Griffith 14 פורסם יולי 11 שיתוף פורסם יולי 11 (נערך) שלום חברים היום אני אלמד אתכם כיצד להכין נשק גרעיני ב7 צעדים פשוטים רמת קושי לחמם פופקורן במיקרו שלב 1 : נרכוש 2 קילו פלוטוניום 10 קילו אורניום חומר נפץ מתכת ומחדף שלב 2 : נפריד את האורניום לאורניום 238 ואורניום 235 ונשתמש באורנים 235 שלב 3 : נמצא מקום בו נוכל לערוך את התכנון שלב 4 : נלבש אמצעי זהירות שלב 5: נשתמש בנוסחה e =mc^2 ונבצע ביקוע גרעיני שיגרום לתגובת שרשרת שלב 6 : ניצור "רובה גרעיני" שבתוכו צינור בו חצי מהתחמושת הגרעינית בקצה אחד והחצי השנה בקצה האחר שלב 7 : ונשים חומר נפץ מאחורי התחמושת בקצה הראשון וזהו יש לנו נשק גרעיני כאשר החומר נפץ היפעל הוא ידחוף את התחמושת הגרעינית הראשונה אל השנייה הביקוע ותגובת השרשרת יקרו ונקבל פיצוץ גרעיני. נתראה במדריך הבא. נערך בתאריך יולי 11 - על-ידי Griffith 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 110 פורסם יולי 12 שיתוף פורסם יולי 12 זה כרוך גם באמצאי זהירות בעבודה עצמה? אני פשוט די טוב בלשרוף דברים, מחביטות ועד כמה מקומות לא ספציפיים... יש לי הרבה מקומות להפציץ! אני אתחיל בקונקשיין באמצא אירן ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 463 פורסם יולי 18 שיתוף פורסם יולי 18 דקה אני הולך להכין ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
FreddieNF 833 פורסם יולי 19 שיתוף פורסם יולי 19 שכחת לכתוב שמתחת לגיל 3 מומלץ בהשגחת מבוגר. אזהרה לכל הסקרנים: האורניום לא כזה טעים, בדקתי. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 463 פורסם אוגוסט 4 שיתוף פורסם אוגוסט 4 לפני ב-19.7.2024 ב 5:07 PM FreddieNF כתב: שכחת לכתוב שמתחת לגיל 3 מומלץ בהשגחת מבוגר. אזהרה לכל הסקרנים: האורניום לא כזה טעים, בדקתי. איינשטיין ניסה בגיל שנתיים וחצי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 58 פורסם אוגוסט 4 שיתוף פורסם אוגוסט 4 רק אומר שעדיף להוסיף אפשרות של הפעלה מרחוק כי אני לא רוצה להיות בסביבה כשזה יתפוצץ. לדעתי פופקורן יותר מסוכן ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
trenkl 463 פורסם אוגוסט 8 שיתוף פורסם אוגוסט 8 לפני ב-4.8.2024 ב 4:49 PM jkk כתב: רק אומר שעדיף להוסיף אפשרות של הפעלה מרחוק כי אני לא רוצה להיות בסביבה כשזה יתפוצץ. לדעתי פופקורן יותר מסוכן אני לחצתי פעם מקרוב והנה אני פה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.