אשכול פופולרי אמיר147 104 פורסם October 29, 2016 אשכול פופולרי דווח Share פורסם October 29, 2016 שלום אנשים וברוכים הבאים לפינה חדשה שלי, 10 עובדות שלא יעזרו לכם בחייםהנושא הפעם יהיה על שונותבואו נתחיל(שימו לב שהאשכול נועד לבידור ולא כדי לפגוע)1. בני אדם שוכחים כ90% מהחלומות שלהם(חבל שאני זוכר רק חלומות מפחידים )2.מיץ אוכמניות משפר את הזיכרון(עכשיו אני אזכור את החלומות)3.צחוק הוא דרך מוכחת להוריד במשקל(חה חה)4.לעיסת מסטיק בזמן קילוף בצל מפחיתה את הדמעות(איך גילו את זה?!)5.נוגה הוא כוכב הלכת היחיד שמסתובב עם כיוון השעון(עכשיו חייזרים יוכלו לדעת מה השעה)6.האדם הוא היונק היחיד שדוחה שינה מתוך בחירה(חבל שאימא שלי בוחרת בשבילי)7.עיוורים יכולים לראות בחלומותיהם(מעניין אם זה פועל ההפך)8.הזמן הממוצע בו אישה יכולה לשמור סוד הוא 47 שעות ו-15 דקות(יותר זמן משציפיתי)9.במאדים השקיעות בגווני כחול(מזל שסופרמן לא נחת שם)10.מדענים יכולים להפוך חמאת בוטנים ליהלומים(זה באמת לא יעזור לי בחיים)טוב זה הכל להיום אז נהניתם תשאירו איזו תגובה כמזכרת, אם לא נהניתם:אסור להתלונןאז להתראותועוד משהו, יש לי סוד אבל אל תגידו לאף אחד, יש למטה כפתור כחול שכתוב עליו אהבתי, תילחצו עליו אם תרצו עוד. ToastMan, hentheking, Miss. Nam וגם 8 others 11 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Jeff 281 פורסם October 29, 2016 דווח Share פורסם October 29, 2016 שלום אנשים וברוכים הבאים לפינה חדשה שלי, 10 עובדות שלא יעזרו לכם בחייםהנושא הפעם יהיה על שונותבואו נתחיל(שימו לב שהאשכול נועד לבידור ולא כדי לפגוע)1. בני אדם שוכחים כ90% מהחלומות שלהם(חבל שאני זוכר רק חלומות מפחידים )2.מיץ אוכמניות משפר את הזיכרון(עכשיו אני אזכור את החלומות)3.צחוק הוא דרך מוכחת להוריד במשקל(חה חה)4.לעיסת מסטיק בזמן קילוף בצל מפחיתה את הדמעות(איך גילו את זה?!)5.נוגה הוא כוכב הלכת היחיד שמסתובב עם כיוון השעון(עכשיו חייזרים יוכלו לדעת מה השעה)6.האדם הוא היונק היחיד שדוחה שינה מתוך בחירה(חבל שאימא שלי בוחרת בשבילי)7.עיוורים יכולים לראות בחלומותיהם(מעניין אם זה פועל ההפך)8.הזמן הממוצע בו אישה יכולה לשמור סוד הוא 47 שעות ו-15 דקות(יותר זמן משציפיתי)9.במאדים השקיעות בגווני כחול(מזל שסופרמן לא נחת שם)10.מדענים יכולים להפוך חמאת בוטנים ליהלומים(זה באמת לא יעזור לי בחיים)טוב זה הכל להיום אז נהניתם תשאירו איזו תגובה כמזכרת, אם לא נהניתם:אסור להתלונןאז להתראותועוד משהו, יש לי סוד אבל אל תגידו לאף אחד, יש למטה כפתור כחול שכתוב עליו אהבתי, תילחצו עליו אם תרצו עוד.וואו אמיר147 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
שאנקס 403 פורסם October 29, 2016 דווח Share פורסם October 29, 2016 זה כל כך לא יעזור!אחלה אשכול!וואולי אתה לא עושה אהבתי! אמיר147 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אמיר147 104 פורסם October 29, 2016 מחבר דווח Share פורסם October 29, 2016 זה כל כך לא יעזור!אחלה אשכול!לי אתה לא עושה אהבתי! אל תדאג, אני יעשה לך אהבתי ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
שאנקס 403 פורסם October 29, 2016 דווח Share פורסם October 29, 2016 אל תדאג, אני יעשה לך אהבתי יאי!222 מוניטין XD אמיר147 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Miss. Nam 323 פורסם October 29, 2016 דווח Share פורסם October 29, 2016 היי הנה עובדות שיעזרו לי XD*צחוקצחוקצחוקצחוק* *מנסה לרדת במשקל*^^; אמיר147 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 1,960 פורסם October 29, 2016 דווח Share פורסם October 29, 2016 שלום אנשים וברוכים הבאים לפינה חדשה שלי, 10 עובדות שלא יעזרו לכם בחייםהנושא הפעם יהיה על שונותבואו נתחיל(שימו לב שהאשכול נועד לבידור ולא כדי לפגוע)1. בני אדם שוכחים כ90% מהחלומות שלהם(חבל שאני זוכר רק חלומות מפחידים )2.מיץ אוכמניות משפר את הזיכרון(עכשיו אני אזכור את החלומות)3.צחוק הוא דרך מוכחת להוריד במשקל(חה חה)4.לעיסת מסטיק בזמן קילוף בצל מפחיתה את הדמעות(איך גילו את זה?!)5.נוגה הוא כוכב הלכת היחיד שמסתובב עם כיוון השעון(עכשיו חייזרים יוכלו לדעת מה השעה)6.האדם הוא היונק היחיד שדוחה שינה מתוך בחירה(חבל שאימא שלי בוחרת בשבילי)7.עיוורים יכולים לראות בחלומותיהם(מעניין אם זה פועל ההפך)8.הזמן הממוצע בו אישה יכולה לשמור סוד הוא 47 שעות ו-15 דקות(יותר זמן משציפיתי)9.במאדים השקיעות בגווני כחול(מזל שסופרמן לא נחת שם)10.מדענים יכולים להפוך חמאת בוטנים ליהלומים(זה באמת לא יעזור לי בחיים)טוב זה הכל להיום אז נהניתם תשאירו איזו תגובה כמזכרת, אם לא נהניתם:אסור להתלונןאז להתראותועוד משהו, יש לי סוד אבל אל תגידו לאף אחד, יש למטה כפתור כחול שכתוב עליו אהבתי, תילחצו עליו אם תרצו עוד.אשכרה לא עזר לי בשיט תודה על הפרסום ;) אמיר147 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Jeff 281 פורסם October 30, 2016 דווח Share פורסם October 30, 2016 זה כל כך לא יעזור!אחלה אשכול!לי אתה לא עושה אהבתי! מוחעחעחעחעחעחע אמיר147 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hillary Clinton 756 פורסם October 30, 2016 דווח Share פורסם October 30, 2016 אני כל כך אוהבת עובדות ידע כללי!! וזה כיף כי אתה מביא את המעניינות ביותר!! ^^תודה רבה ענקית על האשכול! ^^ ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts