-
צופים לאחרונה 0 משתמשים
- אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
-
פעילות אחרונה
-
4
Eden288/עדי מתחתן!!!
מזל טוב עדן! שתזכו לחיים מלאים באהבה, שמחה ובריאות 🙂 שמח שאתה חלק מהקהילה שלנו בליגה, אין ספק שאתה חלק משמעותי בה. -
4
Eden288/עדי מתחתן!!!
מזל טוב לעדן!! זה לא יוזמה, זה מהאהבה הגדולה שלי לבחור נהדר. אשכול כזה עדיף על כל אשכול, אשכול שיעלה חיוך על הפנים למישהו, ועוד בחתונה שלו🫣 זה זכות ענקית. -
4
Eden288/עדי מתחתן!!!
מזל טוב עדן! יותר מלאחל מזל טוב, כיף לראות איך שאתה מעריך ואוהב אותו. ממש כל הכבוד על היוזמה שעשית בשביל חבר... נ"ב: שירבו אשכולות כאלה גם אם הם לא מושקעים יותר מידי או מרהיבים- 1
-
-
4
-
4
Eden288/עדי מתחתן!!!
אז היום, אני לא בא לעשות אשכול מרהיב או להשקיע בתוכן, אני רוצה לדבר אתכם על אדם מדהים ומיוחד-שמתחתן היום אני רוצה לדבר היום על "Gojo, Eden288" אני אספר לכם קצת מההתחלה שלי איתו, ואיך הוא התקדם, ועל קצת חוויית שהיו איתו ביחד, אז צפייה נעימה🙂 אני הכרתי את עדן יחסית מהראשונים מאז שחזר, הוא שלח בצאט בדיסקורד איך פותחים תיבות כסף וזהב, עניתי לו אחרי מגה גוקר ושלחתי לו תהודעה הבאה: אם צריך עוד משהו מוזמן לפנות אלי במה שאני יודע או לצוות המשחק המטורף! ועוד משהו קטן, יש הרבה דברים שהם קישורים בצאט אם אתה כותב אותם למשל, התנתקות, מנהל האוצרות, אי המסחר, וכו היה מצחיק, הוא סיפר לי ששיחק לפני 10 שנים!! וחזר ומבולבל קצת, הצעתי לעזור לו בפרטי אם יצטרך, וגם בצאט שיוכל לשאול צוות תמיכה ויעזרו לו במה שאני לא יודע. אחרי זה דיברנו שם עוד קצת, ועברנו לדבר בפרטי- הוא רצה שאעזור לו להבין כמה שווה האגדיים שלו, כדי שיוכל למכור אותם ולהשתפר. אחרי כל זה עזרתי לעדן כל פעם בשאלות קטנות, מההתחלה כבר עדן התחיל לחרוש רציני ועקף אותי בקלות. אחרי זמן מה, נקפוץ נגיד שבועיים-שלוש עדן קנה טיטניום מהחבילות ופתח אותה עם מפתח שמיימי- ויצא לו... טיטאן קיורם! היה שמח ובאלגן, זה היה קפיצת מדרגה אצל עדן, הוא עבר ממוצע-לטוב וזה היה שינוי משמעותי בזמן שהוא משחק. (אציין שבאותו יום קרה קטע מצחיק, עשיתי עם עדן ראנדומים חזרה הביתה באוטובוס-והייתי שקוע כל כך שפספסתי תתחנה, ששמתי לב האשמתי אותו ירדתי ורצתי הביתה😂 שהייתי קרוב פתחתי תטלפון וראיתי שקיבל טיטאן קיורם, האשמתי אותו כפול שגם פגע וגם ירש.) אחרי זה היה הרבייה הראשונה של עדן! הוא קנה אבן הגנה והשאיל היטראן מהולל+עוד פוקימון, ועל הראשון- יצא לו היטראן מהולל מטורף!! עבר עוד קצת זמן, כבר עדן היה סבבה+ מאוד במשחק, התחיל להשתפר ולהשיג עוד נכחדים, לקנות אבני הגנה, למכור אגדיים+נכחדים, והגיע למצב ממש טוב בשוק. באמצע היה את כל הצחוקים, הויכוחים, עזרה אחד לשני, אבל עדן תמיד כיבד אותי ועזר לי, ונתן לי אהבה מהלב הענק שלו. אחרי זה עדן מכר בלון דיאלגיה, זה היה קפיצה משמעותית בזהב שלו שגרמה לו לתת עוד בוסט קדימה לקניית טבעות+ הרבה זהב. שזה מוביל אותנו לעוד קצת קדימה, הקנייה של הטיטאן קיורם המושקע, עדן נתן טבעות+זהב+ תטיטאן הנוכחי שלו- על טיטאן קיורם מושקע. זה כבר קפיצת מדרגה משמעותית להיום עם מושקע, גרם לעדן להיות טופ ממש גבוהה בליגה. יש המון עוד דברים שהיו, אלה הכי זכורים לי, כמובן שיש את כל ההצעות של עדן שנכנסנו, והריבים עם הצוות שהסיכויים של העוגות נמוכים מדיי, ועוד כל כך הרבה חוויות וצחוקים עם בן אדם שיש לו לב אחד זהב, ונשמה גדולה וענקית. כיום, עדן כבר מחזיר לי על ההתחלה, עוזר לי בשווי, במחירים, בשאלות, בדיונים, מה לא. וכל זה עושה באהבה, לא התלונן פעם אחת שהצקתי לו. אז זה רק חלק קטן מהסיפורים שלי עם עדן, אז לא אגמור אשכול ככה, רציתי לאחל לעדן כמה דברים קודם: עדן היקר, כבר 4 חודשים מאז שהגעת שאמרת שאתה מתחתן בקרוב, מי האמין שהרגע הזה יגיע עכשיו, אני רוצה להגיד לך תודה- על כל העזרה, הנתינה, האהבה, ושאתה באמת נותן מהלב הענק שלך בשביל כולם. אתה שחקן מעולה, ובן אדם טוב, אני בטוח שיהיה לך חתונה נפלאה, ואני בטוח שבחרת אישה נכונה. אני רק מזכיר לך- שאמרת לי בהתחלה שאתה טס לחופשה ביפן אחרי החתונה, ואתה הבטחת לי תמונות מיפן- אז כן, אתה חייב לי.😉 עכשיו ברצינות, אני רוצה לתת לך תודה מכל הליגה, לא רק ממני- אלא מכל שחקן שדיבר איתך וכיבדת אותו ועזרת לו, אני מאחל לך רק זוגיות בריאה ושתמיד יהיה לך טוב, אתה תמיד מוזמן לשלוח לי הודעה בכל דקה, בכל שנייה, בכל מעיט שנייה. אתה אלוף ותותח והשמיים הם הגבול שלך, מזל טוב, קולוולולולולולולולולו. לגבי המתנה, רציתי להכין לך משהו- אבל הבחירה שלך הייתה שתחכה קצת שאעלה לצוות פורום, ואתן הכל כדי לעלות ולתת לך תמתנה שלך. אז זה קצת קצת מעדן, בחור עם לב ענק, ואהבה כלפי כולם. לכו תאחלו לו מזל טוב, ובהצלחה❤️🙏🥳 אוהב אותך עדי❤️❤️
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הישגים אחרונים
הודעות מומלצות