מעבר לתוכן

השעייה מטונטיר הליגה

Ronaldo

הודעות מומלצות

שם במשחק:ronaldo

קישור לפרופיל:https://www.pokeisrael.net/?page=profile&player=Ronaldo

קישור לעמוד עם הבעיה:

תיאור הבעיה:השעייה מטורניר הליגה ,בגלל סיבות עבר מונעים ממני להירשם לליגה,לדעתי מה שהיה פעם תם ונשלם ,אין טעם למשוך את זה עוד מה שגם קיבלתי על זה עונש ולא קיבלתי פרסים שהגיעו לי ו100 זהב לא הוחזר לי ,כעונש ,לכן אין היגיון להעניש אותי פעם נוספת ,כי כבר נעננשתי ,דבר נוסף עכשי יש לי dis מה שלא היה פעם , אוכל לתקשר עם מנהלים בצורה סדורה יותר ,אנסה להשתפר את התנהגותי  כדי להתמודד בליגה המוכחית ,רק לזכור ולהתחשב שיש ליגה פעם בשנה מה שדופק אותי 

,אהיה כנה,גם בדיעבד לא חושב שהגיע לי מה שקרה ,אני זוכר שהתרוצצתי בין המנהלים להגיד שהקרבות לא מתנהלים לא בגללי ,וכן גם ביקשתי הארכה (בקרב מול leafeon) ולא קיבלנו ועשינו קרב ,ברגע שהתאפשר לנו ,באותו יום בהבדל של כמה שעות ,הכעס שלי היה וישנו על הידיעה שכל הזמן דיברתי עם המנהלים שאחד המתמודדים פשוט אף פעם לא היה נוכח לקרב ,וכל הזמן אמרתי להם באופן יום יומי ובסוף נתנו לו ניצחון ,בגלל חוסר הבנה בשעות שהיו בשיחות שגם שם לא היה זמנים כמו 7:40 ,אלה אמרתי שעה כסימן שאלה ולא בעוד שעה ,זהו 

תמונת מסך רלוונטית - חובה:

שגיאה במסך (אם יש):

נערך בתאריך - על-ידי Ronaldo
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 2 שבועות מאוחר יותר...

שלום רב,
בליגה הקודמת היו מספר מקרים שהיית מעורב בהם וההתנהלות מצידך לא הייתה תקינה - לא פעלת בצורה המיטבית על מנת לבצע את כל הקרבות שלך בזמן המוקצב להם.
כשמשתתף נרשם לטורניר הליגה הוא מחויב לעמוד בחוקי הטורניר, להתנהל לפיהם ולבצע את הקרבות שלו כראוי ובזמן. משתמש שמפר את הכללים הללו יענש בהתאם למקרה. העונש שלך כלל אי החזרת פיקדון, ממון מחשבונך וגם השעיה מטורניר הליגה באופן חד פעמי.
מהכתוב באשכול ניתן להסיק שאתה משתדל ליצור יותר דרכים לתקשר עם משתמשים ובכך להעלות את רמת הזמינות שלך. עם זאת, העונש שלך ישאר בעינו, וכפי שנאמר לך הוא חד פעמי, כלומר, החל מהליגה הבאה תוכל לחזור להשתתף בטורנירים. בנוסף, הליגה כבר החלה, ולכן אין אפשרות להירשם אליה.
ננעל.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• Doom man נעוץ, נעל וגם הוריד מנעוץ את האשכול
אורח
נושא זה נעול לתגובות חדשות.
  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...