מעבר לתוכן

בקשה לחזור למשחק והתנצלות

Miki

הודעות מומלצות

שם במשחק: Moshiko

קישור לפרופיל: https://www.pokeisrael.net/?page=profile&player=Moshiko

תיאור הבעיה:

יש אישור לפתוח אשכול נוסף בנוגע לבאן.

השתמשתי בשיטת חרישה אסורה, והמתנתי להחלטה בנוגע לעונש על השימוש בשיטה האסורה, ואז, בלי בושה, כאשר הקרבות בליגה הוגבלו, דבר שעצבן אותי, בנוסף המון המון לחץ נפשי באותו יום, החלטתי שוב לחרוש בשיטה הלא חוקית מעצבים, ללא שום התייחסות לחוקי המשחק, וללא שום כבוד לאמון שנתנו בי צוות המשחק שלא אעשה זאת שוב,ומעשה זה היה כיריקה בפנים והרוויח לי באן מהמשחק.

חשוב לציין, שזה משתמש בשותפות, ואומנם רק אני זה שעשיתי את העבירה, אבל שתינו אחראים לכך, אני בכך שעשיתי את העבירה ושותפי בכך שלא עצר אותי ישר, אני או יותר נכון, אנחנו, מתנצלים, זהו משחק הילדות שלנו, וחשוב לנו להיות חלק מהקהילה המדהימה הזאת שנקראת ליגת הפוקימונים וחשוב לנו לחזור למשחק, חשוב לנו לעשות מלא קרבות ולהתלונן אחד לשני שלא יוצא כלום או להציק בצ'אט לחברינו במשחק או עוד מלא דוגמאות שהופכות את המשחק היפה הזה למה שהוא.

אז בקצרה, אני מתנצל, מאוד, מה שעשיתי הוא טעות ענקית ואני מתנצל בשמי ובשם השותף שלי, ואשמח, בבקשה, לחזור למשחק.

נערך בתאריך - על-ידי Miki
  • אהבתי 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• מנהל ראשי

שלום,

טרם בחינת המקרה ומתן תשובה סופית:

1. הדרך שבה בוחרים לכתוב אשכול מעידה על הרצינות, הגישה הכללית, ומידת האחריות שנלקחת מהצד שביצע את העבירה, ומהאשכול המדובר ניתן לראות גישה רוויית ציניות, בעיקר בעריכות הקודמות של האשכול. תהיה לכך התייחסות במתן התשובה הסופית.

2. בעבר ציינתם שמבצע העבירה בפועל מוכן לוותר על המשתמש על מנת שהאחר יוכל להמשיך לשחק. ההחלטה הזו עשויה להשפיע על השאלה לגבי חזרת החשבון ו/או היקף הקנס. יש צורך לציין באשכול, או לפחות בתגובה כאן, אם זה עדיין רלוונטי או לא כדי שנוכל להתייחס לכך בבחינה הסופית של המקרה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לא רלוונטי, אני לא מעוניין לעזוב את המשחק, עד כמה שחשוב לי שהשותף שלי יחזור ועד כמה שאני בטוח שהמשחק רואה אותי בעין שלילית, אני מעדיף להתעקש על חזרתי למשחק.

ואני לא מבין למה ראיתם משהו ציני, ניסיתי לבטא את עצמי בדרך הכי טובה שיש, אם משהו התפרש כציני, אני מתנצל.

נערך בתאריך - על-ידי Miki
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• מנהל ראשי

שלום,

החשבון הנ"ל היווה חלק ממספר עבירות לאורך השנים ואף זכה למספר הרחקות במהלך השנים. חזרתיות על עבירות היא דבר שלא מתקבל בעין יפה, ומאותת שאין הבנה מלאה כיצד ראוי להתנהל. 
אף על פי כן, וחרף רצונו של האדם שביצע את העבירה האחרונה לעזוב את המשתמש, הוחלט שהחשבון יחזור למשחק. זאת בעקבות הרצון שהפגנתם בחזרת המשתמש, השיח היחסית מכבד שהתנהל לאורך התקופה ושיתוף פעולה יחסי ונעדר שקרים במהלך הטיפול במקרה. לאור כל אלו, היקף הקנס הופחת מאשר היקפו המקורי. 

החשבון נקנס בדברים הבאים:
1.  טבעות: 40 התקפה, 15 הגנה, 30 התקפה מ., 30 הגנה מ., 25 מהירות, 30 חיים, 15 יהלום, 5 ספיר, 5 אודם.
2. אבני הגנה: 1 כסופה, 1 מוזהבת.
3. מחיקת כל התיבות (15, 45, 263) ושיקויי התחייה (3).
4. 3000 זהב, 3 מיליון כסף.
5. הורדת דרגה אחת לדרגת "מאמן מאסטר".
6. הפחתה מתונה בכוחו של טיטאן קיורם (-200 התקפה). 

בתקווה שלא תידרשו לפתוח אשכול נוסף בנושא של הרחקות עתידיות, ושתצליחו להפיק את המיטב מההזדמנות הנוספת שניתנה לכם על אף הכל. 
המשך משחק מהנה, שבוע טוב וטורניר ליגה מרתק 🙂

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• Obelisk נעל את אשכול
אורח
נושא זה נעול לתגובות חדשות.
  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 0

תפקיד "העקב" באומנות לחימה או הגאונות של העיוורת הקטנה( אווטאר ספוילרים)

2. 41

תחרות החידה היומית| אלול

3. 41

תחרות החידה היומית| אלול

4. 0

קניית פוקמונים

• סטטוסים אחרונים

• הישגים אחרונים

• itay1246 עלה לדרגה
      אלוף מחוז קאנטו
    • Griffith עלה לדרגה
      מנהיג מכון ותיק