eri 202 פורסם יוני 30, 2024 שיתוף פורסם יוני 30, 2024 (נערך) בלה בלה בלה אין לי כוח ואין לי זמן להקדמות מיותרות. אז ציירתי איזה ציור, ואיכשהו המשכתי הלאה בלי לגמור אותו, ואז חזרתי אליו וסיימתי אותו, אז הנה הציור: הציור בקווים בלבד הציור בצבע הציור בקווים בלבד עם קעקוע דרקון הציור בצבע עם קעקוע דרקון אז איזו גרסה הכי אהבתם? אשמח לשמוע תגובות, הערות, שאלות וכל דבר אחר שלא יהיה בזבוז מוחלט של הזמן שלי. מקווה שנהניתם, eri. נערך בתאריך יולי 1, 2024 - על-ידי eri 1 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shukush202 451 פורסם יולי 3, 2024 שיתוף פורסם יולי 3, 2024 מוכשר ביותר! מאו ד אהבתי את הציור, אבל חסר לי קצת יותר הצללות בעיקר באיזור הראש כי הוא נררה קצת שטוח, אבל יצא מעולה! יש לך עוד ציורים כאלה? 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 938 פורסם יולי 3, 2024 שיתוף פורסם יולי 3, 2024 נראה ציור טיל! כל הכבוד, רואים את ההשקעה בו. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eri 202 פורסם יולי 3, 2024 מחבר שיתוף פורסם יולי 3, 2024 לפני 6 שעות shukush202 כתב: מאוד אהבתי את הציור, אבל חסר לי קצת יותר הצללות בעיקר באיזור הראש כי הוא נרה קצת שטוח, אבל יצא מעולה! יש לך עוד ציורים כאלה? זה ציור מושקע במיוחד, אז הערה קולעת תמיד מתקבלת בברכה. אני חושב שזה הגיוני שהראש מוצלל פחות משאר הגוף, כי הוא נורא שרירי, אבל אני רואה עכשיו שצריך לעבוד עוד קצת על ההצללות ליד העיניים, האף, הסנטר וחלקי גוף בולטים כמו השיער והקרניים. תודה! ציורים ברמה הזאת אין לי הרבה, הציור שבתמונת הפרופיל יעלה בקרוב באשכול. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Kira 195 פורסם יולי 12, 2024 שיתוף פורסם יולי 12, 2024 עבודה מעולה לטעמי! אגיב על הגרסה הזו. מאוד אוהב את הפוזה! מאוד אוהב את הצבעים שבחרת לעבוד איתם. עבודה טובה על ההצלות. ישנם מספר מקומות שההצלות נראות טיפה מוזר מבחינת הצורה, אבל זה במקרה ומתחילים להתסכל על הפרטים הקטנים. חסר לי עוד קצת עבודה על ההצלות בפנים, באף, בעיניים כדי לתת יותר תחושה תלת מימדית כי הפנים מרגישות קצת שטוחות לעומת הגוף. השיער יצא מעולה, לדעתי כדי להוסיף עוד מספר גוונים כהים כדי לעשות את השיער עוד יותר נכון. חסרות לי קצת הצללות על הבגדים, ועל הבד שיש לו על הידיים. החזה השמאלי קצת נופל, צריך טיפה טיפה להרים אותו כדי שירגיש יותר כשריר מאשר שומן. את הרקע פחות אהבתי, הוא גם פחות עובד לי מבחינת האווירה, וגם גובה יותר מדי פוקוס מהדמות. לעומת זאת הקעקוע יצא מעולה! התמקדתי יותר בקעקוע מאשר בדמות בשלב מסוים, אני חושב שכדי לגנוב פחות פוקוס מהדמות, הייתי עושה את הקעקוע בגוונים טיפה יותר כהים כדי שישתלב יותר עם הדמות, ופחות יבלוט. עבודה מעולה! נהנתי לראות, ולהגיב! 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.