קרוקודמה-נעמה1 18 פורסם יוני 21, 2024 שיתוף פורסם יוני 21, 2024 (נערך) ספויילר טוב הניסוי לא עבד אז... שלום לכם! אני קרוקודמה! או נעמה1 בליגת הפוקימונים~ (כי יצרתי את המשתמש בכיתה ה' אל תאשימו אותי אני יודעת שזה שם גרוע!) אני אציג את עצמי: פוקימון: פוקימון אהוב? טורצ'יק כמובן וכל ההתפתחויות שלה! כן כן היא בת בעניי~ פוקימון אגדי אהוב? רייקוואזה ודיאוקסיס, למה? כי אני מדמיינת את רייקוואזה בתור בת ואת דיאוקסיס בתור בן והם אקסים זה למה יש להם ריבים לא מוסברים. מחוז אהוב? הואן וגאלר, הואן בגלל הפוקימונים וגאלר בגלל האנשים (כמות הפאנפיקים שכתבתי על ליאון וסוניה...) הפוקימון שאת לא מבינה למה הוא קיים? פוליטוד, כאילו לא באמת היינו צריכים אותו והוא סתם שם. כמה משחקי פוקימון פיזיים יש לך? הו זה רשימה... אבל אוריגינליים יש לי 15 (כולל ארכיאוס ומיסטרי דאנג'נז) תחביבים: מה את עושה בדרך כלל? המוןןןן דברים, זה יכול לזוז מציור ואנימציה לתפירת בובות וסריגה או תכנות אתרים ואלקטרוניקה לכתיבת פאנפיקים וסיפורים אוריגינליים מה את מציירת? בעיקר קומיקסים, או דמויות שלי, אני FURRY אז יש לי דמות שניקראת קרוקודמה שהיא קרוקודיל תפוח אדמה (זה ליטרלי השם שלה) והיא גם מלכת הקרוקודילים (גם בשם שלה) שאני מאוד אוהבת לצייר! וכמובן שאי אפשר בלי החבר הכי טוב שלה שהיא החריכה אותו להיות שקוראים לו ישראל! נמר כחול לבן עם קעקוע של מגן דוד על המצח כדי ש"יהיה כתוב לו על המצח איך קוראים לו" וזה עדיין לא עובד... וכמובן פוקימונים! יש לי OC פוקימון שקוראים לה בלייר הבלייזיקן~ אנימציות? אכן! יש לי ערוץ יוטיוב ישן, לא יודעת אולי אחייה אותו מתישהו, קוראים לו קרוקודמה אם לא ניחשתם. מה תופרת? בעיקר בובות בסגנון פלאשיז של יצורים ראנדומליים שאני ממציאה, כולל סריגה. אלקטרוניקה? אני לא באמת יודעת אלקטרוניקה אני אוהבת ליקנות גיימבואים שבורים ולתקן אותם ולחדש. פאנפיקים? לא הולכת להראות לכם כלום ממה שאני כותבת אבל כן אני כותבת. סדרות שאת ממליצה עליהן? כמובן! RWBY my adventures with superman slugterra epithet erased pokemon horizons miraculous ladybug יאללה זה מה שעולה לי לראש. אני עכשיו אלך, ביי! מוזמנים לדבר איתי ולשאול הכל~ נערך בתאריך יוני 21, 2024 - על-ידי קרוקודמה-נעמה1 מחקתי שורה 3 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
אחראי הקהילה גילעד 366 פורסם יוני 21, 2024 אחראי הקהילה שיתוף פורסם יוני 21, 2024 ברוכה הבאה 🙂 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 131 פורסם יוני 21, 2024 שיתוף פורסם יוני 21, 2024 ברוכה הבאה לפורום ליגת הפוקימונים 😉 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
קרוקודמה-נעמה1 18 פורסם יוני 21, 2024 מחבר שיתוף פורסם יוני 21, 2024 תודה! בדיוק ערכתי את ההודעה! 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shukush202 368 פורסם יוני 22, 2024 שיתוף פורסם יוני 22, 2024 ברוכה הבאה לפורום שלנו 🙂 בכל מקרה של שאלה או בעיה את תמיד מוזמנת לפנות אל אחד אחד מחברי הנהלת הפורום (אני, @גילעד, @The king of demons, @FreddieNF) בנוסף ממליץ לך לקרוא את חוקי הפורום לפני שתתחילי להיות פעילה פה למניעת בעיות 😄 הוספתי לך פה את החוקים, פשוט תלחצי על זה 👇 מעניין לראות שאת אוהבת לצייר, במקרה אני מנהל פורום גרפיקה וציור, ויותר מאשמח לראות אותך מעלה לשם תוכן מקורי שלך. באופן כללי יש לך אחלה תחביבים, מקווה שתהני במהלך הגלישה שלך 🙂 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
megaman 3 פורסם יוני 24, 2024 שיתוף פורסם יוני 24, 2024 nice 🙂 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.