-
צופים לאחרונה 0 משתמשים
- אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
-
פעילות אחרונה
-
-
5
ההגרלה השבועית - 26/01-01/02
אני לא שופטת מין וגזע אבל תדבר בלשון נקבה אקרא לך בלשון נקבה -
5
-
3
באג העלת התקפה מיוחדת ללא טבעת
אני זוכר שכנשאלתי אז על זה הייתי בטוח שלא, לכן אני סומך על התחושה. אני בכל אופן נוהג ישר להחליף/למכור טבעת אבן האודם כך שלא סביר שהיא תהיה אצלי. -
3
מחוז הפוקימונים של הליגה! || LEAGALIA #5
שם:Seacrosser סוג: מים,פיה גובה:20 מטר. משקל 8000 קילו תיאור הפוקימון: Seacrosser הוא פוקימון שנשלח על ידי אלוקים לעזור למשה רבנו במעמד ים סוף. כיצור רוחני,שמביא את כוחו של אלוהים בצורה שמיימית ומרפאת. כאשר הוא מופיע, המים סביבו זוהרים בצבעים קסומים כמו אור שמפציע מתוך הים. יכולתו של Seacrosser לפתוח מעברים רוחניים וגשמיים נובעת מהקשר העמוק שלו עם כוחות הטבע ועם עולם הרוח. כוחו לא רק משחרר, אלא גם מרפא ומזין את הסובלים ומנחה את הצועדים בדרך הישר. מתקפות מיוחדות: תיאור: Seacrosser יוצא לעימות מלא כוח ומזמן שטף אדיר של מים שנראה כמו סופת צונאמי. גלי מים ענקיים ומתפרצים משמיים, שוטפים כל דבר שנמצא בדרכם. המתקפה לא רק פוגעת בעוצמה, אלא גם משנה את המאזן של הקרב, מפעילה את הכוח האלוהי של המים בצורה מוחלטת. השפעה: מתקפה עוצמתית שמפילה את כל אויבי שדה הקרב וגורמת לנזק משמעותי לכל המתנגדים. יש סיכוי טוב שהמתקפה תגרום לנזק כפול לפוקימונים שנפגעו ממנה. Astral Requiem תיאור: Seacrosser משתמש בכוחות פיה על-טבעיים כדי להזמין גל של קסם שמיימי ומסתורי. זהו כוח קסום חזק שמכיל בתוכו את נשמות כל הדורות, שזועקות לשחרור. המתקפה זורמת כמו שירה אלוהית ומפילה את כל מי שמתנגד לה, בשילוב של אור, חלום וכאב בלתי ניתן לעצירה. השפעה: מתקפה ממדרגה ראשונה, שפוגעת בצורה מסיבית בכל אויב שנמצא בשדה הקרב. המתקפה מפחיתה את יכולת ההגנה של האויבים ומביאה לנזק אדיר שמכאיב פיזית ורוחנית. תמונה
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הישגים אחרונים
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.