעילויות שהפרס לזוכה בהן יהיה דמות.

תודה על הצעתך,

נשמח לראות הצעות נוספות ממך בפורום המשחק,

ננעל.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• Doom man נעל את אשכול
אורח
נושא זה נעול לתגובות חדשות.
  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...