מעבר לתוכן

סיקור זמר איזי

jek123

הודעות מומלצות

שלום לכם בני כוכב הארץ ובני כוכבים אחרים!

החלטתי לסקר זמר. (לא באמת החלטה שלי אסביר אחכ) ומי שקרא את הסיקורים האחרים שלי יודע שאחד מהזמרים האהובים עלי זה איזי אז אני אסקר את אודיה! צוחק... סיקור על איזי התחלנו!

איזי או בשמו האמיתי ארז שרון (כמו שנאמר בשיר תתעורר כפרה) הוא שחקן, מדובב, וכמובן זמר. (השםEZ הגיע מהשם ארז EreZ)

ארז נולד בכפר סבא ב1987 ב9 ביוני (כמו שנאמר בשיר אליהו) ובגיל 12 נכנס לעולם המוזיקה בגילאים 15-17 השתתף בהרבה תחרויות וזכה בהפקת שירים חדשים

אחרי הצבא הוא הקים עם DJPM את "התיירים" ובמקביל השתתף בהרכב "האידיוטים" והוציא איתם שירים

2011 4 באפריל. איזי הוציא את השיר "כלבויניקית" שבדרך קסם כל המדינה שמעה עליו ועד היום שומעים אותו (בזכות השיר הזה מכירים את איזי)

2012 12 בדצמבר. איזי פרסם את האלבום "תעשו לי מקום" שגם הצליח לא מעט (מכירים כולי בהיי?)

חנוכה של 2012. איזי הופיע בפסטיגל.

2 במאי. הוציא את השיר צהוב עולה (לצערנו לא מדובר על בית"ר ירושלים אלא על מכבי תל אביב שלקחה אליפות).

4 בספטמבר 2013. איזי מוכתר לפריצת השנה.

10 בפברואר 2014. איזי מוציא את השיר בין הבודדים שמצליח מממש.

מרץ 2014. איזי מדובב את טרזן בסרט (תנחשו)... טרזן!

15 ביולי 2015. איזי מוציא את האלבום "לא לילדים" שבו הוא בעיקר אומר "לא מעניינות אותי הביקורות שלכם" (השם "לא לילדים" הוא מין תשובה לאימהות שכעסו על זה שיש לו קללות בשירים) אפשר להבין מהשם של האלבום שהוא "לא לילדים"

ב2018 הוא הוציא את האלבום "חומרים מתחילת הדרך" שבו יש אוסף של שירים שיצאו לפני האלבום " תעשו לי מקום" וביניהם השיר "לא מפסיק לחלום" שנכתב באזור 2018 כתגובה ל"ירידה" שלו

ב2020 2 בינואר. איזי הוציא את האלבום "אין בעד מה" שלא זכה להרבה חשיפה ולמרות שיש שם שירים מעולים אף אחד בערך לא מכיר אותו. באלבום הזה הוא אומר בעיקר שצריך להשאר מאוחדים, כנראה כתגובה לקורונה.

ב2022 12 בדצמבר. איזי  הוציא את האלבום אייקון שמציין עשור לאלבום הראשון "תעשו לי מקום" ולדעתי השיר המרכזי שם הוא "אליהו" שבוא הוא משתף מלא אומנים צעירים ואומר (לדעתי): "עשיתם לי מקום עכשיו תעשו מקום לדור הבא"

27 ביוני 2023 הוא התחתן עם שניה הדר

ב11 באוקטובר 2023 הוציא את השיר" 7 באוקטובר" כתגובה לשבת שמחת תורה ולאחר מכן הוציא את השיר חורף 23 עם אודיה גם כתגובה למלחמה.

דעתי האישית:

איזי הוא זמר מיוחד. לא מעניין אותו הכסף (כי עם זה רק בשביל הכסף כבר הייתי מסלסל) והוא עושה את זה בשביל עצמו (נתתי את הלב פה נראה לך אכפת לי אם אני בטופ 3?) הוא מודע לעצמו (והיו לי טעויות בשירים שלי)(הרוב אצלי בסדר והשאר בטיפול) ויש לו עקרונות (באמת שקשה לי לראות את זה ולשתוק) אבל אחת מהחסרונות שלו זה שעם כל הכבוד הוא לא מקצועי. הוא לא זמר טוב ולא ראפר טוב. ולדעתי זאת הסיבה שהוא "נפל". אבל בכל זאת יש לו לא מעט שירים שכדי לשמוע ואולי זה גם יגיע לפלייליסט.

ציון: 7/10

נ"ב: כל הסוגרים בדעה האישית זה ציטוטים מהשירים שלו

נ"בב: קרדיט ענק לויקיפדיה שאת רוב המוחלט של המידע לקחתי משם

נ"בבב: אני לא קובע עובדות אני אומר את דעתי מי שלא מסכים מוזמן להתווכח בשמחה

עד כאן הסיקור של ג'ק

לעולם לא תדעו את שמי האמיתי מואהאהאהאה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...