מעבר לתוכן

השועל הלבן לגבי הבאן

הודעות מומלצות

שם במשחק: השועל הלבן

קישור לפרופיל: אין

סיבת הבאן: השתמשות בתוכנה לא חוקי

שלום לכל הקהילה המדהימה של ליג הפוקימונים מי שלא יודע אני לומד בפנמייה וחוזר פעם בשבועיים

ככה שחשוב לי לנצל את הזמן הכי טוב שאפשר בשנה האחרונה הבנתי שאני לא אוהב רק פוקימון אלא את הקהילה המדהימה

הזאת של ליגת הפוקימונים אני יודע שהפרתי את האמון בנינו שוב ושוב והבין שיכול להיות שלא תקבלו את ההתנצלות שלי

אני רוצה לעלות כמה נקודות שיכולת שיעצבנו אותכם אבל אני מקווה שתבינו אותי ותסתכלו מהמבט שלי

1, כיוון שאין לי צפייה לחזור למשתמש שלי אלא לפתוח משתמש חדש שזה לא הבעיה כמו שכולכם יודעים אבל אני רוצה לחזור 

לקהילה בתור השועל הלבן ולא כשאני מזדהה אני מקבל באן ולכן אני מבקש את האישור לשחק

2, בשנה האחרונה התבגרתי והבנתי כמה נקודות שלא אפרט עכשיו וחסר לי את הקהילה הזאת שבניתם

רוצה להעיר רק שלא פגמתי לשנייה בקהילה הנפלאה אלא רק הוספתי בפורום אשכולות שעבדתי עליהם שעות וימים

ופגמתי במהות המשחק ועל זה אני מצטער 

3, היה תקופה שאחרי קיבלתי באן המשכתי בפורום זה מראה שאני אוהב יותר את הקהילה מהמשחק

אבל אי אפשר להמשיך ככה ובסוף המשחק הוא העיקרי לכן אני מבקש לחזור והקבל כל הגבלה שתשימו עליי

אשמח להבנה תודה רבה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי הקהילה

היי,

צוות המשחק מגנה את השימוש בתוכנות בלתי חוקיות על מנת להתקדם בצורה בלתי חוקית במשחק ופועל על מנת למגר תופעה זו.

יש הבדל מאוד גדול בין לבקש אישור לפתוח משתמש חדש ולחזור לשחק בצורה חוקית, לבין לעקוף את הוראות צוות המשחק ולהשוויץ בפעולה זו.

צוות המשחק מעריך את החרטה שלך ואת הרצון לחזור ולשחק ולכן הוחלט שתוכל לפתוח משתמש חדש, ובכך לפתוח דף חדש.

יש לראות הזדמנות זו כהזדמנות האחרונה שניתנה לך, ואנו מקווים שלא תחזור על העבירות הקודמות שביצעת.

אנו מאחלים לך משחק הוגן, חוקי ומהנה.

ננעל.

• אהבתי 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אורח
נושא זה נעול לתגובות חדשות.
  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 0

תפקיד "העקב" באומנות לחימה או הגאונות של העיוורת הקטנה( אווטאר ספוילרים)

2. 41

תחרות החידה היומית| אלול

3. 41

תחרות החידה היומית| אלול

4. 0

קניית פוקמונים

• סטטוסים אחרונים

• הישגים אחרונים

• itay1246 עלה לדרגה
      אלוף מחוז קאנטו
    • Griffith עלה לדרגה
      מנהיג מכון ותיק