אשכול פופולרי Eliz 1,969 פורסם October 19, 2016 אשכול פופולרי דווח Share פורסם October 19, 2016 (נערך) היכל התהילה של ליגת הפוקימונים אין ספק שבקהילת ליגת הפוקימונים היו הרבה מאוד משתמשים שתרמו המון לקהילה שלנו ומסיבות שונות נבצר מהם להמשיך להיות חלק מהקהילה.האשכול הזה בא לרכז את כל מי שתרם רבות לקהילה וכבר אינו מכהן בתפקיד.מנהלים wolf_man nadav Obelisk צוות ליגת הפוקימונים Asterix - שופט Horse - תמיכה TheCat - מפקח ראשי Chopper - תמיכה NoName - מפקח Sc0rp1o - תמיכה Assaf_Eran - תמיכה NightRay - תמיכה Skitty - תמיכה Power - תמיכה Eliz - תמיכה Alpha - מפקחת SupportMan - תמיכה Ominion - תמיכה Chandler - מפקח Blondy - תמיכה Infinite27 - מפקח Jesse - תמיכה ויפים - תמיכה FastSpeed - מפקח ראשי ושופט deidara - מפקח ראשי vans - מפקחת ראשית Universe - תמיכה MrShisoy - מפקח Raziel - מפקח ראשי Hero - תמיכה Mémoire - מפקח yoel1b - תמיכה shaharful - תמיכה גוקו - תמיכה Aubameyang - מפקח Hawks - מפקח Lucifer - צוות תמיכה Olympus - צוות תמיכה ושופט LoLYpOp - צוות תמיכה Doom man - צוות תמיכה Devil - מפקח ראשי Kratos - מפקח זוכי הליגה בליגת הפוקימונים shoval2568 - זוכה ליגה #1 Asaf13 - זוכה ליגה #2 chiko - זוכה ליגה #3 Shlomi - זוכה ליגה #5 shovi - זוכה ליגה #6 shovi - זוכה ליגה #7 Infinite27 - זוכה ליגה #8 kratos- זוכה ליגה #9 kratos -זוכה ליגה #10 kratos - זוכה ליגה #11 kratos - זוכה ליגה #12 זוכי ליגת ללא נכחדים kratos - זוכה ליגת ללא נכחדים #1 kratos - זוכה ליגת ללא נכחדים #2 צוות פורום ליגת הפוקימונים DarkAsh - בעלי הפורום DJ Pon-3 - מפקחת גלובאלית SupportMan - מנהל פורום דיבורים Kiwi - מנהל פורום ספרות ומ"ת The Secret - מנהל פורום ציור ורישום סלחכם - מנהל פורום משחקים כללי Hamachi Fyso - מנהל פורום מוזיקה Jesse - מנהל פורום מדריכים Chandler - מפקח גלובאלי Olympus - מנהל פורום דיבורים LonelyEspurr - מנהל פורום ספרות Eliz - אחראי הקהילה FastSpeed - אחראי הקהילה deidara - מפקח גלובאלי Nico Di-Angelo - מנהלת פורום ציור ורישום Master Sword - מנהל פורום סרטים וסדרות Light - מנהל פורום דיבורים MaxWarior - מנהל תוכן LazyLand - מנהל פורום משחקים כללי Zeref - מנהל פורום משחקי תפקידים Hawks - אחראי הקהילה TheNightmare - מנהל פורום ספרות Hero - מנהל תוכן Avivushka - מנהל פורום אנימה ומנגה תודה רבה על תרומתכם הרבה לקהילת ליגת הפוקימונים! נערך יולי 12 על-ידי Doom man Asterix, Hahaha, Miss. Nam וגם 24 others 3 22 1 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
LazyLand 421 פורסם October 19, 2016 דווח Share פורסם October 19, 2016 אחלה רעיון :)ואהבתי את המוזיקה ברקע :) Eliz 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ולריה 122 פורסם October 19, 2016 דווח Share פורסם October 19, 2016 כל הכבוד :) :P Eliz וגם Infinite 2 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
אורח פורסם October 19, 2016 דווח Share פורסם October 19, 2016 יפה מאוד! קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 1,969 פורסם October 19, 2016 מחבר דווח Share פורסם October 19, 2016 אחלה רעיון :)ואהבתי את המוזיקה ברקע :)המנגינה של מלחמת הכוכבים כל הכבוד :) :P יפה מאוד!תודה רבה :) זה מגיע להם... LazyLand 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
שאנקס 403 פורסם October 19, 2016 דווח Share פורסם October 19, 2016 כל הכבוד על הרעיון! מלחמת הכוכבים! Eliz 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
LazyLand 421 פורסם October 19, 2016 דווח Share פורסם October 19, 2016 המנגינה של מלחמת הכוכבים תודה רבה :) זה מגיע להם...LOLהייתי בטוח שזה מאיזה טקס XD Eliz 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
זלמן שזר 237 פורסם October 19, 2016 דווח Share פורסם October 19, 2016 מי איתי? אני הייתי : ראש ראש צוות חפירות בצאט! קצת כבוד בבקשה XD Eliz 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hillary Clinton 756 פורסם October 19, 2016 דווח Share פורסם October 19, 2016 אהבתי ממש את הרעיון!! כל הכבוד על היוזמה! Eliz 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Miss. Nam 323 פורסם October 19, 2016 דווח Share פורסם October 19, 2016 כל הכבוד על ההשקעה.אבל... *אחמאחמ*שכחת את עצמך נראה לי. Eliz 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 1,969 פורסם October 19, 2016 מחבר דווח Share פורסם October 19, 2016 כל הכבוד על ההשקעה.אבל... *אחמאחמ*שכחת את עצמך נראה לי.חח את לא חשבת על לעצמך שאני אכתוב את עצמי XD קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
nitay112 7 פורסם October 19, 2016 דווח Share פורסם October 19, 2016 יאי! star wars ! וואי אני משחק מיינקראפט ופתאום אני שומע את המנגינה וואי זה היה מבהיל.......... חח ממש אהבתי! Eliz וגם Tevelkama 2 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
White Fang 268 פורסם October 20, 2016 דווח Share פורסם October 20, 2016 אני מצדיע לכם *מצדיע* ואחלה מוזיקה Eliz 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
SupportMan 73 פורסם October 20, 2016 דווח Share פורסם October 20, 2016 היי אני שם!בשמחה תרמתי לליגה..תודה לכם! Eliz 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 1,969 פורסם October 21, 2016 מחבר דווח Share פורסם October 21, 2016 היי אני שם!בשמחה תרמתי לליגה..תודה לכם!אתה ההשראה שלי שהתחלתי להיות מנהל פורום :)ואתה שם בשתי קטגוריות ^^וגם הייתי פעמיים תמיכה ופעמיים מנהל פורום!תודה רבה על תרומתך הרבה ל"ליגת הפוקימונים"! קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 1,969 פורסם October 29, 2016 מחבר דווח Share פורסם October 29, 2016 התווסף לוגו לאשכול :) קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Constantine 330 פורסם October 29, 2016 דווח Share פורסם October 29, 2016 Ominion. לבכות עכשיו-או אחר כך? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 1,969 פורסם October 29, 2016 מחבר דווח Share פורסם October 29, 2016 Ominion. לבכות עכשיו-או אחר כך?למה לבכות? *משתמש אשר היה בצוות התמיכה קרוב ל6 חודשים* קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Constantine 330 פורסם October 29, 2016 דווח Share פורסם October 29, 2016 למה לבכות? *משתמש אשר היה בצוות התמיכה קרוב ל6 חודשים*כי אני האדם הזה ובמקרה כתבת את שמי לא נכון. עצוב לי. אני מתאבל פה. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
viking 5 פורסם November 2, 2016 דווח Share פורסם November 2, 2016 פשוטטטטט רעיון ענק לפתוח את האשכול הזה !!! הפצצת!!! וכבוד להיות כאן :) !!! ווווואוו פשוט וואוו על האשכול הזה כן ירבו כמוך! Eliz 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Olympus 523 פורסם דצמבר 2, 2016 דווח Share פורסם דצמבר 2, 2016 לא צריך להכניס קטגוריה של חברי צוות חוק וסדר לשעבר? יש כבר את עידן קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
KnowYourMeme 19 פורסם דצמבר 2, 2016 דווח Share פורסם דצמבר 2, 2016 (נערך) סלחכם - מנהל פורום משחקים - כללי לשעבר.זה אני לולהסיבה היחידה שירדתי זה כי ככה בטעות מחקתי איזה חצי מפורום משחקים אז החליטו להוריד אותי עכשיו אני צוחק על זה אבל פעם הייתי ממש עצבני על זהאני בסדר גם בתור טרול לא? כי אם לא זאת פרישה לדוקים ומילי מבחינתי נערך דצמבר 2, 2016 על-ידי KnowYourMeme כי למה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא Eliz 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
The King of Demons 681 פורסם February 20, 2017 דווח Share פורסם February 20, 2017 כל הכבוד על ההשקהה מקווה להיות חלק מהם קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Asterix 88 פורסם February 20, 2017 דווח Share פורסם February 20, 2017 תודה רבה :) אליז תודה שהוספת אותי ^_^ תמיד אני אתרום לליגת הפוקימונים קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eliz 1,969 פורסם February 20, 2017 מחבר דווח Share פורסם February 20, 2017 תודה רבה :) אליז תודה שהוספת אותי ^_^ תמיד אני אתרום לליגת הפוקימונים בכיף, ללא ספק תרמת רבות לליגה :) Asterix 1 קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts