מעבר לתוכן

ניהול פורום | דיבורים ודיונים כללים

פרון

הודעות מומלצות

שם במשחק - Paron

שם פרטי - איתי

גיל - עוד חודשיים 13

יש דיסקורד - לא

פורום שאני מעוניין לנהל - פורום דיבורים ודיונים כללי

כיצד אוכל לתרום לפורום? - לדעתי אני יודע מתי להיות ציני ואולי מצחיק במצבים שצריך, ולהיות רציני ואחראי כשמדובר במקרים חריגים. חוץ מזה שאני קראתי את החוקים הגלובאלים וגם בגלל שאני יחסית וותיק, אך לדעתי אני אוכל לתרום בכך שאני די צעיר ואני מחובר יחסית הרבה, יודע לדבר בשפה מכובדת ולא מתעצל בלכתוב פוסטים אורכים.

3 הנושאים  האחרונים שפתחתי בפורום שאליו אני מגיש מועמדות -

מנהל פורום מבחינתי הוא - אחד שיודע להיות סבלני, קשוב ואחראי, אך כשזה מגיע לדברים רעים ורציניים, לא לעשות חשבונות ולפעול בהתאם.

סיבות לכך שאני מתאים - כל מה שאמרתי בסעיף הקודם, אני חושב שיש חי קצת מכל התכונות אלו, וכמו שאמרתי בסעיף 5, אני מחובר כמעט כל יום, ותמיד מתסכל בהתראות ישר כשאני נכנס לפורום, ואוהב לענות עליהם כמה שיותר מהר.

קישור להצעות קודמות שנדחו - אין

נערך בתאריך - על-ידי פרון
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • אחראי הקהילה

היי,

ראשית, הפורום אותו אתה רוצה לנהל, דיונים ודיבורים כלליים, הוא אחד הפורומים הפעילים ביותר (אם לא הכי פעיל) ולכן יש צורך פחות במנהל בפורום לפורום זה והעדיפות היא למנהל לאחד הפורומים הפחות פעילים שידאג לשפר את הפעילות בהם. (משחקים, מוזיקה, אנימה ומנגה בעיקר)

שנית, אחת התכונות הנדרשות לחבר צוות היא יצירתיות. צוות הפורום בחן את הפעילות שלך בתקופה האחרונה וראה כי הרוב המוחלט של האשכולות שלך נפתח בפורום דיונים ודיבורים כלליים וההתנסות שלך בפורומים אחרים כמעט אפסית. בנוסף, האשכולות שנפתחים על ידך בדרך כלל קצרים יחסית ולא כוללים הסבר מעמיק ומפורט על הנושא המדובר. (חשוב לציין שלמרות ההערות האשכולות בהחלט איכותיים ואנחנו מעריכים זאת) הנקודה הזו באה לידי ביטוי גם ב3 האשכולות שצירפת לבקשת הניהול שלך:

אשכול הדיון מכיל הסבר על נושא הדיון- אך חסרים בו חלקים רבים רלוונטים: הדעה האישית שלך ולמה זו דעתך, הסבר בסיסי על הנושא שהעלית לדיון- מי זה הארי פוטר ומי זה פרסי גקסון?. ציינת שאתה מבקש שרק מי שקרא את הספרים ויודע במה מדובר ישתתף בדיון, ובכך מנעת מהרבה אנשים להשתתף. לחילופין יכולת לנסות ולהתאים את הדיון כך שגם האנשים הללו יוכלו להביע את דעתם בנושא. יכולת להפנות אותם לקריאת מידע המסביר בקצרה את הנעשה בשני הספרים, או להסביר בעצמך על כך.

אשכול יום הזיכרון- אשכול מרגש שבהחלט העביר את התחושות שרצית שהוא יעביר. גם כאן- חסרה הרחבה. מתי יוסד היום הזה? על ידי מי? למה דווקא יום זה? מידע על השואה עצמה..

3 הבתים היפים בעולם- רואים פירוט והשקעה על כל אחד מהבתים שציינת באשכול. כיוון שמדובר רק על 3 בתים- האשכול עדיין יחסית קצר. בבית האחרון ציינת שיש כל כך הרבה דברים שאפשר להגיד עליו ושתגיד את דעתך בקצרה- המחשבה מובנת, אולי לא כולם ירצו לקרוא את הכל וזה לא יעניין אותם. בכל זאת יכולת להוסיף זאת כהעשרה בסוף האשכול למשל.

צוות הפורום חושב שייתכן והרצון שלך לניהול הפורום הספציפי הזה היא לא הבחירה הנכונה ושאולי תוכל לתרום יותר בפורום אחר. בפורום אותו אתה רוצה לנהל אפשר לדבר על מגוון נושאים, אך גם בפורום ספציפי אפשר בעזרת יצירתיות למצוא מגוון רב של נושאים שונים שאפשר לדבר עליהם. למשל פורום מוזיקה- אפשר לדבר על זמרים, אפשר לדבר על שירים, אפשר לדבר על ז'אנרים ועל עוד כל כך הרבה דברים.

נוסף על כך, צוות הפורום רואה שאתה אכן יחסית פעיל בפורום, אך מנגד מספר האשכולות שנפתחו על ידך בחודשים האחרונים נמוך. 2 מתוך 3 האשכולות שציינת שהם האחרונים שפתחת בפורום אותו אתה רוצה לנהל נפתחו לפני יותר מחודש וחצי לפני שנפתחה הצעת הניהול על ידך.

בנוסף, חוסר חשבון דיסקורד יקשה עליך ליצור קשר שוטף עם חברי הצוות האחרים, ועליהם ליצור קשר איתך.

בעקבות הסיבות הללו הוחלט כי נכון לעכשיו לא תוכל להתקבל לניהול הפורום.

צוות הפורום מעריך את ההשקעה שלך ואת הנכונות להצטרף לצוות, ואנו רוצים לעקוב אחר ההשקעה שלך במשך זמן נוסף.

לאחר שתרגיש שיישמת את ההערות שנכתבו לעיל ושאתה מרגיש שאתה מוכן ומתאים להצטרף לצוות תוכל לפתוח בקשת ניהול נוספת. הצעת הניהול החדשה תוכל להיפתח רק לאחר חלוף 40 ימים לפחות מפתיחת הצעת הניהול הנוכחית.

מעבר לכך, הפירוט שלך בהצעת הניהול במספר מקומות היה דל ונרצה שתרחיב במקומות הללו יותר במידה ותפתח הצעת ניהול נוספת. ההרחבה נדרשת במענה על השאלות הבאות: מה זה מנהל פורום לדעתי? למה ברצוני לנהל דווקא את פורום זה? למה אני מתאים לתפקיד? התפקיד כולל היבטים רבים בהם כלל לא נגעת. צוות הפורום רוצה לשמוע את המחשבות שלך על התפקיד והיבטיו השונים.

אנו מאחלים לך הצלחה רבה בהמשך הפעילות בפורום ונשמח לראות אותך משקיע אפילו יותר, וממשיך ליצור תוכן איכותי, מעניין, מצחיק ומושקע.

ננעל.

• תודה! 1
  • שווה 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אורח
נושא זה נעול לתגובות חדשות.
  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 1

Hotel California