-
צופים לאחרונה 0 משתמשים
- אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
-
פעילות אחרונה
-
-
0
הרפתקאות יונתן. פרק מיוחד. הסיפור של שרף.
פרק מיוחד שקיעת השמש של יום אביב, בין שורת עצי ברוש בחצר, נגמר יום הלימודים וכולם חוזרים הביתה. ילדים יוצאים בקבוצות ויוצאים מהשער. חוץ משניים, ילד עם שיער בלונדיני מבולגן ועיניים יפות וילד עם שיער שחור מסודר ובגדים מגוהצים. עמדו בשער הבית-ספר והביטו זה בזה בחיוך זדוני. "מוכן שפר?" נשאלה השאלה בקול ערמומי, "ברור" ענה בהחלטיות "אבל הפעם לא תנצח אותי, קדימה!!! תחרות שלושים ושתיים", הילדים שרף ושפר פנו אל השדה והחלו לספור פרפרים, כתומים כחולים סגולים בעיקר לבנים, עברה שעה ועקבות השמש כמעט נעלמות, "טוב אני ספרתי 34 פרפרים, כמה אתה ספרת שרף?", במבט נפול השיב "29, באמת ניצחת אותי הפעם". כך תמיד הם עשו, תחרויות אקראיות ומוזרות, הם היו החברים הכי טובים והיחידים, פשוט כל שאר הילדים לא התחברו אליהם, כיתה ה' הזמן הכי טוב שהיה להם בחיים. "פעם אחרונה שאתה עושה את זה!" צעקה אימו של שרף "אתה תמיד חוזר מאוחר!". שרף שישב על הכורסה לא התרגש, הוא ידע שאימו רכה מכדי להעניש ואביו פשוט לא יודע מה נחשב עונש, הוא היה מוגן, למרות זאת לחטוף צעקות בצורה שמחר כל השכנים ישאלו מה עשית הפעם נראה עונש מספיק טוב, הוא לא גילה מעולם שאם היו מונעים ממנו להיפגש עם שפר זה היה העונש הכי נוראי, וככה הימים הצעירים של שרף יכלו להימשך לנצח, לפחות כך הוא חשב. נגמר פסח חוזרים ללימודים. ועכשיו שרף יכול לפגוש את שפר, כל החג הוא היה אצל בני דודים ועתה נשוב לשגרה. כולם הגיעו לכיתה התיישבו במקומות, חוץ משפר. זה היה מאוד חשוד בעיני שרף, שפר הרי ילד דייקן, אולי פשוט הוא מתעכב, ארוחת צהריים ואין סימן לשפר. כל היום עד הדקה האחרונה שרף המתין להיפגש עם שפר ולדבר איתו על מה קרה בפסח. אחרי הדקה האחרונה שרף יצא מהכיתה וראה במסדרון את אביגיל אחותו הגדולה של שפר. "אביגיל, תגידי איפה שפר?." היא הביטה בו מלמעלה (כי היא גבוהה ממנו) במבט מתחמק ואז התאנחה אנחה גדולה, "שרף, גם לי זה קשה, אז תדע,שפר מת", שרף נבהל והזתעזע "על מה את מדברת? רק אנשים זקנים מתים". במבט מיואש ענתה לו "לא תמיד". שרף ניסה לעצור את הדמעות בעיניו "אבל המורה לימד אותנו על הנביאים שהם יכלו להחיות מתים אז אולי אפשר..". אביגיל קטעה אותו "אין בימינו נביאים". שרף חזר עצוב ומדוכא לביתו. חברו הטוב אבד ממנו, הוריו גילו זאת אחרי קצת זמן וקיוו שהוא יתנחם. שרף המשיך ללמוד בבית ספר אך הוא לא אמר שלום לאף אחד, לא היה לו רצון לדעת דברים, הציונים שלו התדרדרו, הוריו החליטו לעבור דירה ולהעביר את שרף לבית ספר אחר. הם לא ידעו ששרף לא התכוון להתיידד עם אף אחד, הוא פחד לאבד שוב חבר קרוב. היום האחרון בו שרף היה בביתו היה יום שמשי באביב. אבא של שרף הגיע אליו בסבר פנים חמורות "שרף! אתה בן 18 תתאפס על עצמך כבר". שרף שתק מעט וענה "אני רוצה למות" אביו נרתע "אם אני אמות אני אפגוש את שפר". האב הרגיש שאפלה כבדה עוטפת את בנו. "התחרפנת! אתה רוצה להרוג את עצמך?!" ,שרף הרכין את ראשו "לא". למחרת. שרף וכל חפציו נעלמו מהבית. נותר רק מכתב בו הוא כתב להוריו שהוא יוצא למסע מסביב לעולם במטרה למות בתאונה מחרידה. מה שהוא לא ציפה לו זה כמה קשה להיפגע באסון בחיק הטבע, הליכה במדברות, טיפוס על הררי קרח, ציד כרישים, הר געש, ב'נג'י מעל נחל שורץ תנינים, כך ימיו חלפו עד שראה כתבה על אדם שנהרג בג'ונגל בדרום אמריקה. בדרום אמריקה שרף הלך בין סבכי עצים ואדמה מלאה חרקים לא ידועים לו, הליכתו הייתה מעט עקומה מרוב דקירות של קוצים בברכיו, לפתע משהו ניצנץ מולו מתוך חור קטן בארץ, הוא התקרב והוציא את הדבר מהאדמה, רעד עבר בכל גופו והוא התעלף, חלף זמן לא ידוע ושרף התעורר, הוא הזיז את ידו ונגע בראשו ונבהל "אאההההה נחשששש!!!!!!!" כשתי דקות לקח לו להבין ששתי זרועותיו נהיו פשוט נחשים, הרבה יותר מלחיץ. רגע אחד, איפה החפץ שהוא הרים? שרף הביט לצדדים וראה איש מבוגר עם עיניים אדומות בורקות לבוש בגדים קרועים, מחזיק בידו פסלון של איש אוחז חנית, ביד השנייה מכשיר קשר. "בוס המשימה נכשלה איזה נער אדיוט נגע בחפץ והוציא ממנו את כל האנרגיה". הבוס ענה "תביא אותו". האיש המבוגר הפנה פניו אל שרף "נער בוא איתי" שרף זז מעט אחורה "מי אתה?". האיש המבוגר שהה וענה "אברינו, אבל תקרא לי רק אדום-מדם" ישראל, בסיס סודי מתחת לעיר בית-שמש. שרף לבוש בכפפות שכיסו את ידי הנחש החדשות, ונכנס לשיחה עם הבוס של הארגון, "שלום אני עוזה הבוס של עין-הצדק, עכשיו אשאל אותך כמה שאלות" -או-קיי -אתה מאמין בשכר ועונש? -כן -אתה מאמין שצדיקים הולכים לגן-עדן ורשעים לגיהנום? -כן -אתה מאמין שחבר שלך שאדום-מדם סיפר לי עליו, שפר, היה צדיק? - (בדמעות) כן -אז תהיה אדם טוב וצדיק ובעולם הבא תפגוש את חברך, והשאלה האחרונה התרצה להצטרף לארגון שלי? שרף בן 27. רצח את מי שהיה המאסטר שלו ונהיה חבר של נער בשם יונתן וילד בשם אושר, עזר בפינוי הבסיס הישן ובבניית הבסיס החדש, ניצב עתה באחד הרגעים הגורליים בחייו, הוא נכנס לבית-קפה התיישב במקום שאמרו לו ופנה לאישה שהיית מולו "שלום". -
-
0
הנבלים של האגדה של קורה חלק 2 - הברית בין קפיטליזם והשטן
היוש מחפשי פוקימונים חזרנו לנושא השנוא על כולם אבל שכולם אוהבים כי זה הנושא היחיד בסדרה ה נ ב ל י ם ואחרי שהכותבים ראו שהססיידקווסט שלהם עם אווטאר חדשה שנלחמת במהפיכה טוטאלית של לא כשפים נגד מעמד הכשפים הזבאלות + מלחמה קטנה יותר נגד כשפים פושעים בשני שקל מושך קהל.... הם הבינו שקהל = כסף ואיזו דרך למשוך קהל מהעונה הכי גרועה בסדרה אה? בילד אפ בצד הנה הבעיות בנבלי העונה השנייה: הם חשבו שתהיה עונה אחת ודי + הם חשבו שהעונה השנייה תהיה אחרונה מתכון לאסון ולכן לא ממש ברור מה ומי הקונפליקט החומרי רוחני: הבסיס לקונפליקט העונה השנייה הוא הביקור של אונלק שליט המים הצפוני בדרום לחגיגות פסטיבל הרוחות שדי הוזנח 170 שנה. השבט הדרומי אימץ את המודרנה שבאה עם לבנות מדינה מחדש אחרי מלחמה אבל... לאונלק היה דחוף לנאום על "חברה מה עם המסורת שבת היום" בסיס נהדר לסיפור רק חבל שהוסיפו עוד זבל איפה שלא צריך הפעם לפסטיבל הרוחות יש משמעות כי בקרוב יהיה אירוע של פעם בעשרת אלפים שנה. איך האווטאר הכל יכולה תיכנס לזה אחרי שהשיגה שליטה על מצב האווטאר? פשוט מאד תוציאו לה את המוח 🙂 אונלק משכנע את קורה לפתוח שער לעולם הרוחות שהופך לתירוץ לכבוש את השבט הדרומי רק אחרי שאונלק מנסה להרוג את אבא שלה היא מקבלת טיפה מוח ומבינה שהמורים שלה צדקו שהיא דיבילית והבן זוג שלה צדק כשאמר שאין לו כח אליה ולטמטום שלה וביחד עם וריק הם בורחים לרפובליקה גם מכוחות הצפון וגם מארוסתו המשוגעת של בולין הדביל (כן כולם דבילים בעונה הזו) כי זה מצחיק שכותבים זוגיות רעילה כשהבן זה שחוטף מכות. וריק: עשיר ואדיוט עם רעיונות שלפעמים עובדים. אמור לייצג את תפקיד הזיליארדר שמשקיע טונות כסף בשטויות רק כי הוא מספיק אדיוט לכך. כן עדיין מדובר בדמות מצויירת ולא אלון מאסק לכאורה... מה חסר לו בחיים? עוד כסף! ולכן וריק מנצל את קורה בשביל שהרפובליקה תתערב במלחמת אזרחים רק כדי שיוכל למכור נשק לכולם דרום צפון מרכז תוך כדי שהוא ממציא את התמונות הזזות הmovericks" כדי ליצור סרטי תעמולה מחרחרי מלחמה די גזעניים (הוא רק בת חמודה של הלו קיטי) כיצד מתסבכים זאת יותר? מאקו מלשין על קורה לנשיא וקורה שוברת את תחנת המשטרה באופן שגורם ללין בייפונג לקלל בניקולדאון ואז להגיד "סליי קווין" (גברת אל תעודדי את זה) מקורות: אחרי שקורה בורחת ואז מאבדת את הזיכרון היא מגיעה למקדש אומת האש ועוברת תהליכים פנימיים של האווטר הראשון הומלס עני שמנסה למרוד ואז מגרשים אותו להיות הומלס עם הרוחות ביער שם הוא לומד כשפות אש ופה אנחנו מגלים מי הנבל האמיתי.... הכותבים! (סתם) אווטאר מאד מושפע מתרבות המזרח וחלק מאד מרכזי שם הוא הדואליות של טוב ורע כלומר הם לא אוייבים אלא אותה יישות בהרמוניה אווטאר לקח את הדואליות והפך אותה לאבסלוטיות לכאורה בהשפעת זורואסטריניזם (דת אירנית עתיקה שיש שני אלים אחד טוב ואחד רע) באמצעות אסתטיקה וצבעים אבל.... בגלל שהדת הזו לא ממש קיימת היום הם זרקו את הטוב ורע של הנצרות כדי שמישהו בקהל יבין חוץ מהיורם השכונתי. רוח הטוב היא אישה לבנה נחמדי כזו וזוהרת ממש מתוקי רוח הרע? גבר אדום שחור (כדי להזכיר לנו שהוא מבוסס על זורואסטריניזם) עם קול מעוות ומרושע (איכס בנים איכס שחור איכס מרושע) ואפילו שמו את השחקן של פלנקטון כדי שנדע שהוא ממש רשע שרוצה לעשות מקורה קציצות סרטן (אל תעשה את זה לקציצת סרטן יש יותר שכל) ושם מתגלה הקרב הגורלי בין הטוב לרע שקורה כל 10 אלף שנה (נוצרים פרוטסטנים בקהל? מישהו?) אחרי שקורה יוצאת מזה היא חוזרת לסרטן הפריך- סליחה לרפבליק סיטי להזהיר את הנשיא שמחליט להיות אדיוט האלטרנטיבה? קורה ומשפחת אוויר ילכו למסע קסום בעולם הרוחות שנכשל ואז מסע קסום נוסף בעולם הרוחות שנכשל ואז עוד אחד ועוד אחד ( לא היינו בסרט הזה כבר?) ואז מגיע קרב קאיג'ו מסריח עם לייזרים וג'ינורה היא מלכת הפיות ומפזרת אבקת קסמים להציל את היום וריק במהלך קרב הלייזרים בורח מהכלא (הוא בנה את הכלא ולכן יש לו חדר בית מלון בתור תא ויש לו משרתת) הסוף? קורה נזכרת שמאקו הוא חבר זבל ואסאמי זורקת אותו שוב כי הוא זבל ואז קורה החליטה להשתמש בקצת שכל שלה כדי להשאיר את עולם הרוחות מחובר לעולם החומר שזה מה שהרע רצה מלכתחילה בקצרה: העונה יכלה להיות פרק אחד בודד אם לקורה היה יותר מוח מקציצת סרטן או אם הכותבים היו יודעים לכתוב בנות באופן לא דבילי תפקידים בולטים של הטובים: בולין: דביל ושק חבטות קורה: אהבלה עם כח מאקו: גבר תל אביבי ממוצע אסאמי: בחורה + אפה (היא הנהגת של צוות אווטאר + מותר לה להרוג אנשים) לין בייפונג: אם לא תלמד תהיה שוטר משפחת אוויר: חהחה מלחמת אזרחים + ג'ינורה מלכת הפיות דוד אירו: להזכיר לנו שהקודם היה יותר טוב עולם הרוחות: פטרייה ענקית, אולי ידידותית -
1
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הישגים אחרונים

הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.