מעבר לתוכן

ספיישל 800 מוניטין| (סליחה פרון) פאנטזיה

FreddieNF

הודעות מומלצות

אהלן! אחרי טעות שלא תחזור- ותודה ל @פרון שציין את זה- הנה הספיישל שלי.

אני צריך להמשיך לכתוב לכם לפני שאני הולך לישון- ואני עדיין לא בטוח מה אני מה עומד לכתוב לכם, אבל זה צריך להיות סיפור כנראה- כי זה קשור לספרות.

אוקיי חשבתי על זה הרגע- ויש לי רעיון! אני עומד לבקש מבינה מלאכותית עלילה כללית, ואז אכתוב אותה בצורת כל מיני ז'אנרים בעולם הספרות- בצורה הכי מטומטמת שאפשר כמובן.

אני כמובן משקר, הרעיון לא שלי- הוא של השותף שלי- שכוייח ל @psychoשהציל לי את הספיישל.

אני: היי צ'אט!

צ'אט GPT: שלום! במה אוכל לעזור לך היום?

אני: את יכולה לכתוב לי עלילה כללית בעברית?

צ'אט GPT: כמובן!

"בכפר קטן ושקט, חיה נערה בשם מיה, שחלומה הוא להיות חוקרת טבע. יום אחד, כאשר היא חוקרת את היער הסמוך לכפר, היא מוצאת אבן מוזרה ומעוטרת בסמלים עתיקים. מיה מגלה שהאבן היא מפתח לחדר סודי בתוך ההר שמעל הכפר.

מיה, יחד עם חבריה – יואב, מדען צעיר, וליה, אמנית מוכשרת – מחליטים לחקור את הסוד שמאחורי האבן. במהלך המסע שלהם, הם נתקלים באתגרים שונים, ומבינים שהאבן שייכת לתרבות עתיקה שנעלמה מההיסטוריה.

ככל שהם מתקדמים, הם מגלים שחשיפת הסוד עלולה לשנות את הכפר ואת עולמם. הם חייבים להחליט אם לחשוף את האמת, שעלולה להביא לבעיות, או לשמור על הסוד כדי לשמור על השקט והשלווה בכפרם."

והרי ברור שבאשכול הזה- הראשון בספיישל, יבוא הז'אנר האהוב עליי- פאנטזיה!

התחלה חדשה

בסה"כ הייתי נערה רגילה, חיה בכפר קטן ושליו המוקף יערות- ומכורה לשוטטות ולהרפתקאות הקטנות שאני והחברים שלי הרבינו לצאת אליהם.

בוקר בהיר אחד, כאשר השמש זרחה באור זהוב על העלים הירוקים, יצאתי מהכפר בשאיפה למצוא משהו יוצא דופן- משהו חדש!. הייתי עסוקה במעקב אחרי עקבות של ציפור נדירה כשגיליתי את האבן. זה היה כמעט כאילו זה נשלף מסיפור בדוי שנכתב על ידי ילד בן 18 ישראלי משועמם שיושב מול המחשב שלו ב12:00 בלילה: אחרי שעקפתי שיח מלא בדרדסתותים (סליחה על השם, אולי אני אמצא משהו טוב יותר) מצאתי אותה, נחה על הכר דשא באופן נוח לחלוטין- אבן מסתורית.

הסוד של האבן

מכיוון שאני דמות בדיונית שחיה בעולם פאנטזיה, מיד הבנתי שהאבן הזו כנראה נועדה להשמיד את העולם או לתקן אותו בצורה מוגזמת להחריד, ובגלל שאני אוהבת לסבך אנשים אחרים איתי ולא לטפל בבעיות שאני יוצרת בעצמי, מיד פניתי לשניים מהחברים הכי טובים שלי.

פגשתי את יואב וליה ליד נחל קטן, והראיתי להם את האבן. העיניים שלהם נפתחו בתדהמה כשהם הבחינו בסמלים העתיקים. "היא לא מהעולם הזה," אמר יואב. "הסימנים האלה הם ממקור קדום, שאני לא מכיר" יואב היה מדען, ולכן האמנתי לו.

ליה הניחה את האבן על השולחן שלה ותחילה שירטטה את הסמלים במחברת שלה. "הם נראים כמו שפת הסוד של תרבות אבודה," היא אמרה. "אנחנו חייבים לגלות מה זה."

החדר הסודי

לאחר יומיים של מחקר, החלטנו לעקוב אחרי הסמלים. וכי לסופר אין רעיון איך, אנחנו פשוט הגענו להר געש בדרך כלשהי- ולמרבה ההפתעה ובצורה שלא יכולתם לחזות מהשם של הפרק, בתוך הר הגעש היה חדר סודי- שאולי תחשבו שחדר סודי בהר געש זה לא בטיחותי אבל... אממממ... מי שאל אתכם?

בפנים היה חדר סודי, מלא בחפצים עתיקים וכתבים. הכל היה מואר באור רך מהתקרה. התקרבנו בזהירות, וכל דבר שגילינו היה מסקרן ומרתק. הכתבים סיפרו על תרבות שיש לה כוחות קסם וידע מופלא, אך גם אזהרות חמורות על הדרך בה הם השתמשו בכוחותיהם.

ההחלטה

היינו מופתעים, אבל לא יכולנו להימנע מהשפעת המידע שגילינו. תרבות זו נעלמה בצורה מסתורית, והחפצים שגילינו עשויים להחזיר את הידע הזה לעולם – אך במחיר של חיכוכים וסכנות רבות.

פנינו לסוגיה קשה – האם לחשוף את המידע ולסכן הכל? או לבחור באפשרות הקצת יותר קלה ולא להגיד כלום, אולי אפילו להשמיד ראיות מהמקום הזה ואז העולם יישאר ברוגע כמו שהוא?

הסוף הפתוח

החלטנו לשמור על הסוד. לא שיתפנו אף אחד על מה שמצאנו. שמרנו את האבן ואת החדר הסודי לעצמנו, הבטחנו זה לזה שנשמור על השקט והשלווה של הכפר. אני יודעת שיש עוד הרבה מה לגלות, והרפתקאות נוספות מחכות לנו- אבל אני מאמינה שאנג יכול להציל את העולם! אם הייתי יודעת מי זה אנג כמובן. אני שומרת את הסוד שלי קרוב ללב, ובינתיים ממשיכה לחקור את היער שמסביב לכפר.

הייתה לי תחושה עמוקה שהעולם מסביבנו מלא עוד בהרפתקאות רבות ומסתוריות. כמו שהאבן שגיליתי פתחה בפני עולם חדש, אני יודעת שהעולם שלי עוד יכול להתגלות בדרכים רבות ושונות. ואני – מוכנה לקבל כל מה שיבוא- כי אני האווטאר! לא, אופס- חזרתי לזה שוב.

המשך הספיישל בקרוב- מה יהיה הנושא הבא? אף אחד לא יודע**

*כאילו, חוץ ממני אבל... מי שאל אתכם?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

מה עוד יש לי להגיד, סיפור מושקע ויפה, חשיבה יפה ופיסוק יפה.
מקווה שתגיע כבר ל1000 מוניטין, רוצה כבר את הספיישל הגדול מכולם!!!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אהבתי את החלק עם אנג, הצלחת להצחיק אותי כמו שצריך.

אני כמובן מאחל לך מזל טוב, ושתגיע בקרוב ל1000 מוניטין, מאמין שתצליח, ואני מנחש שהז'אנר הבא יהיה רומן, כי למה לא?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אה הספשיילים שלך זה הכי כיף, תמיד יש בהם משהו מגניב ומצחיק.

מזל טוב על ה800 מוניטין, מצפה כבר לספשייל 1000.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני ב-16.7.2024 ב 3:19 PM פרון כתב:

מה עוד יש לי להגיד, סיפור מושקע ויפה, חשיבה יפה ופיסוק יפה.
מקווה שתגיע כבר ל1000 מוניטין, רוצה כבר את הספיישל הגדול מכולם!!!

אני מפחד ממה שאעשה 😄 

לפני ב-16.7.2024 ב 8:58 PM shukush202 כתב:

אהבתי את החלק עם אנג, הצלחת להצחיק אותי כמו שצריך.

אני כמובן מאחל לך מזל טוב, ושתגיע בקרוב ל1000 מוניטין, מאמין שתצליח, ואני מנחש שהז'אנר הבא יהיה רומן, כי למה לא?

שכנעת אותי, מתחיל לעבוד עליו עכשיו

לפני 5 שעות trenkl כתב:

אשכול בשעה מאוחרת image.png.cf88448e3cf00ef19bc4e257209b198f.png

אני יודע שזה חופש אבל אמא אמרה לישוןןן

אני שמתי כרית מתחת לשמיכות- המוח שלי גדול יותר מכל הייקום!

לפני 4 שעות The king of demons כתב:

אה הספשיילים שלך זה הכי כיף, תמיד יש בהם משהו מגניב ומצחיק.

מזל טוב על ה800 מוניטין, מצפה כבר לספשייל 1000.

אני חושב שמבין שנינו אחד מאיתנו קרוב יותר ממני למספר הזה... אבל לא אגיד מי כמובן

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • תוכן דומה

• פעילות אחרונה

1. 5

הצעת ייעול - "pity"

2. 5

הצעת ייעול - "pity"

3. 2

הצעת ייעול - המסע הקטן

4. 5

הצעת ייעול - "pity"