אשכול פופולרי זלמן שזר 237 פורסם October 29, 2016 אשכול פופולרי דווח Share פורסם October 29, 2016 ~ערוץ האוכל~ עם זאפ~האשכול הוא למטרת הומור בלבד אין להתיחס ברצינותשלום לכולם וברוכים לערוץ האוכל עם זאפ ועם ואן או בשמה המקצועי VANS שחטפו אותה :)הנה שיחה קצרה איתי ועם ואןשלום ואן איך את מרגישה היום?מי אתה? איפה אני?את בערוץ האוכל עם זאפ!איך הגעתי לפה?!?עילפנו אותך וגררננו אותך לפה מוחהחהמשטרה?!?!? הצילו!טוב אז מה דעתך בנודע לבישול עם כורכום?הצילו!!!תשובה מסכמת!מיד נחזור לפה עם אורחים נוספים!בנתים תהנו עם פרסומות!טיסת זאפדוס! שלום לכולם כאן הפרסומת לטיסת זאפדוס הטיסה המשתלמת ביותר!טסים רק היום במחיר של שקל לבקורסט ! אם אתם נופלים מהמטוס זה לא אשמתנו יש סיכוים של 99% אחוז לנפילה בום! אופס נפלתי מהמטוס אחלה של טיסה!טוב שחזרתם אלינו ערוץ האוכל!~~~~~היום נכין כריך שגורם לך לנצח בתחרות מצטיין החודש!קודם כל לקחו 2 פרוסות לחם!לאחר מכן שימו בניהן פרוסות דקות של ליזי לנדשימו ממרח ליאור70שימו גלידת ואנילפזרו מעט מלח אליזוהמרכיב הכי חשוב! פלפל!וזה כריך שאיתו תזכו בתחרות מצטיין החודש!בתוכנית הבאה תראו אותנו עם אייל שני מדברים על חיזרים שנראים כמו במבה ועד אז שלום אהבתם את האשכול?תנו בלייק! Eliz, אמיר147, elihar290 וגם 9 others 12 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
DNF king 67 פורסם October 29, 2016 דווח Share פורסם October 29, 2016 חחחחחחחח ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nico Di-Angelo 611 פורסם October 29, 2016 דווח Share פורסם October 29, 2016 טוב תודה לאל שהFBI עלה עליו XD אני חופשייהההלנושא: אשכול מעולה חח! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
sos322 89 פורסם October 29, 2016 דווח Share פורסם October 29, 2016 הכריך נראה לי יעשה לי בחילהאשכול מצוין! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
darkking 11 פורסם October 29, 2016 דווח Share פורסם October 29, 2016 חחחחחחחחחחחחחחח ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Jeff 281 פורסם October 29, 2016 דווח Share פורסם October 29, 2016 ~ערוץ האוכל~ עם זאפ~האשכול הוא למטרת הומור בלבד אין להתיחס ברצינותשלום לכולם וברוכים לערוץ האוכל עם זאפ ועם ואן או בשמה המקצועי VANS שחטפו אותה :)הנה שיחה קצרה איתי ועם ואןשלום ואן איך את מרגישה היום?מי אתה? איפה אני?את בערוץ האוכל עם זאפ!איך הגעתי לפה?!?עילפנו אותך וגררננו אותך לפה מוחהחהמשטרה?!?!? הצילו!טוב אז מה דעתך בנודע לבישול עם כורכום?הצילו!!!תשובה מסכמת!מיד נחזור לפה עם אורחים נוספים!בנתים תהנו עם פרסומות!טיסת זאפדוס! שלום לכולם כאן הפרסומת לטיסת זאפדוס הטיסה המשתלמת ביותר!טסים רק היום במחיר של שקל לבקורסט ! אם אתם נופלים מהמטוס זה לא אשמתנו יש סיכוים של 99% אחוז לנפילה בום! אופס נפלתי מהמטוס אחלה של טיסה!טוב שחזרתם אלינו ערוץ האוכל!~~~~~היום נכין כריך שגורם לך לנצח בתחרות מצטיין החודש!קודם כל לקחו 2 פרוסות לחם!לאחר מכן שימו בניהן פרוסות דקות של ליזי לנדשימו ממרח ליאור70שימו גלידת ואנילפזרו מעט מלח אליזוהמרכיב הכי חשוב! פלפל!וזה כריך שאיתו תזכו בתחרות מצטיין החודש!בתוכנית הבאה תראו אותנו עם אייל שני מדברים על חיזרים שנראים כמו במבה ועד אז שלום אהבתם את האשכול?תנו בלייק! וואו תודה שהכנסת אותיומאוד מצחיק מבדר ומהנה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 1,960 פורסם October 29, 2016 דווח Share פורסם October 29, 2016 ~ערוץ האוכל~ עם זאפ~האשכול הוא למטרת הומור בלבד אין להתיחס ברצינותשלום לכולם וברוכים לערוץ האוכל עם זאפ ועם ואן או בשמה המקצועי VANS שחטפו אותה :)הנה שיחה קצרה איתי ועם ואןשלום ואן איך את מרגישה היום?מי אתה? איפה אני?את בערוץ האוכל עם זאפ!איך הגעתי לפה?!?עילפנו אותך וגררננו אותך לפה מוחהחהמשטרה?!?!? הצילו!טוב אז מה דעתך בנודע לבישול עם כורכום?הצילו!!!תשובה מסכמת!מיד נחזור לפה עם אורחים נוספים!בנתים תהנו עם פרסומות!טיסת זאפדוס! שלום לכולם כאן הפרסומת לטיסת זאפדוס הטיסה המשתלמת ביותר!טסים רק היום במחיר של שקל לבקורסט ! אם אתם נופלים מהמטוס זה לא אשמתנו יש סיכוים של 99% אחוז לנפילה בום! אופס נפלתי מהמטוס אחלה של טיסה!טוב שחזרתם אלינו ערוץ האוכל!~~~~~היום נכין כריך שגורם לך לנצח בתחרות מצטיין החודש!קודם כל לקחו 2 פרוסות לחם!לאחר מכן שימו בניהן פרוסות דקות של ליזי לנדשימו ממרח ליאור70שימו גלידת ואנילפזרו מעט מלח אליזוהמרכיב הכי חשוב! פלפל!וזה כריך שאיתו תזכו בתחרות מצטיין החודש!בתוכנית הבאה תראו אותנו עם אייל שני מדברים על חיזרים שנראים כמו במבה ועד אז שלום אהבתם את האשכול?תנו בלייק! חחחח הומור זה הדבר הבא בפורום ^_^רגע... מלח אליז?? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
misi 104 פורסם October 29, 2016 דווח Share פורסם October 29, 2016 וכמובן אל תשכחו את הממרח החשוב ביותרכנפי זאפ ברוטב מוטלרס מוגש על מגש ארטיקונו ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Olympus 517 פורסם October 29, 2016 דווח Share פורסם October 29, 2016 אני מנחש ש.. אני אייל שני?XD ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Miss. Nam 323 פורסם October 29, 2016 דווח Share פורסם October 29, 2016 חחחח הומור זה הדבר הבא בפורום ^_^רגע... מלח אליז??כריך מוזר XD*הולכת להקיא משתמשי פורום ואחרי קהילה XD*מלח זומבי אליז כי אתה הכי פחות חשוב P:סתם. מלח הוא המרכיב הכי חשוב. תתגאה בתפקיד שנתנו לך. Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
זלמן שזר 237 פורסם October 29, 2016 מחבר דווח Share פורסם October 29, 2016 חחחחחחחחתודה :)טוב תודה לאל שהFBI עלה עליו XD אני חופשייהההלנושא: אשכול מעולה חח!את צריכה לדאוג אני אמרתי לבוריס לחטוף אותך פעם נוספת מוחהחהחההכריך נראה לי יעשה לי בחילהאשכול מצוין!צודק המלח אליז לא במקום XDחחחחחחחחחחחחחחחתודה :)וכמובן אל תשכחו את הממרח החשוב ביותרכנפי זאפ ברוטב מוטלרס מוגש על מגש ארטיקונונשמע טעים!אני מנחש ש.. אני אייל שני?XDלמען האמת לא חשבתי על זה XD אתה תהיה אז אייל שני XD ונינגי היה חיים כהן!וואו תודה שהכנסת אותיומאוד מצחיק מבדר ומהנהתודה :)חחחח הומור זה הדבר הבא בפורום ^_^רגע... מלח אליז??בדיוק! בלדעך הפורום טפל! Eliz 1 ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 1,960 פורסם October 29, 2016 דווח Share פורסם October 29, 2016 תודה :)את צריכה לדאוג אני אמרתי לבוריס לחטוף אותך פעם נוספת מוחהחהחהצודק המלח אליז לא במקום XDתודה :)נשמע טעים!למען האמת לא חשבתי על זה XD אתה תהיה אז אייל שני XD ונינגי היה חיים כהן!תודה :)בדיוק! בלדעך הפורום טפל!חחחחח XD ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
shaharful 117 פורסם October 29, 2016 דווח Share פורסם October 29, 2016 ~ערוץ האוכל~ עם זאפ~האשכול הוא למטרת הומור בלבד אין להתיחס ברצינותשלום לכולם וברוכים לערוץ האוכל עם זאפ ועם ואן או בשמה המקצועי VANS שחטפו אותה :)הנה שיחה קצרה איתי ועם ואןשלום ואן איך את מרגישה היום?מי אתה? איפה אני?את בערוץ האוכל עם זאפ!איך הגעתי לפה?!?עילפנו אותך וגררננו אותך לפה מוחהחהמשטרה?!?!? הצילו!טוב אז מה דעתך בנודע לבישול עם כורכום?הצילו!!!תשובה מסכמת!מיד נחזור לפה עם אורחים נוספים!בנתים תהנו עם פרסומות!טיסת זאפדוס! שלום לכולם כאן הפרסומת לטיסת זאפדוס הטיסה המשתלמת ביותר!טסים רק היום במחיר של שקל לבקורסט ! אם אתם נופלים מהמטוס זה לא אשמתנו יש סיכוים של 99% אחוז לנפילה בום! אופס נפלתי מהמטוס אחלה של טיסה!טוב שחזרתם אלינו ערוץ האוכל!~~~~~היום נכין כריך שגורם לך לנצח בתחרות מצטיין החודש!קודם כל לקחו 2 פרוסות לחם!לאחר מכן שימו בניהן פרוסות דקות של ליזי לנדשימו ממרח ליאור70שימו גלידת ואנילפזרו מעט מלח אליזוהמרכיב הכי חשוב! פלפל!וזה כריך שאיתו תזכו בתחרות מצטיין החודש!בתוכנית הבאה תראו אותנו עם אייל שני מדברים על חיזרים שנראים כמו במבה ועד אז שלום אהבתם את האשכול?תנו בלייק! קח אותי להיות שחר דבח XD הוא שף מולקולרי ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
שאנקס 403 פורסם October 29, 2016 דווח Share פורסם October 29, 2016 כמה עולה הכריך? אני חייב אחד כזה!!! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
mahir 68 פורסם October 29, 2016 דווח Share פורסם October 29, 2016 חחחח, אהבתי!! ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
זלמן שזר 237 פורסם October 30, 2016 מחבר דווח Share פורסם October 30, 2016 קח אותי להיות שחר דבח XD הוא שף מולקולריאממממממממממ מי?כמה עולה הכריך? אני חייב אחד כזה!!!הוא עולה 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 דולר רק במזומן!חחחח, אהבתי!!תודה :) ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Asterix 87 פורסם October 30, 2016 דווח Share פורסם October 30, 2016 ~ערוץ האוכל~ עם זאפ~האשכול הוא למטרת הומור בלבד אין להתיחס ברצינותשלום לכולם וברוכים לערוץ האוכל עם זאפ ועם ואן או בשמה המקצועי VANS שחטפו אותה :)הנה שיחה קצרה איתי ועם ואןשלום ואן איך את מרגישה היום?מי אתה? איפה אני?את בערוץ האוכל עם זאפ!איך הגעתי לפה?!?עילפנו אותך וגררננו אותך לפה מוחהחהמשטרה?!?!? הצילו!טוב אז מה דעתך בנודע לבישול עם כורכום?הצילו!!!תשובה מסכמת!מיד נחזור לפה עם אורחים נוספים!בנתים תהנו עם פרסומות!טיסת זאפדוס! שלום לכולם כאן הפרסומת לטיסת זאפדוס הטיסה המשתלמת ביותר!טסים רק היום במחיר של שקל לבקורסט ! אם אתם נופלים מהמטוס זה לא אשמתנו יש סיכוים של 99% אחוז לנפילה בום! אופס נפלתי מהמטוס אחלה של טיסה!טוב שחזרתם אלינו ערוץ האוכל!~~~~~היום נכין כריך שגורם לך לנצח בתחרות מצטיין החודש!קודם כל לקחו 2 פרוסות לחם!לאחר מכן שימו בניהן פרוסות דקות של ליזי לנדשימו ממרח ליאור70שימו גלידת ואנילפזרו מעט מלח אליזוהמרכיב הכי חשוב! פלפל!וזה כריך שאיתו תזכו בתחרות מצטיין החודש!בתוכנית הבאה תראו אותנו עם אייל שני מדברים על חיזרים שנראים כמו במבה ועד אז שלום אהבתם את האשכול?תנו בלייק! אשכול מצוין כל הכבוד^^ ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
White Fang 268 פורסם October 30, 2016 דווח Share פורסם October 30, 2016 (נערך) חחחח איזה אשכולXD מסתבר שהרעיון של ואנס ממשיך והפעם עם תוכנית בישול XD בטח הבא ינסה תוכנית שירה XD נתתי לכם רעיון ;) נערך October 30, 2016 על-ידי שיסוי ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
מגה111 0 פורסם October 30, 2016 דווח Share פורסם October 30, 2016 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יפה ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Niko Niko Ni 23 פורסם October 30, 2016 דווח Share פורסם October 30, 2016 באלי מלח אליז ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
זלמן שזר 237 פורסם October 30, 2016 מחבר דווח Share פורסם October 30, 2016 באלי מלח אליזעדיף שוארמה לא ככה XD ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Niko Niko Ni 23 פורסם October 30, 2016 דווח Share פורסם October 30, 2016 לא ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hillary Clinton 756 פורסם October 30, 2016 דווח Share פורסם October 30, 2016 חחחח הומור זה הדבר הבא בפורום ^_^רגע... מלח אליז??תודה :)את צריכה לדאוג אני אמרתי לבוריס לחטוף אותך פעם נוספת מוחהחהחהצודק המלח אליז לא במקום XDתודה :)נשמע טעים!למען האמת לא חשבתי על זה XD אתה תהיה אז אייל שני XD ונינגי היה חיים כהן!תודה :)בדיוק! בלדעך הפורום טפל!הופה, עליתי פה על משהו. ובכן, "מלח אליז", לא בא להגיד ש"בלעדיך הפורום טפל". הוא פשוט עובד עליך. הוא התכוון לדבר אחר, ומפחד/מתבייש להגיד את זה.הסכת ושמע!נכון אחד מסוגי המלח זה "מלח גס"? אז הוא פשוט התכוון שאתה כמו מלח גס. פשוט גס. או שהוא התכוון במקום להגיד "מלח שולחן", ואז הוא התכוון לכך שאתה חכם כמו שולחן.הריעו לאופיר, מגלת הכוונות הנסתרות!! ~~~ אשכול נהדר! ^^ ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
elit 10 פורסם October 31, 2016 דווח Share פורסם October 31, 2016 טוב תודה לאל שהFBI עלה עליו XD אני חופשייהההלנושא: אשכול מעולה חח!אוי אלוהים וי אי כל כך מצטערת שלא הייתי כאן לעזור לך סולחת לי? נ.ב.אור, ממש נחמד, מחכה לראות מה החלק הבא, מקווה שיהיה יותר ארוך! ~^~ ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
זלמן שזר 237 פורסם October 31, 2016 מחבר דווח Share פורסם October 31, 2016 אוי אלוהים וי אי כל כך מצטערת שלא הייתי כאן לעזור לך סולחת לי? נ.ב.אור, ממש נחמד, מחכה לראות מה החלק הבא, מקווה שיהיה יותר ארוך! ~^~יש כבר חלק נוסף... ועוד דקה יצא אחד נוסף ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts