Kira 171 פורסם יולי 17 שיתוף פורסם יולי 17 (נערך) post זה זוכה בבונוס על ידי גילעד! Kira קיבל 80 נקודות דרגה. שלום חברים! אז כמו שהבטחתי לכם, ברגע שנגיע ל-10 תגובות באשכול הקודם, אעלה עבודה נוספת לתצוגה כאן בפורום. אז הרגע הגיע. זה לא ציור שסיימתי ממש בימים האחרונים, אבל בין האחרונים שיצא לי לעבוד עליהם. יצא לי לא מזמן לראות את הסדרות של ספיידרמן ודארדאביל, ומאוד התחברתי לדמות של קינג פינג, לכן הייתי חייב לצייר אותו. כמובן בסגנון שלי, ועשיתי אותו קצת סטייליסט, בחליפה של גוצ'י. ועבדתי על אוירה קודרת ואפלה. אישית אני מאוד מרוצה מהתוצאה. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. ת"ב מתקבלות בברכה רבה. אז כמו באשכול הקודם, ברגע שנגיע ל-10 תגובות ומעלה, אעלה עבודה נוספת. שיהיה המשך יום נפלא. בברכה, קירה. נערך בתאריך יולי 22 - על-ידי Kira 4 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eri 182 פורסם יולי 17 שיתוף פורסם יולי 17 הקודרת* הו וואוווו!!! עבודה מטורפת, לדעתי מהטובות אם לא הכי טובה שפרסמת. אם הייתי צריך בכל זאת לציין נקודה בציור שהפריעה לי בעין, הטקסטורה של הקרחת קצת מוזרה (פסים אלכסוניים א-סימטריים על הראש) 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 463 פורסם יולי 18 שיתוף פורסם יולי 18 וואו תשמע שאתה באמת צייר מדהים לא ראיתי ספיידרמן אבל הצירו נראה מאוד מוקפד על הפרטים הקטנים 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
FreddieNF 858 פורסם יולי 18 שיתוף פורסם יולי 18 מטורף, כרגיל. בכל הכנות חשבתי שאתה לא מסוגל כבר להרשים אותי כי התרגלתי לראות ציורים מדהימים שלך- אבל אתה כמובן- הפתעת. הדיוק, העיצוב- מדהים! 2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 20 פורסם יולי 18 שיתוף פורסם יולי 18 אני לא זוכרת את הדמות הזאת אבל זה נראה מטורף לגמרי כרגיל, פשוט כישרון 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Kira 171 פורסם יולי 18 מחבר שיתוף פורסם יולי 18 לפני 13 שעות eri כתב: הקודרת* הו וואוווו!!! עבודה מטורפת, לדעתי מהטובות אם לא הכי טובה שפרסמת. אם הייתי צריך בכל זאת לציין נקודה בציור שהפריעה לי בעין, הטקסטורה של הקרחת קצת מוזרה (פסים אלכסוניים א-סימטריים על הראש) היי! תודה על התיקון! (= והמון תודה על התגובה! ממש נהנתי לקרוא, ועוד יותר נהנה להגיב! לגבי הפסים, כן, חח, יש הרבה, כנראה באזור של הראש זה הכי קופץ לעין, זה פשוט חלקים של העיפרון, שנשארו בשכבות, כי אני קודם עושה סקיצה ידנית בדרך כלל, ואם אני אוהב את הכיוון ורואה צורך לפתח אותו אני ניגש לצייר במחשב. ואני משאיר את החלקים האלה בדרך כלל כי לטעמי האישי זה נותן קצת סגנון ותהליך עבודה מסוים. לפני 5 שעות trenkl כתב: וואו תשמע שאתה באמת צייר מדהים לא ראיתי ספיידרמן אבל הצירו נראה מאוד מוקפד על הפרטים הקטנים או ואו! אתה חייב! בממיוחד את הסדרה של שנות ה-90. אבל הדמות בגדול היא יותר מהסדרה של daredevil, הוא האנטגוניסט הראשי. תודה על התגובה המדהימה! נהנתי לקרוא, ועוד יותר שמחתי לראות אותך באשכול שלי! לפני 4 שעות FreddieNF כתב: מטורף, כרגיל. בכל הכנות חשבתי שאתה לא מסוגל כבר להרשים אותי כי התרגלתי לראות ציורים מדהימים שלך- אבל אתה כמובן- הפתעת. הדיוק, העיצוב- מדהים! ואו! תגובה לא מובן מאליו בכלל! כל כך כיף לקרוא! ואני נורא שמח שהצלחתי להפתיע לטובה! מקווה שהעבודות הבאות ימשיכו להפתיע ולא ארד ברמה (= לפני 1 שעה yuuki כתב: אני לא זוכרת את הדמות הזאת אבל זה נראה מטורף לגמרי כרגיל, פשוט כישרון תודה רבה!!! דמות מדליקה מאוד! ונהנתי לעבוד על זה בסגנון שלי, היא מאוד שונה מהמקור, אבל רוצה להאמין שהצלחתי להעביר את הוואיב הכללי. חברים, איזה תגובות מדהימות! תודה רבה! בואו נמשיך להפגיז ואני מבטיח להשקיעה יותר בעבודות ולפרסם עוד! 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 463 פורסם יולי 18 שיתוף פורסם יולי 18 @Ykrat @cactus @חתוליםהםהחיים @The king of demons קדימה קדימה להגיב צריך 10 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Kira 171 פורסם יולי 18 מחבר שיתוף פורסם יולי 18 לפני 4 דקות trenkl כתב: @Ykrat @cactus @חתוליםהםהחיים @The king of demons קדימה קדימה להגיב צריך 10 איזה מלך אתה! יש לנו כבר יותר מחצי XD 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 853 פורסם יולי 18 שיתוף פורסם יולי 18 לפני 7 שעות trenkl כתב: @Ykrat @cactus @חתוליםהםהחיים @The king of demons קדימה קדימה להגיב צריך 10 שששש אתה מפריע לי להנות בחופשה. עוד ציור יוצא מן הכלל! כמובן שנגיע ל10 תגובות בשביל עוד ציורים מצוינים כאלה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Kira 171 פורסם יולי 19 מחבר שיתוף פורסם יולי 19 לפני 8 שעות The king of demons כתב: שששש אתה מפריע לי להנות בחופשה. עוד ציור יוצא מן הכלל! כמובן שנגיע ל10 תגובות בשביל עוד ציורים מצוינים כאלה קודם כל תודה, והמשך חופשה מעולה! מקווה שלא טירטרנו אותך יותר מדי מהחופשה חח. תודה רבה על התגובה! ואני חושב שנגיע מהר יותר משחשבתי! אנחנו כבר ב-9. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 463 פורסם יולי 19 שיתוף פורסם יולי 19 לפני 36 דקות Kira כתב: קודם כל תודה, והמשך חופשה מעולה! מקווה שלא טירטרנו אותך יותר מדי מהחופשה חח. תודה רבה על התגובה! ואני חושב שנגיע מהר יותר משחשבתי! אנחנו כבר ב-9. 10. קדימה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 61 פורסם יולי 20 שיתוף פורסם יולי 20 לפני ב-17.7.2024 ב 1:24 PM Kira כתב: הכודרת והאפלה אומרים קודרת ואפלה באמת אשכולות כאלו יפים ואתם נופלים על טעויות כתיב בחייאת ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shukush202 349 פורסם יולי 21 שיתוף פורסם יולי 21 וואו, תקשיב, כל פעם הרמה עולה מחדש, פשוט תענוג לראות אשכול שלך! אני ממש שמח לראות שאתה חוזר להיות פעיל, ולגבי הציור, הצלחת להעביר את התחושה הקודרת, ובאמת שיצא מטורף! חשבונך זכה בבונוס נקודות לדרגה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Kira 171 פורסם יולי 22 מחבר שיתוף פורסם יולי 22 לפני ב-7/20/2024 ב 11:49 PM jkk כתב: אומרים קודרת ואפלה באמת אשכולות כאלו יפים ואתם נופלים על טעויות כתיב בחייאת חח תודה על התגובה! כל אחד מגיב על מה מרגיש לנכון להגיב.. לפני 11 שעות shukush202 כתב: וואו, תקשיב, כל פעם הרמה עולה מחדש, פשוט תענוג לראות אשכול שלך! אני ממש שמח לראות שאתה חוזר להיות פעיל, ולגבי הציור, הצלחת להעביר את התחושה הקודרת, ובאמת שיצא מטורף! חשבונך זכה בבונוס נקודות לדרגה! שוקי, תודה על התגובה! שמתי לב אתה קצת פחות פעיל בתקופה האחרונה.. מאוד מעריך על התגובה, ממש נהנתי לקרוא! משתדל לשפר ולהשתפר.. מקווה לראות עבודה חדשה גם מצידך בזמן הקרוב. מה זה אומר "חשבונך זכה בבונוס נקודות לדרגה" מה זה עושה בעצם? או איך זה עובד? תודה על כל התגובות באשכול! לא מובן מאליו הפעילות שהייתה כאן! ממש בקרוב אעלה עבודה חדשה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shukush202 349 פורסם יולי 22 שיתוף פורסם יולי 22 לפני 2 שעות Kira כתב: חח תודה על התגובה! כל אחד מגיב על מה מרגיש לנכון להגיב.. שוקי, תודה על התגובה! שמתי לב אתה קצת פחות פעיל בתקופה האחרונה.. מאוד מעריך על התגובה, ממש נהנתי לקרוא! משתדל לשפר ולהשתפר.. מקווה לראות עבודה חדשה גם מצידך בזמן הקרוב. מה זה אומר "חשבונך זכה בבונוס נקודות לדרגה" מה זה עושה בעצם? או איך זה עובד? תודה על כל התגובות באשכול! לא מובן מאליו הפעילות שהייתה כאן! ממש בקרוב אעלה עבודה חדשה! אני באמת פחות פעיל בזמן האחרון... אני עדיין בליומדים בניגוד לשאר בתי הספר ככה שאני עדיין סובל, ואני ישן בפנימיה מדי פעם ככה שלא יוצא לי לצייר הרבה, אבל אל תדאג, כשאצא לחופש יעלו הרבה עבודות. לגבי נקודות הדרגה, אם תשים לב, כל פעם שאתה מפרסם אשכול, נותן לייק, או כותב תגובה אתה מקבל נקודות ל"דרגה שלך". ככל שהדרגה שלך יותר גבוהה, ככה אתה עוקף שחקנים והופך בעצם לשחקן הכי פעיל או הכי מוערך, תלוי מי מסתכל על הדרגה שלך 😉 לכל דרגה יש גם תואר. אתה כרגע בדרגת "אלוף מחוז קאנטו", ואני כרגע בדרגת "אלוף מחוז קאלוס". 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Kira 171 פורסם יולי 22 מחבר שיתוף פורסם יולי 22 לפני 36 דקות shukush202 כתב: אני באמת פחות פעיל בזמן האחרון... אני עדיין בליומדים בניגוד לשאר בתי הספר ככה שאני עדיין סובל, ואני ישן בפנימיה מדי פעם ככה שלא יוצא לי לצייר הרבה, אבל אל תדאג, כשאצא לחופש יעלו הרבה עבודות. לגבי נקודות הדרגה, אם תשים לב, כל פעם שאתה מפרסם אשכול, נותן לייק, או כותב תגובה אתה מקבל נקודות ל"דרגה שלך". ככל שהדרגה שלך יותר גבוהה, ככה אתה עוקף שחקנים והופך בעצם לשחקן הכי פעיל או הכי מוערך, תלוי מי מסתכל על הדרגה שלך 😉 לכל דרגה יש גם תואר. אתה כרגע בדרגת "אלוף מחוז קאנטו", ואני כרגע בדרגת "אלוף מחוז קאלוס". בהחלט מצפה לראות יותר את הפעילות שלך ואת העבודות שלך! והמון תודה על ההסבר! ממש עזרת 😁 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.