מעבר לתוכן

הציור הזה, אתם יודעים…

הודעות מומלצות

אני ברצף מטורף, ויש ציור נוסף!

מקווה שתהנו, בזהירות תתבוננו-

ותשאירו לי תגובות, בעיקר ת׳חשובות!

אז איך אלתורי החריזה שלי? בטח לא טובים כמו הציור שלי.

39414f9b361ec30a088b33e1053b704a31589e67.jpg

הציור ללא צבע.

הציור נוצר מראש במחשבה על הצביעה שלו, והרבה מהקווים בציור הם סימונים שהשתמשתי בהם בהמשך.

7c41043e85f1172e02b6aeadb3f51a0cb98e371b.jpg

הציור בצבע.

אם תתבוננו תבחינו שחלק מהציור צבוע בשיטה של מריחות, בעוד חלק אחר צבוע בצבע אחיד. הסיבה היא שהפסקתי לעבוד על הציור לזמן מה ואז חזרתי לעבוד על הקטעים הצבעוניים יותר שלו בלי הרבה סבלנות.

מריחות מהירות דורשות מאמץ מהיד שלי, אבל לפחות סיימתי עם זה מהר…

כרגיל, תגובות, הארות, הערות ושטויות יתקבלו כולן בברכה.

להתראות באשכול הבא!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

וואו, אתה בגל שך ציורים מדהימים!

אהבתי את זה ממש, מזכיר לי טיפה את בורד ארט אונליין, והפוזה ממש מוצלחת, לי אישית ממש קשה עם פוזות ואני תמיד מסתבך איתן שעות!

תמשיך להעלות ציורים אלוף!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 שעות shukush202 כתב:

וואו, אתה בגל שך ציורים מדהימים!

אהבתי את זה ממש, מזכיר לי טיפה את בורד ארט אונליין, והפוזה ממש מוצלחת, לי אישית ממש קשה עם פוזות ואני תמיד מסתבך איתן שעות!

תמשיך להעלות ציורים אלוף!

תודה על המחמאה!

אישית אני משתמש ברפרנסים כדי לצייר את הציורים שלי, אם אלה פוזות שצילמתי, תמונות שהפקתי בAI או תמונות מהאינטרנט. להסתכל על התמונות עוזר מאוד עם הפוזה, אבל לצערי זה גם מוריד מהדינמיות של הדמויות שלי.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

איזה ציור מדהים! אז אגיב לך בחרוזים;)
הצבעוני אצלי המועדף, למרות ששניהם ללא ספק עוברים את הרף.
אהבתי את שילוב הגוונים בבטן, זה כמו המגדל הזה שראיתי פעם במנהטן.
ביקורת קטנה על דבר אחד, קודקוד החרב צריך לדעתי להיראות יותר מאוחד.
אם החרוזים לא היו במקום, מקווה שתסלח,
כי תדע שאהבתי ממש את הציור אח.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 57 דקות פרון כתב:

איזה ציור מדהים! אז אגיב לך בחרוזים;)
ביקורת קטנה על דבר אחד, קודקוד החרב צריך לדעתי להיראות יותר מאוחד.

נראה שפספסתי קצת את הקצה של החרב בצביעה, תודה.

החרוזים יצאו לך לא משהו, וגם לא ממש היה להם הקשר. אהבתי שהתייחסת אל החריזה בתגובה בכלל.

אני למשל לא מרוצה מזה שקיצרתי עם ת׳ בחריזה שלי, אבל עשיתי את זה כדי להעביר את הכוונה טוב יותר.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל אני רוצה להגיד כל הכבוד על העבודה, היא מעולה!
אשמח לפרט את דעתי על הציור, וחשוב לי שתקח את ההערות בקטע טוב, ולא בקטע של באסה, כי ההערות הן במטרה לשפר ולהשתפר..

אני מאוד אוהב את האוטליין, הוא מרגשים, ואני מאוד אוהב את הפרטים הקטנים בעבודה!
לעומת זאת העבודה בצבע קצת שיבשה את העבודה..

אתחיל מהבסיס,
הרקע, הוא מאוד דומיננטי, והדמות קצת הולכת לאיבוד בתוכו, גם בגלל הצבעים וגם בגלל העומס..
אני פחות אוהב רקע סתם כדי שיהיה, הייתי במקרה הזה אפילו עושה צבע אחיד, אבל אולי לתת הצללה מהדמות על הרצפה שלא תרגיש שהיא מעופפת באוויר.. כי הרגליים שלה בפוזה הנוכחית מציגים שהיא עומדת על משהו ולא מרחפת באוויר.

סה"כ אני אוהב את הבחירת צבעים, אבל ההצללות והערבוב עצמו פחות, מרגיש יותר מדי מלוכלך, במקרה הזה לדעתי היה עובד הרבה יותר טוב הצללות בסגנון "אנימה" שהן אחידות ופשוטת יותר.
ויש לפעמים בעיה בין תלת מימדיות לדו מימדיות, נגיד השיער, שהוא מאוד אחיד לעומק שאר הדברים שהם באים בסוג של הצללה, כנל לגבי החרב, הייתי ממש עובד על הפרטים כדי לתת לה פוקוס ועיצוב מעניין יותר.

מבחינת הפרטים, אם מסתכלים בכללי הכול מרגיש אחלה, אבל אם מתחילים להתרכז על הפרטים הקטנים יש קצת פיקשוש, כמו נגיד העיניים בהן קצת שונות אחת מהשנייה, הצבעים שיוצאים החוצה מהציור כמו בחרב, יד קצת מוזרה שמחזיקה את החרב בצורה פחות הגיונית, פרטים מסוימים על הבגדים שלא ברור עד הסוף מה הם וכו'..

זה ככה בגדול מה שקפץ לי.
שוב, התגובה בא בקטע הכי טוב, כדי לשפר ולהשתפר לעתיד!
יש לך פוטנציאל ענק, ורואים את הידע שלך! אבל אומנות לא יודעת גבולות, לכן תמיד אפשר להשתפר (=

המון בהצלחה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 27 דקות Kira כתב:

קודם כל אני רוצה להגיד כל הכבוד על העבודה, היא מעולה!
אשמח לפרט את דעתי על הציור, וחשוב לי שתקח את ההערות בקטע טוב, ולא בקטע של באסה, כי ההערות הן במטרה לשפר ולהשתפר..
אני מאוד אוהב את האוטליין, הוא מרגשים, ואני מאוד אוהב את הפרטים הקטנים בעבודה!
לעומת זאת העבודה בצבע קצת שיבשה את העבודה..

תודה על המחמאה!

תמיד שמח לשמוע תגובות בונות. המשוב שלך בנוגע לצביעה הוא מאוד נכון, והוא עזר לי להבחין בפרטי הטעויות שלי ובהרבה נקודות לשיפור.

כמו שהזכרתי קודם, את סיום העבודה על הציור זירזתי מאוד, אז בתהליך התפשרתי הרבה פעמים על תוצאה סבירה. תודה על התגובה!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...