מעבר לתוכן

ילד מטרייה

השועל הלבןחוזר

הודעות מומלצות

אז אחרי המון זמן של פתחתי אשכול, בחרתי לפתוח בתחום שפחות מעניין אותי, שירים, אני כמעט אף פעם לא שומע שירים,

אז בזמן שחיפשתי ילד של אבא קפץ לי השיר ילד מטרייה, והוא החזיר אותי פשוט אחורה נכנסתי אליו ושמעתי את השיר הכי עצוב ששמעתי בחיים,

ממליץ לכולם לשמוע אותו, רק מעדכן יש שתי גרסות לשיר שיר אחד של עטרה 

חייב לציין שיר מעולה אבל מה שיותר מענייין מהשיר זה הסיפור שעומד מאחוריו אז קחו סקופ על עטרה
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------עטרה נולדה בבית חרדי, היא שמע שיר של שלמה ארצי ( אני שרוך על האיש הזה!!) שקוראים לו ירח, ובתור ילדה בלי חברים שמדברת הרבה אל הירח,

היא החליטה לכתוב שירים שהיו לפחות טובים כמו שלמה ארצי, היא ברחה מהבית ונזרקה לרחוב, אבל האמינה שזה רק תקופה עוברת,

היא הוציאה כל מיני שירים לטוויטר, ופעם אחת היא הוציאה שיר על הילדות של שקוראים לו אם ניחשתם ילד מטרייה,

השיר התפוצץ והתקשרו אליה מחברת הקלטות לחתום על חוזה, היא שאלה אותם מי הפנה אתכם עליי, והם ענו לה שלמה ארצי,

האדם שכה העריצה ,חשוב לציין שלא היה בניהם קשר בכלל, היא הופתעה לחלוטין וכמובן חתמה, וככה נולדה לה היסטוריה

היה איתי ילד אחד ביסודי שאני זוכרת אותו יותר טוב מכולם. לא בגלל שהוא היה הכי יפה, לא בגלל שהוא היה הכי חכם.

בחורף הוא היה לובש חולצות קצרות. בקיץ מעילים ומטריות. מה יש לך? למה לעצבן? למה לעשות סתם? את המשקפים שלו הוא הדביק עם סלוטייפ אחרי ששברו לו אותם בהפסקה והקלמר שלו הוא תמיד נשאר ריק, מאז התרוקן אל האסלה.

מה קרה בעצם? היה חבר שחווה התעללות ובריונות מה יצא מזה? תראו בהמשך

כמה שצחקו עליו - הוא צחק איתם תראו את הדביל הזה, איזה מטומטם ובגלל שאף לא הסכים לשבת לידו לא רצו לראות אז המורה אמרה: אין ברירה נושיב אותו עם הילדה המוזרה, אלא שלא רוצים את זה שלא רואים את זה שאף אחד לא משחק איתה.

. פזמון: (המהום)         וככה הם ישבו להם בסוף של הכיתה, ילדה עם קוקיות, ילד מטריה. נעים מאוד השם לי זה עומר. נעים מאוד קוראים לי עטרה.

בעצם כאן רואים את ההיכרות בניהם, מתור ילדה שצופה עליו עכשיו הם הכירו אחד את השני ומצאו חבר טור שיקשיב להם,

בחוץ הילדים רצים, צוקים אחד על השני - כדורים עפים. בפנים זה רק אני ועומר ועומר הוא אומר שלא נורא. ועומר מצייר לי ציורים עושה לי פרצופים פותר לי תרגילים וכשאני בוכה, רוצה לשבור את הכלים עומר מחבק אותי.

אבל בשער מחכים לו שני בנים דוחפים לו רגל - הוא נופל על הפנים הלוואי שתעלם - הם אומרים שהוא סותם, מחזיק חזק בפנים.

גם כשרואים שאומר כבר לא מדבר עם הכיתה ומתנתק הם עדיין מפריעים לו לחיות, אז הוא מבין שלא משנה מה הם לא יעזבו אותו, 

כשהם הולכים עומר נעמד מנער את הבגדים צריך את משקפיו והדמעות זורמות עליו מעצב ובושה ונהיה לו קצת רק רטוב אז הוא פותח מטריה והוא לוחש לאלוהים: אם אתה קיים, תעשה לי איזה נס ותיקח אותי מכאן.

אולי שמעו אותו את ילד מטריה כי יום למחרת הוא לא הופיע בכיתה. פזמון: (המהום) היה איתי ילד אחד ביסודי שאני זוכרת אותו יותר טוב מכולם. לא בגלל שהוא היה הכי יפה לא בגלל שהוא היה הכי חכם.

מי שלא הבין עומר הנער שחווה בריונות שהודבק לו הכינוי ילד מטרייה, התאבד ועטרה נשארה לבדה, ככה נגמר השיר ובגלל זה הוא כל כך עצוב,

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------איזי הוציא שיר המשך לילד מטרייה, הוא מעוות טיפה את מה שקרה לעומר אחר כך, ואם תשאלו אותי שהיה סופר לא זמר,

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

בהתחלה הוא מביא את השיר של עטרה, ואחר כך מביא את החלק שלו בשיר, וכמובן תקבלו את הקריינות שלי,

והם החליטו לא להביא מילים אז אני אכתוב אותו כמו עבד בשבילכם

"אבא איש עסוק הוא לא שמע את השמועות, אימא סוף סוף ראתה את הדמעות, הדלת נפתחה והתיישבה על המיטה, וככה בלי לומר מילה היא תיארה את הזוועות, הילדים את המכות את המשקפים השבורות,

את האשמה שהיא הרגישה לא היה קשה לראות, והיא התחילה גם לבכות, היא אמרה שהיא מצטערת, די אימא תפסיקי למי את מתקשרת?, לאבא, הוא כעס שהוא לא ידע,

עד כאן די מובן הם גילו שהוא סובל בבית ספר והם סוף סוף פועלים

פעם ראשונה שהוא חזר מוקדם מהעבודה, קום עומר בוא תארזו את הדברים, כי כאן אנחנו לא נשארים,

ומאז לא חזרתי לאותו בית ספר, תודה לאלוהים שזה קרה, רחוק משם באלף קילומטר, אבל עדיין מתפלל על עטרה

אז הוא לא התאבד ( למרות שבמציאות זה כן קרה) אבל הוא עדיין זוכר את התקופה שלו שם ומתפלל על עטרה שתשרוד

ומאז אני כבר לא שומר בבטן, אז תודה לך אימא יקרה, כי ככל שאני נזכר בצלקות של העבר אני מבין שזה יכל להיות הרבה יותר נורא,

שכאילו הוא יכל להתאבד איזה הומר עצוב

פזמון; אמממ אמממ מממ אממממ אמממ ממממ אמאמאמאמ

קיצר שנים חלפו חלפה איתם גם הדאגה, אבא ואני באימונים של קרב מגע, קשה להשגה אבל חזק מהכאב, ושימשהו רק יעז להתקרב,

מאז אותה תקופה אני פורק את כל הלב על הדף, אני כותב עד שהמוח נשרף עד שהרגש מוצף, פאק איזה עולם מטורף,

אנחנו רואים אותו כביכול בתהליך שהוא התגבר על זה אבל קולט שיש עוד אנשים שהם עכשיו שם

חושב על כל הילדים שלא שיחק להם קלף, על המצוקות של הילדות החרטות והבדידות, המוזר והשונה שלא קיבל את ההזמנות,

על התפילות שלי למות, על אפשרות להתגבר ולהפוך למישהו אחר, למדתי בסוף שהכול היסטוריה, שאסור לדפוק חשבון,

שאם פותחים עלי את הפה לא בולע את הלשון, למדתי לאט להתמודד עם אלימות ולהפוך את המצוקה לאומנות,

רואים מה עושה איך הוא השתנה איזה לקח הוא הבין ולהכין מהלימון לימונדע

עכשיו אני בזוגיות ועובד על אלבום, חושב על כל הדרך שהובילה עד היום, שומע שיר ברדיו שזורק אותי לאותו המקום, ונותן לדמעות שלי לזרום,

היד שלך עלי והמבט שלך מסתכל עלי בחום, ואת שואלת מה קרה? ואני מסביר לך שהבנתי שהילדה המוזרה שהייתה איתי בכיתה?, גם היא הגשימה את החלום,

אז מיש לא הבין ברדיו הוא שמע את השיר ילד מטרייה והבין שעטרה שרה אותו והבין שהיא הגשימה גם את החלום

מבינים למה אמרתי שהיה סופר?

עד כאן האשכול שלי ולא התבייש לומר שהוא ראוי לאשכול השבוע אני מקווה שהקהילה שהייתי נשארה ורק הוסיפו עליה

והאשכול פעיל כמו פעם אני מתכון לחזור לפורום בתקופה הקרובה תודה רבה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני ב-28.7.2024 ב 3:19 PM jek123 כתב:

אשכול מעולה חידשת לי הכול! 

מעלה נקודה למחשבה: יש מצב שאיזי שינה את הסיפור לכיוון החיים שלו? לאיזי הייתה גם ילדות קשה..

לא ידעתי יש מצב

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 2 שבועות מאוחר יותר...

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...